Jo, Tonda je machr a super borec a jak má dlouhé péro (na dvouvačce), tiše závidím :-)
Upravil joe dne 07.07.2014 22:28
Testovací jezdec f. Mitas Když asfalt nedrží, Mitas tě podrží
Ja taky musim pochvalit a podekovat. Sic nas geograficka vzdalenost predurcuje spise k obcasnym setkanim, ale nekolik zaludnych dotazu, ktere jsem tu polozil, mi zodpovedel nejlepe prave vzdycky Tonda! A ac to byly zdanlive prkotiny, vetsinou nebylo reseni uplne zjevne a hlavne jsem to potreboval jako vzdy ve stylu "pred hodinou pozde" a o to je pomoc v takove chvili cennejsi! Takze velke verejne diky i ode mne!
Maiali nel Fango!
Tož.... Taky přidávám svou trošku do mlýna. Opravdu, Tonda není člověk, Tonda je zázrak!!! Osobně jsem ještě nepotkal hodně lidí, kteří tě neznají a přesto tě vezmou pod svá ochranná křídla. Tenk Jůů.....
BMW R1200GS (2004)
A ještě jedna věc tu nahlas nezazněla. Takže:
Super kvalita servisu, kdy se můžu 100%ně spolehnout, že motorka dostala vše co měla a po servisu nemusím mít strach, že za 500 km pojedu měnit desky, protože nějaký jouda v servisu se na ně nepodíval.
Vše co dělá zdokumentováno a perfektně popsáno! Úžasná pečlivost v dnešní době.
Moc si toho Tondo cením. I můj miláček.
Velké díky.
Tak i já se připojím se svou troškou do mlýna.Z obyčejného seřízení synchronizace přišel Tonda na velkou vůly zadního kola a předešlo se tak poměrně drahé výměně celého zadku o cenných radách ani nemluvě dík http://www.bmwgs.cz/images/smiley/lol.gif
To tě prostě musí bavit
Musím opět poděkovat Tondovi! TONDO díííííky moc z pomoc :-) Tonda ví za co!!! Na hodech se "sprasíme" :-O
BMW R1150GS, kočárek a jiné stroje... www.X-treme.cz
Tak jsem si dnes vyzvedl motorku u Tondu.
Odvedl jako vzdy perfektni praci a motorka jede lip jak kdyz jsem ji koupil a to neprehanim.
Takze opet diky moc.
Splněný sen moje 1100GS
Díky Tondovi, že se ujal kamarádovo nepojízdné 1150, co mu přestala jet při návratu z cest...
"Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."
Vjetrnicku, taky podpaleny ventil, takze i tematicky ve spravnem vlakne:-)
Jinak podekuji Tondovi za bezny servis a doufam, ze mu nebudu muset dekovat po dovolene a letos me Rablenka doveze domu z dovo bez problemu:-)
Splněný sen moje 1100GS
I já se musím připojit ke všem předcházejícm poděkováním. Díky Tondovi jsem se vůbec dostal k těmto našim krásným strojům. Musím jenom potvrdit, že Tvůj přístup Tondo, je vždy perfektní a naprosto neskutečný. Díky Ti za všechny konzultace, rady, pomoc a vždy dokonale a precizně odvedený servis. Věřím, že by se určitě připojil i Karlos. Ještě jednou DÍKY.
Já musím poděkovat Tondovi. Dostal jsem na něj tip od Vjetrníka (taky moc děkuju). Zařídil mi odvoz nepojízdné 1150 od Devíti křížů a vzal mě k sobě na servis. Bohužel je to ten podpálený ventil. Ale beru to z té lepší stránky. Aspoň budu mít generálku motoru. Motorka je v dobrých rukou a já můžu klidně spát
I ja dekuju za Tonduv pristup a maximalni snahu me poradit, vzdycky kdyz si vzpomenu. Tondo jsi machr
Diky
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Miliny napsal:
Já musím poděkovat Tondovi. Dostal jsem na něj tip od Vjetrníka (taky moc děkuju). Zařídil mi odvoz nepojízdné 1150 od Devíti křížů a vzal mě k sobě na servis. Bohužel je to ten podpálený ventil. Ale beru to z té lepší stránky. Aspoň budu mít generálku motoru. Motorka je v dobrých rukou a já můžu klidně spát
Tri krize jsou na to asi zaklety
Ja takhle k Tondovi jel dva roky zpet...se stejnym problemem.
jel jsem kolem koule www.jedemkolem.cz