TomasTT napsal:
No nevím, možná obchodně - protože na doutnících z Hondurasu, Ekvádoru, Nikaragui nebo z dominikánské se vydělává mnohem víc než na doutnících z Kuby. Nicméně v aktuálním žebříčku (za rok 2013) je na prvním místě Montecristo No. 2 a to je Kuba. http://www.cigara...013/rank/1
A jak psal Medik o těch chutích, tak mu musím zpříjemnit poledne akční fotkou - je stará asi pět minut
To torpédo na fotce je právě Montecristo No.2.
Jestli mi někdo chce tvrdit, že Nikaragua je konkurence, tak s tím tak trošku souhlasit nebudu
Těžko říct, kdo to hodnotil. V tom žebříčku je to trochu divoké. Porovnávají doutníky za tři kila se špeky za 1200/kus...
Monte 2 je spíše nižší cenová kategorie (300+) Moc bych to Cohibou neporovnával, tam jsou ceny trochu jinde, ale pravdou je, že někdy to není o ceně. I Cha-Cha torpedo není vůbec špatná a cena je do 200.
2004 - 2013 tyhlety super stroje:
R1150GSA '02, R1200ST '05, R1200GS '08, R1200GS '10
Mladý námořník přijde za kapitánem a ptá se:
"Pane kapitáne, jak to, že i když všichni kouříme ten samý tabák, tak ten váš je stejně nejlepší?"
"Víš, synku, to si do něj musíš přimíchat pár chlupů z lůna mladé dívky, až potom je to ono..."
Za pár dní přijde ten námořník opět za kapitánem:
"Pane kapitáne vyzkoušel jsem to, ale pořád ještě to není ono."
Podá kapitánovi dýmku, on si ji znalecky prohlédne, vezme do úst, párkrát potáhne, znalecky poválí kouř v puse a pak říká:
"Trháš moc blízko u prdele..."
Znalci se mnou asi nebudou souhlasit, ale s doutníky je to jako s vínem. Někomu chutná to a druhému zase to. Vyzkoušej co můžeš a pak si kup krabici všechno tam stojí pětikorunu...
Třeba pro mně jsou MonteNegra hnus. Přijdou mi takové štiplavé. Mám nejraději Cohiba robustos. Hlavně po tom co poválíš lok 8yo. Havanaclubu na jazyku a potahneš
Fuj, to jsem se zasnil! Du pryč
Labus01 napsal:
Znalci se mnou asi nebudou souhlasit, ale s doutníky je to jako s vínem. Někomu chutná to a druhému zase to. Vyzkoušej co můžeš a pak si kup krabici všechno tam stojí pětikorunu...
Třeba pro mně jsou MonteNegra hnus. Přijdou mi takové štiplavé. Mám nejraději Cohiba robustos. Hlavně po tom co poválíš lok 8yo. Havanaclubu na jazyku a potahneš
..mno... se rumem Zacapa Centenario 23 je to taky velmi ok.. ...az vyhraju Eurolotto poletim na Caribean Week Rum Fest.. a budu tejden v luxusnim lihu .. Bubak
CFmoto CL-X 700 Adventure
Labus01 napsal:
..mno... se rumem Zacapa Centenario 23 je to taky velmi ok.. ...az vyhraju Eurolotto poletim na Caribean Week Rum Fest.. a budu tejden v luxusnim lihu ..