Dobrá p.r.d.e.l. je, že se to řeší až teď. Ty starší unašeče praskají už X let a nikdo to v BMW neřešil. Sám jsem jich vyměnil desítky kusů.
...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...
Toniku tohle bude jeste legrace.. uz se tesim na ty emaily jak nejsou unasece a jak nejsou a nikdo nevi kdy budou
... servis a diagnostika BMW Motorrad
No najlepšie po funuse, potom už toho toľko nemusia vymeniť, ale zvolavačka je a to sa rata nie? Zaver si aj tak každy urobi sam!... nemožem uplne s tebou suhlasiť lebo, potom by sme sa mohli myliť obaja.
Lidi, co si to uz vymenili na svy naklady nedostanou podle me zpetne nic.. A ona svolavaci akce taky neni vzdy vyhra. Napr. znamej byl s autem na svolavacce se vstrikama (do ty doby zadnej problem), bylo to zadara, tak co by si je nenechal vymenit, po roce jeden odesel a uz caloval.. Na veci vymeneny pri svolavaci akci pry neni zaruka (ani faktura), takze svolavacka se mu moc nevyplatila. To spis jen pro pobaveni, tady tohle snad nehrozi..
Máme doma dvě GS tohoto ročníku, na jednom už je to vyměněné, tak jsme zvědavý co ten můj kousek.. Certified off-road instructor
Co-Founder of FLYTORIDE.com
Official ambassador of Wunderlich
Mám 2005 dovezenou z Německa. Lze někde (asi u BMW) ověřit, jestli se mne to týká. A pokud týká, ze provést prohlídku v jakémkoli značkovém servisu, myslím samozřejmě v ČR, nebo se musí do servisu v Německu?
Unašeč jsem zběžně prohlédl a vypadá OK. Pokud by prasknul v budoucnu, bude se na tuto závadu vztahovat zmiňovaná svolávčka?
jak jsem psal už několikrát vydržte není to ještě vypsané až se to vypíše uc´vidí se zda se bude měnit hned nebo pouze prasklé kusy
... servis a diagnostika BMW Motorrad
Co na to všechno dodat? Uvidíme, jak to nakonec dopadne a BMW se k tomu postaví, jak servisák psal bude se jednat o pěknou porci unašečů, vzhledem k tomu, že se jedná o brzdy tudíž o bezpečnost, tak jim budu držet palce, aby to nedopadlo špatně jako u Toyoty:-) a nikomu to někde neulítlo...
Prave mi prisiel dopis do vlastnych ruk. Ze mam zavolat a dohodnout se na ,,vymene'' unasece V invelt praha
Škoda Superb 1,4TFSI LPG LaK Diagnostika GS-911 BT https://www.faceb...963987398/
... osobne som sa informoval "Moto Žubor" Banská Bystrica. Personál mi povedal, že o niečom podobnom počuje prvý krát a že veľmi pochubujú o tom, že by niekto robil zvolávačku na 11 rokov satré motorky!
... o problémoch s unášočom zadného kolesa rovnako nikdy nepočuli.
mysynko1 napsal:
... osobne som sa informoval "Moto Žubor" Banská Bystrica. Personál mi povedal, že o niečom podobnom počuje prvý krát a že veľmi pochubujú o tom, že by niekto robil zvolávačku na 11 rokov satré motorky!
Tam to asi musí být samej odborník...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...
Já mám jinou informaci od zastoupení BMW. Po kontrole VINu se zjistilo, že unašeč je potřeba vyměnit a záleží jen na mne na který servis se obrátím a provedou mi zdarma výměnu.
dříve F 650 GS
později R 1200 RT
dnes jen skútr Honda ADV 350
mysynko1 napsal:
Ahoj, pokud v jakémkoliv značkovém servisu BMW nahlásíš VIN svoji motorky, tak ti zjistí tvoje "svolávačky". Já už jsem objednán a mám motorku z roku 2004.