Kluci,ty Ducata 2,3 r.v. tak 2009-2010 uz jsou vsechny se 6ti kvaltem?Jak je na tom ta treti generace Ducata s korozi?Rezne to?Co vidim Sprintery tri,ctyri roky stare a uz to kvete.
Servis a opravy motocyklů BMW Zlínský/Trenčiansky kraj
ja len tak pripajam,minuly tyzden bol tipek u nas v robote na Ducate 2.8 a skoro melon najazdeny a stale jazdi zatial ziadne extra vydavky,bezny spotrebak,raz meneny alternator a cerpadlo inak Ok...
asi vydareny kus,auto nejazdi len on sam ale strieda soferov,jazdi po Europe a nikto nic vo firme neriesi..
tantito přiložený následující obrázek:
No ale samozřejmě po bazarech mají max 170tisíc km:-)
Jinak u generace boxer,jumper,ducato od 2006 výš si dejte bacha,tachometr neumí ukazovat víc jak 399 999km,pak tam naskočí jen čárky a jediný řešení je buďto nová přístrojovka,nebo návštěva nějakýho bazaristy,kerej vám to za litr vyřeší. To je můj případ,po příjezdu z německa,když se mě to stalo,sem si nechal nastavit znova nulu a frčím dál. Takže teďka mám na tacho 130 000km:-) Tak vlastně nejvzžší čas šoupnout auto někam do baziku,jak je v našich končinách zvykem:-)
Mám v plánu si to ještě letos nechat,dotlačit to někam k 650 000km a zjara pokud bude práca skočit do nové.
Pánové má někdo zkušenost s tímto autobazarem? http://www.dodavk...mp;vuz=110 nebo ještě lépe s touto variantou Tranzita hlavně co se motoru týče?
Nač stahovat kalhoty když brod je ještě daleko
K tomu masteru: Kousek sem se v tom povozil a s motorem 125PS to moc nejede. Má to krásně dlouhej převod na dálnice,ale je to vykoupený horší akcelerací. Ale zase uplná zdechlina to taky není. A tím jak to má dlouhej rozvor a malej rejd se to nechce nikde vytočit a když říkám nikde,tak nikde. A pod kapotou se neleknite takové trochu dost chaotické elektroinstalace,která se tváří,jako žeji někdo jen tak volně rozhodil do prostoru:-) Ale prodávají se funglovky za rozumný peníze,takže toho jezdí dost.
Jarys napsal:
Pánové má někdo zkušenost s tímto autobazarem? http://www.dodavk...mp;vuz=110 nebo ještě lépe s touto variantou Tranzita hlavně co se motoru týče?
nikdo nic? Nač stahovat kalhoty když brod je ještě daleko