Nechte dohadování borci. Téma zní: Kam na moto brezen/duben. Já jsem si naplánoval na duben Korsiku. Podle počasí po ose do Livorna nebo když bude špatný počasí v Alpách, tak si vezmu vlek za auto a auto s vlekem nechám v Itálii v Tolmezu u přátel. Pokud by jste měl chuť se někdo přidat tak dejte vědět a můžeme se potkat a domluvit. Jinak chorvatsko jsem letos docela sjezdil hlavně u hranice s Bosnou a musím říct, že je to pro mě moc pěkná krajina. A.
Upravil aldags1 dne 27.11.2014 22:09
BMW 1200 GS a ///M3
vlastimil napsal:
No jo Chorvatsko je ideální...jel bych také,bohužel nemám GSA
No,tak to by ses hodně divil,co je v Chorvatsku k vidění a dokonce k ježdění...samo tam nesmíš jet v sezóně a po magistrále do Makarské...což tys očividně zkoušel,že seš tak zpruzelej
Chorvatsko není jen pobřeží a Plitvice...je to kus země mezi pěkným Slovinskem a pěknou Bosnou,takže není důvod,proč jenom tam by mělo být hnusně
Se stydím za svou neznalostzdá se že jsi tam jako doma.
Doc-brother
Náš táta říkával,že rozumný člověk to pochopí a názor blbce mě nezajímá!!!
jencekgs napsal:
Vlastimile, nemuzes treba napsat, ze je to blbost a ne psat takove nesmysly?
Kazdy treba nema takove moznosti nebo koule jako Ty aby jezdil po svete. A treba ma jen tyden.
Napíšu to vždy!!! tak jak to vidim já.Ani v budoucnu to nehodlám psát tak jak chceš Ty nebo někdo jiný.
Lépe už to napsat nešloDoc-brother
Náš táta říkával,že rozumný člověk to pochopí a názor blbce mě nezajímá!!!
aldaGS1 napsal:
Nechte dohadování borci. Téma zní: Kam na moto brezen/duben. Já jsem si naplánoval na duben Korsiku. Podle počasí po ose do Livorna nebo když bude špatný počasí v Alpách, tak si vezmu vlek za auto a auto s vlekem nechám v Itálii v Tolmezu u přátel. Pokud by jste měl chuť se někdo přidat tak dejte vědět a můžeme se potkat a domluvit. Jinak chorvatsko jsem letos docela sjezdil hlavně u hranice s Bosnou a musím říct, že je to pro mě moc pěkná krajina. A.
po ose je to možná hezčí přes Stelvio a trajekt z Janova
říkám si hurikán
aldaGS1 napsal:
po ose je to možná hezčí přes Stelvio a trajekt z Janova
Jedu z Jižní Moravy, pro mě je Livorno o chlup blíž a jednodušší cesta přes alpy. Budu mít týden času, tak cestu chci jako rychlý přesun.
BMW 1200 GS a ///M3
Když jsi z jižní Moravy tak v nejhorším když bude v Alpách ještě sníh to můžeš objet přes Maďarsko okolo Balatonu do Chorvatska. Ani do Itálie to není zase taková zajížďka. Rychlým přesunem tam jseš za den a vyhneš se Alpám.
co mě nezabije , to mě posílí