Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování na nich
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování
  • · BMW GS
  • · Fórum
  • · Články
  • · Zprávy
  • · Galerie
  • · Naše fotografie
  • · Odkazy
  • · Ke stažení
  • · Inzerce
  • · Hledat
Reklama
Kalendář akcí
<< Září 2025 >>
Po Út St Čt Pá So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
Číst diskusi
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování :: Ostatní :: Obecné doplňky na motorku
Strana 2 z 2:   1    2  

Organizery
schrek
Přidané 08.10.2014 08:43

Registrace: 24.08.10
TomasTT: nazdar mas pravdu presne tenhle sacek vystuzenej jsme mel jako prvni a kupoval jsem ho u Louise za nejakych 25EUR, ale ten uz dlouhou dobu neprodavaji dobrych 5 let, mozna bych jeste nekde nasel krabici od nej byla takova pekna tak sem si ji nechal a nahradily ho tyhle levnejsi sacky

Nechcete jako TT udelat dovoz tech EagleCreeku, rozhodne by to byl dobry sortiment, ja to pouzivam dost casto a pripadmne mi to jako dobra vec do kufru na baleni a organizovani.
Upravil schrek dne 08.10.2014 08:50
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček Smile

http://
HonzaGS-SV
Organizery
Přidané 09.03.2015 02:58

Registrace: 13.09.09
Tak používám teď cca 3 týdny po Thajsku organizery Boll a jsem s nimi spokojen (cena cca 150 Kč za kus) a opravdu konec přehrabování celého batohu atd... mám střední (modrou) velikost a přijde mi ideální. Mám dva a používám hlavně v batohu/menší krosně určitě i na moto to bude parádní Smile

TomasTT
Organizery
Přidané 09.03.2015 10:58

Registrace: 15.03.07
schrek napsal:
TomasTT: nazdar mas pravdu presne tenhle sacek vystuzenej jsme mel jako prvni a kupoval jsem ho u Louise za nejakych 25EUR, ale ten uz dlouhou dobu neprodavaji dobrych 5 let, mozna bych jeste nekde nasel krabici od nej byla takova pekna tak sem si ji nechal a nahradily ho tyhle levnejsi sacky

Nechcete jako TT udelat dovoz tech EagleCreeku, rozhodne by to byl dobry sortiment, ja to pouzivam dost casto a pripadmne mi to jako dobra vec do kufru na baleni a organizovani.

EagleCreek prodává Touratech a nemusíme objednávat palety, prodáváme jen co potřebujeme v množství co potřebujeme, takže o tom vůbec nepřemýšlím.
Tomáš Kocanda
www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...

Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...

www.touratech.cz
Strana 2 z 2:   1    2  
Přejít na fórum:
Motorky BMW GS - diskuse :: Ostatní :: Obecné doplňky na motorku :: Více v diskusním fóru
Přihlášení
Jméno

Heslo

Zaregistrovat se
Zaslat zapomenuté heslo
Kdo je on-line
Hosté on-line: 124
Členové on-line: 0

Registrováno: 8,732
Nejnovější člen: Preker

Poslední návštěvy
Reklama
Vygenerované za: 0.12 sekund
Copyright © 2006 BAWORAK.CZ | Kontakt | Časté dotazy | Pravidla portálu | Hosting poskytuje CGI