Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování na nich
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování
  • · BMW GS
  • · Fórum
  • · Články
  • · Zprávy
  • · Galerie
  • · Naše fotografie
  • · Odkazy
  • · Ke stažení
  • · Inzerce
  • · Hledat
Reklama
Kalendář akcí
<< Září 2025 >>
Po Út St Čt Pá So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
Číst diskusi
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování :: Ostatní :: Doplňky pro motorkáře
Strana 2 z 2:   1    2  

interphone f4xt - problém
pasim
Přidané 01.12.2015 06:56

Registrace: 13.02.14
Pošlu to a uvidíme. Druhou jednotku jsem na na původní sluchátkovou sadu nepřipojoval. O to víc mě to překvapilo...

Ale stejně je to divné. Bylo to ošetřené silikonem, nabíjeno vždy přes ten malý jack, žádný velký déšť ani nějaký pád nebo hrubé zacházení. A přesto to vydrželo 1,5 roku. To bych čekal u nějaké "Made in China" za 150 Kč.

Pokud to neuznají, fakt nevím co koupit. Potřebuju 3 sady a představa, že je to zase na pár měsíců, mě úplně děsí...

naprcccs: nebo se Ti podařilo nějak opravit? Očistit zaoxidované kontakty?

naprcccs
Přidané 01.12.2015 08:16

Registrace: 31.05.10
pasim napsal:
Pošlu to a uvidíme. Druhou jednotku jsem na na původní sluchátkovou sadu nepřipojoval. O to víc mě to překvapilo...

Ale stejně je to divné. Bylo to ošetřené silikonem, nabíjeno vždy přes ten malý jack, žádný velký déšť ani nějaký pád nebo hrubé zacházení. A přesto to vydrželo 1,5 roku. To bych čekal u nějaké "Made in China" za 150 Kč.

Pokud to neuznají, fakt nevím co koupit. Potřebuju 3 sady a představa, že je to zase na pár měsíců, mě úplně děsí...

naprcccs: nebo se Ti podařilo nějak opravit? Očistit zaoxidované kontakty?

Ještě jsem se k tomu nedostal.

Nicméně budu mit novou jednotku - za měsíc jedu na dlouhou cestu a potřebuju mit jistotu, ze to aspon chvili zase bude fungovat ( přilba s natahnutymi draty atd Interphonu je totiž již na cestě lodí )

pasim
Přidané 29.01.2016 08:35

Registrace: 13.02.14
Tak reklamace F4XT vyřízena, v rámci záruky vyměněny obě jednotky. Velký dík do TT za rychlé a úspěšné vyřízení reklamace!

Strana 2 z 2:   1    2  
Přejít na fórum:
Motorky BMW GS - diskuse :: Ostatní :: Doplňky pro motorkáře :: Více v diskusním fóru
Přihlášení
Jméno

Heslo

Zaregistrovat se
Zaslat zapomenuté heslo
Kdo je on-line
Hosté on-line: 114
Členové on-line: 2
OndraCB, Simms

Registrováno: 8,732
Nejnovější člen: Preker

Poslední návštěvy
Reklama
Vygenerované za: 0.10 sekund
Copyright © 2006 BAWORAK.CZ | Kontakt | Časté dotazy | Pravidla portálu | Hosting poskytuje CGI