Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování na nich
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování
  • · BMW GS
  • · Fórum
  • · Články
  • · Zprávy
  • · Galerie
  • · Naše fotografie
  • · Odkazy
  • · Ke stažení
  • · Inzerce
  • · Hledat
Reklama
Kalendář akcí
<< Prosinec 2025 >>
Po Út St Čt Pá So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        
Číst diskusi
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování :: Ostatní :: Volná diskuze
Strana 2 z 2:   1    2  

Tak jsem s sebou plesknul
MartinM77
Přidané 13.07.2015 13:56

Registrace: 01.12.11
dokturek napsal:
nicholas1> jestli jezdíš okolí BN, tak se můžeme domluvit a já Ti půjčím motku, ať vidíš, jaký rozdíl udělá 21" kolo.

cibus> škoda, že jsem to neviděl Grin

Jako ze 21'' kolo je lepsi, nebo horsi..?
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní kretén, který neví, že to nejde a udělá to..

MartinM77
Přidané 13.07.2015 14:05

milan enduroskola napsal:
no jestli by to nechtělo přijet na víkend do enduroškoly.
jak jsem říkal, radarka byl jenom takový úvod.

milan

No Milane co dodat...asi budu muset dorazit. Jen si teda nemyslim, ze me to spasi od padu. Na windsurfingu rikame, ze clovek musi 200x spadnout a vytahnout plachtu a pak se nauci rozjizdet. Jen doufam, ze tady bude to cislo mensi.....
Frown
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní kretén, který neví, že to nejde a udělá to..

MartinM77
Přidané 13.07.2015 14:30

cibus napsal:
Tak jsem s sebou o víkendu 10x plesknul.

6x kolej
2x výjezd
2x krátká noha

Jsem to sem nepsal proto, abych si s nekym pomeroval pindouracomfort
Na tu jsou tu jini experti. Spis jsem chtel nacerpat, alespon v teoreticke rovine, zkusenosti

MartinM77
Přidané 13.07.2015 14:31

cibus napsal:

6x kolej
2x výjezd
2x krátká noha

Na tu jsou tu jini experti. Spis jsem chtel nacerpat, alespon v teoreticke rovine, zkusenosti

hicks
Přidané 13.07.2015 14:38

Registrace: 09.07.08
nicholas1 napsal:
dokturek napsal:
nicholas1> jestli jezdíš okolí BN, tak se můžeme domluvit a já Ti půjčím motku, ať vidíš, jaký rozdíl udělá 21" kolo.

cibus> škoda, že jsem to neviděl Grin

Jako ze 21'' kolo je lepsi, nebo horsi..?

neporovnatelne lepsi, of course Cool
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2

TomR1
Přidané 13.07.2015 14:54

Registrace: 08.09.09
nicholas1 napsal:
cibus napsal:

6x kolej
2x výjezd
2x krátká noha

Teorie je bohužel jedna věc a praxe druhá - pokud si opravdu byl uvolněný a když tě kolej kopla si akcereloval, přenesl váhu tak jsi teoreticky udělal vše dobře, ale teď se Tě vůbec nechci dotknout, ale řekl bych, že moc zkušeností v OFFU zatím nemáš takže si myslím, že jsi jednu z těch věcí vynechal Smile

Každoádně se toho drž - teorie jako základ je dobrá, ale chce to jezdit a jezdit - jinak se k tomu nedá dojít....

A ještě jedna věc - je rozdíl se vozit OFFEM a trénovat OFF!! (3h po polních cestách a vožení Ti nedají jako půl hodina treninku na spojce,stabilita,výjezdy, měkký podklad apod...))

Tom
Tom

MartinM77
Přidané 13.07.2015 23:02

TomR1 napsal:
nicholas1 napsal:
cibus napsal:

6x kolej
2x výjezd
2x krátká noha

Teorie je bohužel jedna věc a praxe druhá - pokud si opravdu byl uvolněný a když tě kolej kopla si akcereloval, přenesl váhu tak jsi teoreticky udělal vše dobře, ale teď se Tě vůbec nechci dotknout, ale řekl bych, že moc zkušeností v OFFU zatím nemáš takže si myslím, že jsi jednu z těch věcí vynechal Smile

Každoádně se toho drž - teorie jako základ je dobrá, ale chce to jezdit a jezdit - jinak se k tomu nedá dojít....

A ještě jedna věc - je rozdíl se vozit OFFEM a trénovat OFF!! (3h po polních cestách a vožení Ti nedají jako půl hodina treninku na spojce,stabilita,výjezdy, měkký podklad apod...))

Tom

Pravdou je, ze moc zkusenosti v terenu fakt nemam. Spis minimum. A jak jsem psal - kdyz to koplo, tak jsem nestihnul udelat vubec nic... proste to chce jezdit.

berka
Přidané 13.07.2015 23:08

Registrace: 23.10.09
Já před pár lety hodil salto přes řídítka do akátového keře a šípků. Lepší místo jsem si vybrat nemohl. Takhle rozpíchanej jsem v životě nebyl. Dodnes vidím jak jsem si na místě vytahoval velký trn z holeně který se zabodl podél kosti. Zbytek už vyndala manželka.

dříve F 650 GS
později R 1200 RT
dnes jen skútr Honda ADV 350

Strana 2 z 2:   1    2  
Přejít na fórum:
Motorky BMW GS - diskuse :: Ostatní :: Volná diskuze :: Více v diskusním fóru
Přihlášení
Jméno

Heslo

Zaregistrovat se
Zaslat zapomenuté heslo
Kdo je on-line
Hosté on-line: 92
Členové on-line: 0

Registrováno: 8,752
Nejnovější člen: Elizar

Poslední návštěvy
Reklama
Vygenerované za: 0.22 sekund
Copyright © 2006 BAWORAK.CZ | Kontakt | Časté dotazy | Pravidla portálu | Hosting poskytuje CGI