Mr GS napsal:
to Hobr: jenže každá taková zkušenost znamená jednu další věc s sebou a pokud nevozíš vždycky všude topcase,tak začneš mít prostě málo místa
Já už s sebou vozím i hadičku na benzín a taky mě osobně nikdy nedošel
...pak lepidlo na kov a nic mě neprasklo,opravnou sadu na pneu a nikdy jsem neměl defekt...atd atd
Máš pravdu. Podle Murphyho zákonů můžeš vozit všechny možné díly a součástky a stejně se Ti poláme jedna jediná věc, kterou nemáš sebou...
.... pak stačí potkat někoho jako je Mr.GS a seš zachráněnej (ch)stepan
Vzpomínám na sraz na Šumavě u fífy kde starostovi zapnutej xenon vylámal přes noc baterku.Roztlačit to nešlo ,kabely po celym kempu k nesehnání tak sem vymotal jeden drát co držel okap ,druhej z plotu a jak pěkně to chytlo akorát sem měl popálenej palec na ruce jak se to rychle ohřálo.
Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.
Mr GS napsal:
Mám kabely ještě tenčí,než dával fotku Michal,k tomu svorky velikosti žabky na záclony (prostě minimalizovaný věci,pro provoz na motorce)a cca před 3 týdny se na to normálně nastartovala 12ka.Jestli jste někdo byli na srazu boxer morava,tak jste to mohli vidět na vlastní oči.
12ka Jararaca po zásahu "odborného" elektrikáře a nefungovalo tam nic...dokonce ani zadní světlo
Startovalo se to přes nastartovaný discovery a kabely neshořely ...ani se citelně nezahřály.
To byly ty odemě?
přesně tak
nechtěl jsem jmenovat,aby tě neumlátily objednávky
Napiš mi prosím průřez mědi, já už si něco vyrobím, baví mě to.
Já vozím v autě a na motorce taky „domácí“ ale jsou dost neforemný, potřebuji vědět odzkoušené minimum měděného lanka, aby to utáhlo bez kouře startér motorky.
Mařo,tak to ti nepomůžu.Teď jsem se na to byl podívat a je to fakt dobře zaizolovaný a nikde se na holej kov nedostanu Jedině,že by věděl Milan,z čeho to dělal.
Ale nečekaný poznání po posledním použití svorky začaly samozřejmě korodovat po tom el.zatížení,takže jsem to aspoň nastříkal kontaktoilem Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA