Kubrt napsal:
Uchazejici ventil resi kamos. Ja mam dirku v materialu,na tak blbym miste, ze budu muset pouzit asi jen to lepidlo, protoze zaplata by se tam asi nevesla. Zkusim koupit ten aquarest. Popripade po sezone novou nafukovacku... tuhle uz mam celkem dlouho.
A čímpak jsi to propích Kubrte, přiznej se !!!!!!!
nemam tuseni... ale myslim si, ze balenim se to stalo
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Will : díky za nabídku. Koupil jsem si ten aquarest a zatim to vypadá, že to drží. Respektive vzduch neutiká Takže dík za radu Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Kubrt napsal:
Uchazejici ventil resi kamos. Ja mam dirku v materialu,na tak blbym miste, ze budu muset pouzit asi jen to lepidlo, protoze zaplata by se tam asi nevesla. Zkusim koupit ten aquarest. Popripade po sezone novou nafukovacku... tuhle uz mam celkem dlouho.
Tak to ti muzu prodat moji. Sice je predrazena a taky uchazi, protoze je to JUREK, ale jinak je zanovni, tak by sis polepsil
Pche... už mám zalepeno, takže mi zase nějakej pátek vydrží
Mám vzít to lepidlo sebou, až k Tobě pojedeme?
Upravil Kubrt dne 01.08.2014 11:11
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.