Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování na nich
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování
  • · BMW GS
  • · Fórum
  • · Články
  • · Zprávy
  • · Galerie
  • · Naše fotografie
  • · Odkazy
  • · Ke stažení
  • · Inzerce
  • · Hledat
Reklama
Kalendář akcí
<< Září 2025 >>
Po Út St Čt Pá So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
Číst diskusi
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování :: Motorky BMW :: BMW R1200GS a R1200GS Adventure (vzducháč)
Strana 2 z 2:   1    2  

laďák na 08 GSA
rafo
Přidané 13.10.2008 22:05

Registrace: 07.05.08
presne toto tema jsem tu zacal resit pred par mesici!
ladak na gs2006 o tom jsem uvazoval vic nez rok ale nechtel jsem do toho vrazit vic nez 6000,- i za tyto prachy na japonce mam uz dobry a novy ladakWink, na bafo ladak pres 10tis. teprve zacina a me to prislo zbytecne hodne, navic se me jednalo spis o zvuk nez ladeni vykonu. z gs R1 neudelsCool slysel jsem a jel asi na 3 gs s ladakem a ve zvuku jsem neslysel velky rozdil! Frown to me odradilo.
letos v lete se na me ale usmalo stesti a znamy me prodal skoro nejety ladak LASER - dual sound. Smile Smile Smile ja z nej posleze udelal tri sound lol
ticha vlozka v koncovce = origos vyfuk; hlucnejsi - vetsi prumer vlozky, hlucnejsi ale na muj vkus porad maoolo helpless
uz jsem chtel ze to nekoupim, ale jeste jsem se projel bez vlozky a bylo rozhodnuto, ze bude muj! jen maly problem s uchycenim, bo mam od big huskyho drzaky na bocni kufry a origos vyfuk je o 7cm kratsi, lasera jsem musel "povesit" o neco niz, ale neni to nicemu na skodu Cool
co se tyce vykonu a kroutaku, mam origos svody i vzd. filtr a musim rict, ze se me ten motor zda byt trochu vykonnejsi a urcite jde lepe do otacek, neni logicky tolik "uduseny" se spotrebou jsem taky rozdil nepoznal, takze jezdim bez vlozky, doporucuju vsem music

Jarda-vopic
laďák na 08 GSA
Přidané 16.10.2008 20:28

Registrace: 13.02.08
To Rafo: Jo jo, tak jsem to také přesně udělal a super. Mám teda i ty svody a KNko. Když mi V Autecu Předával motorku po zkušební jízdě po servisu Dušan Horský (to ještě dělal na dílně), tak mi řekl, že tak dobrej vejfuk ještě na 12tce neviděl. A ten jich už projel clap Mám přesně model LASER Hotcam dual. Jedinej problém byl v loňských modelech tlumičů, u kterých když si vykopnul tu koncovku úplně, byl ten vnitřek volnej. Když jsem se vracel z Tunisu, obal od toho chvění vnitřku prasknul a bylo po něm. Ale klobouk dolu před dovozcem, vyměnil mi ho úplně bezplatně. Ten novej už je proti tomu vychytanej a drží parádně i bez vložky.
BMW R1200 GS Adventure ......... super stroj!!!!
Jízda na motorce je dobrá droga :-) ... a FORD je LORD

Strana 2 z 2:   1    2  
Přejít na fórum:
Motorky BMW GS - diskuse :: Motorky BMW :: BMW R1200GS a R1200GS Adventure (vzducháč) :: Více v diskusním fóru
Přihlášení
Jméno

Heslo

Zaregistrovat se
Zaslat zapomenuté heslo
Kdo je on-line
Hosté on-line: 95
Členové on-line: 1
zmijon

Registrováno: 8,729
Nejnovější člen: ilicz

Poslední návštěvy
Reklama
Vygenerované za: 0.06 sekund
Copyright © 2006 BAWORAK.CZ | Kontakt | Časté dotazy | Pravidla portálu | Hosting poskytuje CGI