Ivan napsal:
Paris - není to ten kluk žijící v Anglii, co vozil zánovní, krásné motorky za krásné ceny a budil dojem 100% spolehlivého a seriozního člověka? Ten, co když se lidé podivovali, kde bere ty krásné motorky za tak krásné peníze, vypadal jako profesionál proti bandě užmoulaných amatérů?
A ten, který, když došlo na debatu o daňových únicích, z obchodování hned vycouval a zmizel:-)?
A hlavně ten,za koho tady lidi chtěli dávat ruce do vohně,mazat vlákna kde se problém řešil a pomalu banovat lidi,kteří si dovolili něco napsat....
Ale tak to víš, krásná motorka za krásnou cenu je důležitější než to, že prodávající dělá něco protizákonného, vždyť je to machr, co se vyzná v tlačenici.
PS: Daně nesnáším, ale protože jsem měl kdysi mnou nezaviněný problém, vyhýbám se jim jako čert kříži výhradně v rámci legálních mantinelů.
A dobře děláš:-)
Mě se hlavně líbilo,jak se v tom vlákně navzájem "drželi" zdejší obchodníci všeho druhu,protože je přece nežádoucí,aby se vo někoho z "nich" dovolil někdo votřít že:-)
To je celkově největší mínus tohodle webu,lidi by tady chtěli prodat aji nos mezi vočima a polovina příspěvků je prachsprostá PR na cokoliv.
A editace/mazání příspěvků-To jako co řeknu nemusí za hodinu nebo týden platit,že je třeba to mazat? Nechápu... Vlákna pak totálně ztrácí smysl a pointu.
mne ta cela causa s Parisem a) mrzi trochu smrdi. Prijde mi to nejaky cely divny.
NICMENE.
prodavat pripadne bez-DPHckovy motorky je kazdopadne neuveritelny kurveni trhu... kdokoliv DPHckovej vcetne mne treba kdybych prodaval osmikilo nebo LC, tak v tom jsem MINUS 21% oproti tomu, kdo by to z toho DPHcka nejakejma klickama dostal.
a to je kuurva rozdil.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Tak pánové, velká omluva Parimu, nic mě nedluží, dluží mě člen s podobným nickem, nějak jsem to celý pomotal, tak že Pari, velká omluva a pokud se potkáme, tak pijeme na mě.
TomH napsal:
Tak pánové, velká omluva Parimu, nic mě nedluží, dluží mě člen s podobným nickem, nějak jsem to celý pomotal, tak že Pari, velká omluva a pokud se potkáme, tak pijeme na mě.
ty jses ale fakt jelito :(
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Ivan napsal:
Myslím, že Paris může ještě překvapit...
OT Hicks - Tvůj vtip o Brně a měsíci je u nás populární, teď je třeba Drákula v Brně a večer, když si voláme, já, pokuřujíce na terase, se jí ptám, jak vypadá měsíc z druhé strany...
ja uz ani nevim, ze to tam furt mam
Třeba už přes pupek nevidíš spodek monitoru 2004 - 2013 tyhlety super stroje:
R1150GSA '02, R1200ST '05, R1200GS '08, R1200GS '10
ADV ONE napsal:
nemáte někdo kontakt na Parise na který by reagoval?? Trochu nám zapoměl zaplatit a přestal komunikovat..
pridavam sa k jezkovi, mne nereaguje na tento kontakt: parisdinis@seznam.cz
Jooo Paris .... taktiez mam nanho tazke srdce, ackoliv je to reklamacia "len" v hodnote cca 2000Kč
ale to mu na serioznosti moc neprida
.....neuveritelne ... ani na moje urgencie (mailove) nereagoval / nereaguje
vyzera to ze komunikuje len ked chce / ked je v tom kšeft
.... sypem si popol na hlavu, ze az teraz sem pisem a bolo by nefer kebych tu neuviedol ze paris sa mi nakonec po urgenciach ozval a v polovicke jula sme vse k spokojnosti vybavili (sice to trvalo ). Ja poslal diel spat parisovi a on mne peniaze spat na ucet. Takze u mna uz O.K. Navigačný výjazd motocyklov podľa itinerára www.rallykopanice.sk