Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování na nich
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování
  • · BMW GS
  • · Fórum
  • · Články
  • · Zprávy
  • · Galerie
  • · Naše fotografie
  • · Odkazy
  • · Ke stažení
  • · Inzerce
  • · Hledat
Reklama
Kalendář akcí
<< Září 2025 >>
Po Út St Čt Pá So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
Číst diskusi
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování :: Ostatní :: Volná diskuze
Strana 2 z 2:   1    2  

jak jsem se válel
vevis
Přidané 28.08.2008 15:37

Moderátor
Registrace: 05.03.08
Prikladam foto te samoty.
vevis přiložený následující obrázek:

[186.53Kb]
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!Frown

mara
jak jsem se válel
Přidané 28.08.2008 17:32

clapjak se řekne maďarsky "ten placatej pes už tady ležel když jsem přijel" ?
Ale to by paní asi nestačilo. No ještě že jsi ho netrefilclap
Mařa & BMW R 1150 GS Adventure
http://marags.raj...
http://www.youtub...marekondra

Peacemaker
jak jsem se válel
Přidané 28.08.2008 17:53

Registrace: 25.05.07

prima jsou pri techto padech chranice na bocich zvlaste pro spolujezdkyni, muze se kutalet a valet sudy jak se ji zachceGrin

s transworldama teda spokojena?thumbs up tedka maj v louisu akci na transworld bundy, ja jsem neodolal a koupil.blushing (maj pansky i damsky)

Lucias
jak jsem se válel
Přidané 29.08.2008 17:06

Registrace: 21.01.08
Emilio napsal:
No sice jsem na motorce ještě hají naudělal,ale co se mě stalo včera bylo asi horší nežli zapomenout vystrčit stojánek....
Jdu z koupelny po očistotě,zvoní telefón zrychluju a jak došlápnu ještě mokrou nohou do kuchyně,tak mě to uklouzlo a já jsem zajel pod židličku takovým stylem,že jedna noha byla natažená dopředu (asi udávala směr),druhou jsem měl skroucenou pod sebou,takže jsem vlastně na ní ležel a byl napresovanej pod tou židlí...No jo,ale jak se dostat ven,když se židle opírala o stul a já byl ještě v takové poloze.....Sice jsem neměl žádné diváky,ale asi by to bylo legrační.....Dnes mě boli...... no víte kde,jakoby jsem trénoval gymnastiku...

no myslim ze kdyby si mel divky tak by se narame pobavili
a s tou gymnastikou to neprehanej Grin
Všechno bude, neboj mámo
icq.scatter.cz/status/386/433561127/status.gif

JohnyT
jak jsem se válel
Přidané 29.08.2008 21:11

Registrace: 14.05.07
Hele ja jsem nahodou gymnastiku par let delal a "TO" z toho rozhodne neboli, takze Emilio karty na stul cos to ta delal??? :-D
BMW R1150GS MY02

vevis
jak jsem se válel
Přidané 30.08.2008 08:30

Moderátor
[quote]JohnyT napsal:
Hele ja jsem nahodou gymnastiku par let delal a "TO" z toho rozhodne neboli, takze Emilio karty na stul cos to ta delal??? :-D[/quote.
Ja jsem taky chvili blbnul s gymnastikou.A tak si myslim,jestli on Emilio nechodival cvicit s holkama na kladinu.Kdyz ma ty zkusenosti!GrinGrinGrin
Upravil vevis dne 30.08.2008 08:32
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!Frown

prezi
jak jsem se válel
Přidané 01.09.2008 21:42

Registrace: 01.01.08
...teda, ty vaše příběhy, už dlouho jsem se tak nezasmál Grin ...tady je moje STORY:

...jedu na pár dní do Alp. Nabalím si své dva elegantní kufry, vyvezu motorku před garáž, opřu na policajta a že si pověsím kufry ...pravý v pohodě, levý nějak nejde ...potlačím - nejde, potlačím víc -nejde, potlačím nejvíc - už to jde, něco se hýbe ...ano, přetlačil jsem si motorku až na auto stojící za ní (MOJE Shock) ...prostě převrátil na druhou stranu ...jsem v lehkém šoku, nevěřím vlastním očím, loučím se s dovolenou, počítám škody Shock
...z domu vybíhá manželka ...společně Bramborku stavíme a ...neuvěřitelné! jen ulomený pravý blinkr, lehce hnuté plexi a na autě to snad rozleštím Smile ...blinkr lepím kobercovkou a jistím páskou co mi zbyla se zateplování podkroví (drží perfektně) a vyjíždím s cca 20 min zpožděním

...stalo se ve středu minulý týden blushing

http://www.cenduro.cz
Medik
jak jsem se válel
Přidané 01.09.2008 22:36

Registrace: 04.05.08
Jsem bramborovej zajíc a říkal jsem si, že sebou už prostě nesmím plácnout, páč už jsem poněkud rozhrkanej a navíc Bobeš má svou váhu. Tak se vyhýbám i dírám v asfaltu a o of-roudku si akorát čtu. Smál jsem se a bavil až jsem sebou plácnul na dvorku našeho domečku před nastoupenou "jednotkou" celé rodiny a kamarádstva. Hoďku předtím jsem narazil soudek - lidí bylo dost. Ač vyléčený kuřák, uvolil jsem se dojet pro tyto pomůcky potřebným a při příjezdu zpět přejíždím dvorek - chtěl jsem se otočit kolem auta abych zase směřoval z brány a navíc je tam jediný rovný a pevný plácek a samozřejmě bylo dva dny posekáno. Všechno vím, jsem přece machr a tak se sunu opatrně vpřed a najednou co to? Náš debilní, papírový pes se rozhodl vzít útokem přední pneumatiku. Reflex je reflex a já ležím, kleju, pes zdrhá, obecenstvo tleská. Vzteky škubnu řídítkama a Bobeš je na kolech. Následek: ulomený blinkr, ohnutý nosič, modřina velikosti pěti padesátikorun, sebevědomí v háji a gatě od Bushmana v prdeli od kyseliny. Sad Pozitivní na tom je, že už si umím opravit blinkr, sundat a nandat nádrž a
konečně vím, co tam mám za baterku. Hyena se mě vyhýbá a ví proč.Grin
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem"Wink
www.elektrorv.cz

www.elektrorv.cz
boGaS
jak jsem se válel
Přidané 03.09.2008 11:45

Registrace: 23.06.07
Je to asi půl roku přijel jsem s velkou slávou ukázat svý moto mojí kočce a trochu jí taky povozit. Zrovna jsem si den před tím koupil řetěz na kolo proti případným nenechavcům. Zaparkoval jsem před penzionem kde na mě čekala a motorku zamknul řetězem loukoť kola za padák. Po asi třec hodinkách v penzionu v Krkonoších jdu pěkně k motorce, nalozím věci do kufru svojí slečnu za sebe. Kolo jsem samozrejmě nechal zamčený a na zámek úplně zapomněl. Kolem chodili lidi, tak si říkám, pěkně to odpálim až bude spojka smrdět, ať koukají. Přední kolo jelo tak 40 cm, než se seklo a na štěrku mi pěkně podjelo. GS-o šlo na padáky,mladou jsem vyklopyl, jentaktak, že jí tam nezůstala noha a já jak to škublo šel skoro přez řídítka. Lidi se chechtaly, já si nadával co jsem to za vola a s mojí slečnou smim jezdit max. 80. Angry

Strana 2 z 2:   1    2  
Přejít na fórum:
Motorky BMW GS - diskuse :: Ostatní :: Volná diskuze :: Více v diskusním fóru
Přihlášení
Jméno

Heslo

Zaregistrovat se
Zaslat zapomenuté heslo
Kdo je on-line
Hosté on-line: 94
Členové on-line: 0

Registrováno: 8,729
Nejnovější člen: ilicz

Poslední návštěvy
Reklama
Vygenerované za: 0.14 sekund
Copyright © 2006 BAWORAK.CZ | Kontakt | Časté dotazy | Pravidla portálu | Hosting poskytuje CGI