madskin napsal:
ja sem ted taky koukal po nejakem odolnejsim telefonu a docela se mi zalibil tento.. na netu je vic testu ale treba tady jeden http://www.armadn...t=aligator nekdo naka osobni zkusenost?
Tohodle Aligatora ma kamos a je snim nadmiru spokojenej. Dostal ho ve firme jako sluzebni mobil.
Ja od nej koupil samsung xcore 2, kterej je taky dobrej, ale ten aligator se mi zda jeste lepsi...
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
copo napsal:
CAT mi facha uz druhy rok suprovo a foti neskutocne. Dokonca som ho presiel s mercedes Vito 2,5Tony a vydrzal, pekne odletel spod kolesa, este som si aj pridal. Zacal mi hrkotat kardan, tak som sa vopchal pod auto a vypadol mi z vacku rovno pred koleso. Pokial nepotrebujes fotak, tak Q4 bude dobry telefon. NEchapem rezenzie kde su fotky pri evolveo fajne, ale realita je tragicka
no zrovna slovenský strýc mi ukazoval na tomto modelu fotky a videa a vše bylo parádní. Vím, že recenze nemusí být vždy regulérní, ale na CAT jsem toho v porovnání + a - nenašel moc pěkného.
mal som obyc Q4 a fotak bol tragedia, vsetko ostatne super. Test foto na nete fajn, ale raelita uplne inde
copo@centrum.sk
Mám Aligator RX430. Kupoval jsem rok starý a za chvíli začal blikat display. To se ale vyřešilo reklamací a od té doby (cca 9 měsíců) funguje výborně. Foťák používám akorát na vyfocení textů apod. Na to je plně dostačující. Výdrž baterie 3 dny pokud se mobil používá intenzivněji. Při minimálním používání (pár hovorů a sms denně) mi vydržel 8 dní. S odolností problém zatím nebyl (padal, válel se ve vodě i v oleji atd.)
Zatím jsem s ním plně spokojen.
Zdarec. Pár outdoor mobilů jsem vyzkoušel. Jednoznačně nejhorší byl CAT B15. I ve vaně jsem ho několikrát utopil. Je fakt, že vychnul a makal dál. Jinak pomalé, nechtělo se mu moc chodit v síti Tmobile, komolil SMS. Evolveo bylo už 4x na reklamaci. Nejdříve display, ale moje blbost. Hození o zeď nevydržel. Pak 3x po sobě závada na mikrofonu, teď už půl roku běží špičkově. Baterka 2 dny, víc tyhle mašiny nevydržej - wifi a GPS. Jinak od Evolveo na cesty máme ještě Strong Phone Accu a to je neskutečný. Je to jen telefon, foťák je o ničem. V podstatě stará dobrá Nokia, ale s úžasnou baterií. Při normálním používání (nic jiného ani nejde) vydrží baterie na jedno nabití 2 měsice !!! Když hodně voláte, tak měsíc !! Je to outorák jak má být. Super odolná věc, nestojí to skoro nic a je to prostě pecka.
já jsem za tu dobu od vyhlášení dotazu mluvit nezávisle asi s pěti majiteli Evolveo SPQ4 a každý byl maximálně spokojen. Údajně to úspěšně používají i vojáci v Afganistánu
všude dobře.....doma GSA
Já ten Evolveo měl skoro 2 roky. Byl jsem s ním v celku spokojený. Zhruba po roce a půl mi odešlo nabíjení, ale to se vyřešilo uznanou reklamací. Pádů měl za sebou opravdu hodně a nikdy nic. Věci, který mi vadili jsou tu již uvedený. Hlasitost i na nejmíň řvala jako kráva. Občas nějaký telefonát probíhal jako kdybych byl podvodou. Vyřešilo položení a opětovné zavolání. Nabíjet můžeš pouze delším konektorem. Běžně dostupný bez úpravy ti to prostě nenabije. Občas se sám od sebe restartoval. Foťák s videem opravdu nic moc, ale to mě nikdy netrápilo, protože od toho mám foťák či kameru. Měl bych ho i dnes, ale tím, že jsem dostal nový lepší služební telefon musel jsem ho tedy prodat BMW 1250 GSA - Hééééén vole hééééén