Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování na nich
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování
  • · BMW GS
  • · Fórum
  • · Články
  • · Zprávy
  • · Galerie
  • · Naše fotografie
  • · Odkazy
  • · Ke stažení
  • · Inzerce
  • · Hledat
Reklama
Kalendář akcí
<< Červenec 2025 >>
Po Út St Čt Pá So Ne
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      
Číst diskusi
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování :: Ostatní :: Volná diskuze
Strana 2 z 3:   1    2    3  

Tetování BMW
Vikec
Přidané 27.11.2014 13:52

Registrace: 13.06.12
Dobrýýý. Nastává zima,tak budu zřejmě taky pokračovat,v létě na to není čas a ani nálada...

http://vikecb12.rajce.idnes.cz/
Vikec
Tetování BMW
Přidané 27.11.2014 14:41

Ještě moje malá poznámka k tomu u nás tak propagovanýmu "hlavně né loga,názvy,nebo nedejbože jména" - To je typickej českej názor,aby bylo kdykoliv možno otočit a tvrdit to já né,to oni... Nestát si za názorem,nedržet se zásad,nevážit si sám sebe a kdykoliv se nechat převerbovat na názor jinejch lidí,protože se mě to teďka momentálně víc hodí a mám z toho nějakej momentální užitek. Je to dost smutný.
Co je špatnýho na tom,motat se třeba 20 let kolem nějaké značky,nebo jen typu auta,nebo motorky,nebo třeba hodinek,muziky,letadel atd a nechat si to zvěčnit,když tím člověk prožije nějaké životní období? To,že má někdo napůl rozpitou kérku,kterou mu dělal někdo před štvrtstoletím a on u toho koníčku zůstává nadále není hanba,ale navopak hrdost a znakem pevnejch názorů a né jako nějakej remcálek,kerej si chvilku hraje s touhle hračkou a za rok-dva s jinou jak to je u dnešních znuděnejch lidí,co neví roupama čemu se věnovat a tak projistotu nezůstanou dlouhodobě u ničeho...

Kubrt
Tetování BMW
Přidané 27.11.2014 14:47

Registrace: 24.09.07
Vikec napsal:
Ještě moje malá poznámka k tomu u nás tak propagovanýmu "hlavně né loga,názvy,nebo nedejbože jména" - To je typickej českej názor,aby bylo kdykoliv možno otočit a tvrdit to já né,to oni... Nestát si za názorem,nedržet se zásad,nevážit si sám sebe a kdykoliv se nechat převerbovat na názor jinejch lidí,protože se mě to teďka momentálně víc hodí a mám z toho nějakej momentální užitek. Je to dost smutný.
Co je špatnýho na tom,motat se třeba 20 let kolem nějaké značky,nebo jen typu auta,nebo motorky,nebo třeba hodinek,muziky,letadel atd a nechat si to zvěčnit,když tím člověk prožije nějaké životní období? To,že má někdo napůl rozpitou kérku,kterou mu dělal někdo před štvrtstoletím a on u toho koníčku zůstává nadále není hanba,ale navopak hrdost a znakem pevnejch názorů a né jako nějakej remcálek,kerej si chvilku hraje s touhle hračkou a za rok-dva s jinou jak to je u dnešních znuděnejch lidí,co neví roupama čemu se věnovat a tak projistotu nezůstanou dlouhodobě u ničeho...

Přesně tak thumbs up
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.

Kubrt
Tetování BMW
Přidané 27.11.2014 14:50

Medík : kámo, to jsou vyšportovaný pařáty , žádná rachitída Grin

JencekGS : díky čoveče... Na pravým lýtku mám druhou Showu Grin

Vikec : měl jsem teď celkem dlouhou pauzu, tak konečně s přítelkyní dokreslujeme... Je pořád o kousek napřed, tak se musim smekat Grin
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.

jencekgs
Tetování BMW
Přidané 27.11.2014 15:07

Registrace: 27.12.08
Tak foto pritelkyyne to chce: -)))))
Splněný sen moje 1100GS

Kubrt
Tetování BMW
Přidané 27.11.2014 15:30

Jencek : lýtka, lopatky + kousek páteře, obě ramena až po lokty, levá ruka rukáv. Stačí? yummy

jencekgs
Tetování BMW
Přidané 27.11.2014 15:31

Registrace: 27.12.08
Nestaci, tak to alespon nakresli: -)))))))
Splněný sen moje 1100GS

Vikec
Tetování BMW
Přidané 27.11.2014 15:31

Kubrt napsal:
Medík : kámo, to jsou vyšportovaný pařáty , žádná rachitída Grin

JencekGS : díky čoveče... Na pravým lýtku mám druhou Showu Grin

Vikec : měl jsem teď celkem dlouhou pauzu, tak konečně s přítelkyní dokreslujeme... Je pořád o kousek napřed, tak se musim smekat Grin

No manželka je taky "dál",já mám jen lýtko... Takže sem jí říkal,že su na řadě a pak ať si jde zase ona:-) Uvidím,zima je dlouhá...

Kubrt
Tetování BMW
Přidané 27.11.2014 15:34

Vikec: ženský mají vždycky přednost Grin Já když už se skoro dotáhl na Lucčin tattoo stav, tak si nechala ten rukáv a to mě fakt nakrkla Grin

Jencek : fotky nějaký mám,což o to, ale ty tady nebudu prezentovat ... sarcasm

Hrabe_X
Tetování BMW
Přidané 27.11.2014 16:00

Registrace: 31.10.07
Kubrt napsal:
Brňák Jim má na cecku vykerovaný logo BMW yes

Nechci ani myslet na to, co má vytetovaný na lavóru...

http://feionafoto....jpg?w=450
Upravil Hrabe_X dne 27.11.2014 16:04
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /

kim
Tetování BMW
Přidané 27.11.2014 17:17

Registrace: 12.10.08
>Kubrt; je to fakt pěknýthumbs up teď jen dát bacha aby se to někomu nelíbilo až tak že by to chtěl mít doma na zdi pěkně vypnutý v rámečkuGrin
Upravil kim dne 27.11.2014 17:18

mara
Tetování BMW
Přidané 27.11.2014 17:37

Registrace: 05.03.08
Radime, nezbývá mi než znova pochválit. Fakt krásná práce.
Mařa & BMW R 1150 GS Adventure
http://marags.raj...
http://www.youtub...marekondra

Medik
Tetování BMW
Přidané 27.11.2014 17:38

Registrace: 04.05.08
Uff, ještě že jsme doma poskvrněný akorát, když si dáme něco projímavého a nestihnem.
Ale proti gustu.....když se vám to líbí......
Jako všechno i tahle módní vlna opadne. Třeba tu máme právě možnost sledovat zkérovanou generaciGrin
Minimálně jedno pozitivum kérek je dané - naprosto jasná identifikace těla, pokud zbude kus kůže. Ovšem má to i negativum v témž, když nechci být až tak snadno identifikován. Ale to už je paranoiaGrin
No, já si nebyl jistej tím, že vydržím s babou, natož že se mě bude líbit furt stejnej obrázek. A navíc, když jsem vyrůstal, tak zkérovaný byly akorát basmani a tak nějak to ve mě zůstalo. Stejně jako že náušnice nosí akorát buz.y.
Leckdy je tetování i pěkný, když si to nenechá někdo zkur.it, ale tak nějak z principu nemám rád definitivní věci. A hlavně, lidské tělo se celkem dost mění v průběhu života, takže z pěkného loga BMW může být taky kolo vod Tatry a "rukáv" na mladý, pevný holce je jinačí podívaná, než na vrásčitý, vytahaný babizně. To mě od toho odrazuje.
Jsem od přírody hnusnej dostWink
Ale zase máme Kubrte co očumovat, až odhalíš svou "vysportovanou" postavuthumbs up Když se předvede i Lucka, budem očumovat ještě důraznějiyummy
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem"Wink
www.elektrorv.cz

www.elektrorv.cz
Pardal
Tetování BMW
Přidané 27.11.2014 17:44

Registrace: 08.04.07
Krásný péro Kubrte..... lol
Kompletní výbava motocestovatele
www.rockway.cz výrobce
www.klim-cz.com-oficiální dealer
www.twalcom-czech... - výhradní dovozce
http://www.facebo...ockwayShop
Revitshop.cz

http://www.rockway.cz
Waikiki
Tetování BMW
Přidané 27.11.2014 20:07

Registrace: 11.12.13
Kubrt napsal:
Jencek : lýtka, lopatky + kousek páteře, obě ramena až po lokty, levá ruka rukáv. Stačí? yummy

Chtel bych se zeptat, jak dlouho to trvalo po odecteni casu na kresleni a odladovani (jen to lytko). Pouziva tater rotacni strojek(ten tichy) a tetuje "hrabema"(5-6 jehel v rade)?Dekuju za info.
Upravil Waikiki dne 27.11.2014 20:08

Kubrt
Tetování BMW
Přidané 27.11.2014 21:59

Maro, diky :-)

Pardal : poznavas Tvoji zasilku Grin

Waikiki : ten vycet neni muj... nicmene tatera ted mame stejneho a pouziva klasickej strojek. Jehel nevim kolik ma. Pocet jehel se zavisi na tom,co zrovna dela. A konkretne moje lytko (tohle na fotce) me tetoval asi 3hodiny, dohromady.

Waikiki
Tetování BMW
Přidané 27.11.2014 23:13

Registrace: 11.12.13
Kubrt napsal:

Waikiki : ten vycet neni muj... nicmene tatera ted mame stejneho a pouziva klasickej strojek. Jehel nevim kolik ma. Pocet jehel se zavisi na tom,co zrovna dela. A konkretne moje lytko (tohle na fotce) me tetoval asi 3hodiny, dohromady.

Ja prave slysel, ze nekdo pouziva hrabe i na linky. Jen se s tim musi umet.
Ten cas je fantastickej, protoze je to pomerne velky obrazek.

glock7
Tetování BMW
Přidané 27.11.2014 23:30

Registrace: 25.07.08
Kubrte...ako budeš rieši repas po nabehaní km ??? prekresliť to na ohlins bude problém Grin
Glock-plastik fantastik :-)

Vjetrnik
Tetování BMW
Přidané 27.11.2014 23:38

Registrace: 09.10.07
Kubrt napsal:
... dneska dodělaný... Cool

...a sval je na té kosti kde???
"Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."

Kubrt
Tetování BMW
Přidané 28.11.2014 09:07

Waikiki napsal:
Kubrt napsal:

Ja prave slysel, ze nekdo pouziva hrabe i na linky. Jen se s tim musi umet.
Ten cas je fantastickej, protoze je to pomerne velky obrazek.

Tak o tom jsem čoveče ještě neslyšel, rozhodně však vím, že muj tatér, teda oba dva, zatim používají klasiku. No čas dobrej, on totiž Vlasta nemá rád zbytečný zdržování. Nenechal mě včera si ani zakouřit a to už jsem mlel z posledního... Grin

Strana 2 z 3:   1    2    3  
Přejít na fórum:
Motorky BMW GS - diskuse :: Ostatní :: Volná diskuze :: Více v diskusním fóru
Přihlášení
Jméno

Heslo

Zaregistrovat se
Zaslat zapomenuté heslo
Kdo je on-line
Hosté on-line: 58
Členové on-line: 1
Hrabe

Registrováno: 8,717
Nejnovější člen: vasfire

Poslední návštěvy
Reklama
Vygenerované za: 2.92 sekund
Copyright © 2006 BAWORAK.CZ | Kontakt | Časté dotazy | Pravidla portálu | Hosting poskytuje CGI