S tou Maruš je to dobrý
Já jsem Evíkovi také platil oči - obě. Napřed jedno pak druhý a každý bylo kolem 20. Eva si určitě vzpomene lépe. Myslím že to bylo ve 2008? A v Praze kousek od Wilsoňáku. Stáhli jí to téměř na nulu a to nepoznala krávu od tanku na 20 metrů.
Dneska jsem slepoň já.
A nevzpomínám si, že by to byla nějaká akce. Jen když jsi dal doporučení někomu, a byl jsi klient, tak mu dali nějakou slevu - tak tam šla švagrová a kolegyně. Těch 63 je fakt masakr.
No co už Aldo, prachy budou, my nebudem.
A navíc tě baba rozpozná na větší dálku než po čichu
Tak holt úspora na brejlích a čočkách se bude "splácet" o rok dva déle.
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Aldo, taky mi to nepřijde divné, souhlasím s TomášemTT. Možná potřebovali zaplnit termíny, než by měl přístroj za miliony nepracovat, tak aspoň za režii. Krom toho není neobvyklé, zvláště u potravin a velkých řetězců, že při akcích prodávají i podjejich nákup. Koneckonců se to děje i u elektroniky, aut, motorek,... a dorovnají si to ročními bonusy nebo přidruženým prodejem.
Možná někde poblíž vyrostla konkurence, tak udělali akci. Připadá mi, že dnes operuje oči laserem kdekdo. Zrovna včera jsem to se známým probíral, protože se na tuto operaci chystá
TomasTT:je to svata pravda. Nevim kdo ma jake zkusenosti,ale tam kde jsem byl ja je vice zvlastnich veci. Treba placeni po zakroku-vyvedou te ven jako medveda(vsechno jsem mel rozmlzene a strasne to stipalo)a reknou at to jdes zaplatit na recepci. Kdyby jsem sel hned pryc,tak nemaji ani korunu. Az na recepci jsem potkal tu sestricku a verim tomu,ze to tam uz nekdo nezaplatil. Dost to tam k tomu svadi
Ve zdravotnictví jde vše. Mám podobný příklad, maminka před cca 6 roky podstoupila operaci očí v ÚVN, co čert nechtěl přišla nabídka pana doktora k zařazení do programu nové firmy z USA - dodavatele nové asi čočky do oka . Jediné co bylo podmínkou bylo natočení operace. Všichni pacienti v projektu vše zdarma včetně dopravy a nadstandartu. Dostala čipovou kartu k materiálu co má v obou očích a vidi jak James Bond. Někdy se holt zadaří ušetřit sto papírů . Nicméně důležité je že opravdu krásně na dálku vidí a ani nepotřebuje brýle. Nebyla to Marie ale ......dobrý