No není to zrovna k tématu prase, ale onehdá sem jel z Alojzova na Určice a namotal se přede mně traktor z obracákem sedna.Říkám si předjedu. A ono se mu začalo sklápět levý rameno do silnice. Tak, tak sem dobrzdil. Tak dvěstě metrů jsem jel za ním troubím a troubím než to ten zemědělec zaregistroval. A zvedl to. Mohl sem být obrácenej přes obracák. Jen co to zvedl jela do protivky ženská s fiatem. Mohlo být vymalováno.
zavada71 napsal:
No není to zrovna k tématu prase, ale onehdá sem jel z Alojzova na Určice a namotal se přede mně traktor z obracákem sedna.Říkám si předjedu. A ono se mu začalo sklápět levý rameno do silnice. Tak, tak sem dobrzdil. Tak dvěstě metrů jsem jel za ním troubím a troubím než to ten zemědělec zaregistroval. A zvedl to. Mohl sem být obrácenej přes obracák. Jen co to zvedl jela do protivky ženská s fiatem. Mohlo být vymalováno.
tohodle se bojim. To to ty k...ni nemaji nejak ZAJISTENE?!
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
To ja tak asi 25r naspäť ked som sa vracal na jawke domov tak valnikovej Liazke iducej asi tak 20m predomnou sa na cestnom vymoľu nahle odpojila ta asi meter vysoka a dvaapol metra dlhá kovová bočnica a preletela max 1m okolo mna po pravej strane.. Dalši zažitok som mal ešte na ZVS v Havl. Brodu ked som na hlavnej križovatke od mesta smer Letisko vojenska zakladna mal zelenu na semafore, ale v tej chvili cez prechod si šiel holub, myslim holub ako vtak, tak som jednoducho pribrzdil nech ho neprejdem a v tej chvili popred mna zľava preletel velky kamion na červenu v smere od Jihlavy, ja som šiel z Uaz-om a okrem mna sedel v aute aj môj načelnikom ktorý ked to zbadal tak tiež skoro zkolaboval, tých znameni som mal za život už viac a myslim si že nejaky anjel tam hore drži nadomnou ochranne kridla, za čo mu nesmierne dakujem!
Upravil JRM66 dne 29.07.2014 15:11
... nemožem uplne s tebou suhlasiť lebo, potom by sme sa mohli myliť obaja.
Jeli jsme s bráchou za 7t náklaďákem valníkem. Z korby se zvedly noviny a přistály bráchovi přímo na hledí helmy. Taktak zastavil a já málem po krátké honičce šoféra zmlátil.