Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování na nich
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování
  • · BMW GS
  • · Fórum
  • · Články
  • · Zprávy
  • · Galerie
  • · Naše fotografie
  • · Odkazy
  • · Ke stažení
  • · Inzerce
  • · Hledat
Reklama
Kalendář akcí
<< Únor 2026 >>
Po Út St Čt Pá So Ne
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28  
Číst diskusi
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování :: Motorky BMW :: BMW R1200GS a R1200GS Adventure (vzducháč)
Strana 2 z 3:   1    2    3  

Znáte někdo tohle moto...?
sudik
Přidané 11.01.2014 17:07

Registrace: 26.11.13
http/motorkari.cz...

spigr
Přidané 11.01.2014 17:09

Registrace: 10.07.11
Stewe napsal:
spigr> když jste objížděli včera ČR, nebyli jste taky v Bylanech v Motobikes? Jen, že jsem tam s kamarádem kupoval 1150 GSA a byli tam kluci, co říkali, že jedou kolečko po motorkách

Jj , byli tam s dodávkou , měli naloženej V-Strom 1000 , borec to chtěl totiž vyměnit s doplatkem...
Furt se něco děje... Wink

Stewe
Přidané 11.01.2014 17:12

Registrace: 23.06.11
spigr napsal:
Stewe napsal:
spigr> když jste objížděli včera ČR, nebyli jste taky v Bylanech v Motobikes? Jen, že jsem tam s kamarádem kupoval 1150 GSA a byli tam kluci, co říkali, že jedou kolečko po motorkách

Jj , byli tam s dodávkou , měli naloženej V-Strom 1000 , borec to chtěl totiž vyměnit s doplatkem...

nene, tyhle jeli s Citroenem Picaso
GSA 1250 Rallye 2024

spigr
Přidané 11.01.2014 17:12

marino napsal:
A chce jenom ADV nebo by uvažoval i o klasice? Smile

No prodává V-Strom 1000 za 75tis a chce něco pořádnýho , prohlížel aj obič , ale žádnej neměl výbavu...
http://motorkari.cz/a/63v

Stewe
Přidané 11.01.2014 17:14

Registrace: 23.06.11
spigr> DL 1000 V-STROM
Upravil Stewe dne 11.01.2014 17:14
GSA 1250 Rallye 2024

servisak
Přidané 11.01.2014 17:14

Registrace: 02.01.09
Ja ji znam moc dobre. Delal jsem nani servis
... servis a diagnostika BMW Motorrad

Diagnostika GS 911 wifi a Motoscan Ultimate

BMW R 1200 GS Adventure 90. Jahre

spigr
Přidané 11.01.2014 17:15

Stewe napsal:
spigr napsal:
Stewe napsal:

nene, tyhle jeli s Citroenem Picaso

Tak tyhle tam byli taky s Citronem , ale tou největší dodávkou...

spigr
Přidané 11.01.2014 17:17

servisak napsal:
Ja ji znam moc dobre. Delal jsem nani servis

Kterou znáš...? Ten Strom je taky někde od Ostravy původně...

servisak
Přidané 11.01.2014 17:18

Registrace: 02.01.09
Tu adv
... servis a diagnostika BMW Motorrad

Diagnostika GS 911 wifi a Motoscan Ultimate

BMW R 1200 GS Adventure 90. Jahre

spigr
Přidané 11.01.2014 17:28

servisak napsal:
Tu adv

Jj , už jsem to přeposlal , ať se na ní mrkne...

Bob
Přidané 11.01.2014 17:29

Registrace: 24.10.07
Spigr,že jsi se nezeptal tu zná každej legendární Kašákova angličanka od MártyhoWink
Dovoz a prodej motocyklů Bmw - www.cestovniendura.cz
www.baworak.cz/images/news/2020/bob-logo-ce-small.png

www.cestovniendura.cz
spigr
Přidané 11.01.2014 17:36

Bob napsal:
Spigr,že jsi se nezeptal tu zná každej legendární Kašákova angličanka od MártyhoWink

Jj Bobe , jsem mu to říkal , že to sem písnu , jestli jí někdo nezná , najednou se rozhodl , že se na ní mrkne a jeli...Říkal jsem mu i o tobě , ať se s tebou spojí , že dokážeš sehnat pěkný kousky , no teď je zas o trochu chytřejší... Grin

Kasak
Přidané 11.01.2014 17:45

Registrace: 28.08.08
Tuhle mašinu jsem měl rok a najezdil jsem na ní 14000 km bez problémů. To že projela Afriku křížemkrážem jsem při prodeji nezamlčoval,taky na to vypadala,ale po technické stránce byla v pořádku. Taky jsem ji prodal o pár desítek tisíc levněji,než ji prodává tento. Podotýkám,že motorka brzdila,rovinu držela,do zatáček nepadala,ale dobouchaná a sprejovaná byla. To by, ale našim adventure jezdcům vadit nemělo,když se potom každý chlubí tím,že brodí po nádrž bahnem,prohání to v lomu a motokrosových tratích. Největší problém na ní byl,že neukazoval palivoměr,teda spíš pěkně kecal. Baterka tam byla Odyssey z roku 2010.
Upravil Kasak dne 11.01.2014 17:48
Když je hlad,je i husa dobrá.

Mr GS
Přidané 11.01.2014 18:38

Moderátor
Registrace: 18.12.08
Kasak napsal:
Tuhle mašinu jsem měl rok a najezdil jsem na ní 14000 km bez problémů. To že projela Afriku křížemkrážem jsem při prodeji nezamlčoval,taky na to vypadala,ale po technické stránce byla v pořádku. Taky jsem ji prodal o pár desítek tisíc levněji,než ji prodává tento. Podotýkám,že motorka brzdila,rovinu držela,do zatáček nepadala,ale dobouchaná a sprejovaná byla. To by, ale našim adventure jezdcům vadit nemělo,když se potom každý chlubí tím,že brodí po nádrž bahnem,prohání to v lomu a motokrosových tratích. Největší problém na ní byl,že neukazoval palivoměr,teda spíš pěkně kecal. Baterka tam byla Odyssey z roku 2010.

Jenže pán ji asi zjevně trochu potunil za těch pár set km,co na tom najel.Asi s sebou někde jebl a považoval to za zlepšení stavu,tak nasadil cenu...dal do toho přece velký úsilí hilarious To není jen tak s sebou škrábnout a zvednout to zpátky na kola secret
od 23. 4. do 16. 6. servis mimo provoz !!! do odstávky jsou ještě volné termíny-volat předem
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 776602104)
http://www.youtub...er/PETRGSA

mahomaho
Přidané 11.01.2014 18:58

Registrace: 17.02.09
Je to na facku, ale v anketě jsem hlasoval "ne" - myslím že to za to nestojí. Jinak už asi 3 měsíce aktivně sháním zachovalou, nebouranou ochcávku I s nestočeným tacho. Nadlidský úkol... Všude slibují férové jednání a poctivou káru. Už jsem dvakrát šel "na jistotu" a nakonec obě káry stočené o 100tis/km obě bourané, ta jedna přes střechu. Ještě že existuje Cebie
Upravil mahomaho dne 12.01.2014 00:48
---------------
Život je cesta. Čím dál-tím líp.

Monti
Přidané 11.01.2014 22:04

Registrace: 22.09.12
ahoj
Dej na doporučení kluků. Kupoval jsem v pondělí přes forum a nelituju toho. Byl jsem v Praze u Mártyho, je tam z čeho vybírat. Jsou to sice z Anglie, ale pěkné. A hlavně jsem na něho dostal doporučení od mnoha lidí. Dál ještě Bob, moc pěkná motorka....Bye

www.reklama-liberec.cz
trawex J
Přidané 12.01.2014 00:04

Registrace: 02.02.11
Čtu tohle téma a nestačím se divit.Když tuhle motorku prodával Kašák tak to byla nejlepší motorka v republice o tom že jezdila v Africe ani zmínka , kamarád mu/Kašákovi/ volal a bylo mu řečeno "TOP STAV dovoz Anglie" a najednu je to šrot co každý haní a vý o tom že jezdila v Africe že je nasprejovaná atd. Jste tady všichni banda samolibých blbců. Pokud se jedná o člena který má 10 000 příspěvků tak je bůh a má vše nej a kdo se nevyjadřuje ke všemu jako nějakej vocas tak je u TOP TEN tohohle fora uplnej BLB. ZDAR A MĚJTE SE.

Lukes
Přidané 12.01.2014 00:55

Registrace: 14.02.07
trawex J napsal:
Čtu tohle téma a nestačím se divit.Když tuhle motorku prodával Kašák tak to byla nejlepší motorka v republice o tom že jezdila v Africe ani zmínka , kamarád mu/Kašákovi/ volal a bylo mu řečeno "TOP STAV dovoz Anglie" a najednu je to šrot co každý haní a vý o tom že jezdila v Africe že je nasprejovaná atd. Jste tady všichni banda samolibých blbců. Pokud se jedná o člena který má 10 000 příspěvků tak je bůh a má vše nej a kdo se nevyjadřuje ke všemu jako nějakej vocas tak je u TOP TEN tohohle fora uplnej BLB. ZDAR A MĚJTE SE.

Typickou vlastností českou, je vymýšlet si a provokovat a když o něco jde, si spokojeně pochrupovat.
TAKE IT EASY

MaO
Přidané 12.01.2014 08:42

Registrace: 23.02.08
trawex J napsal:

Našel jsem si to vlákno...a musím říct, že z toho mám žel bohu podobný pocit... Sad

Mr GS
Přidané 12.01.2014 10:16

Moderátor
Registrace: 18.12.08
trawex J napsal:

Vím,že to myslíš dobře a máš svým způsobem pravdu,ale řekněme si na rovinu...ty bys kamarádovi do inzerátu napsal,že prodává vrak?
On sám si naběhl.Když motorku kupoval,tak to uspěchal a byl zaslepenej rádoby dobrou koupí a chtěl už jezdit.To je každýho jeho vlastní blbost a myslím,že každej z nás to minimálně jednou udělal taky,než se poučil.Důležitý je,že při prodeji nezamlčel to,že to bylo ježděný v Africe na enduroškole,což jemu samotnýmu zamlčený bylo a zjistil to až později...aspoň,co já vím.Další věc je to,že to někdo od něj koupí za 245,dojede na tom "jenom domů" po cestě s sebou jebne a obratem to prodává za 280...to je svinstvo,už samo o sobě.O tom,co sám píše v inzerci na tu moto ani nemluvím.To jsou vyloženě lži!
Věc jiná je to,že když někdo kašákův inzarát chválí a pokud to prodává další,tak to poblije.To je prostě českej národní sport -pokrytectví.To ať si každej z nich sáhne sám do svědomí,ale těch lidí je minimum,co píšou i v jeho inzerátu a jinak,než tady.
Já nikde stav tý motorky nekomentoval,stejně jako většina lidí,co o tom věděla.Kašák je prostě kámoš,tak mu nebudu do inzerátu psát,že prodává šrot a myslím,že by to kamarádovi neudělal nikdo.Zvlášť,když on na stavu motorky nemá žádnou zásluhu.Prodává,jak koupil.Na tom není co kritizovat!Kupující měl stejnou šanci,jako on,přijít na to,že je to šrot.Nepřišel na to a koupil.Problém je v tom,že teď zamlčuje,lže a ještě na stav šrotu svouji vlastní měrou přispěl a nakonec za to chce víc peněz...
Máš pravdu v tom,že když někdo píše Kašákovi,že je to dobrá motorka a tady,že je to šrot,tak je to zhovadilost...ale divit se,že jemu do inzerátu nikdo nenapsal,že prodává šrot,je trochu nesmysl Wink
od 23. 4. do 16. 6. servis mimo provoz !!! do odstávky jsou ještě volné termíny-volat předem
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 776602104)
http://www.youtub...er/PETRGSA

Strana 2 z 3:   1    2    3  
Přejít na fórum:
Motorky BMW GS - diskuse :: Motorky BMW :: BMW R1200GS a R1200GS Adventure (vzducháč) :: Více v diskusním fóru
Přihlášení
Jméno

Heslo

Zaregistrovat se
Zaslat zapomenuté heslo
Kdo je on-line
Hosté on-line: 164
Členové on-line: 0

Registrováno: 8,771
Nejnovější člen: sa-001

Poslední návštěvy
Reklama
Vygenerované za: 0.44 sekund
Copyright © 2006 BAWORAK.CZ | Kontakt | Časté dotazy | Pravidla portálu | Hosting poskytuje CGI