strndy napsal:
O co vám jako jde.
Nevidím žádný problém vyměnit si motorky(pokud je zájem) a mýt s sebou třebas 30 tis v obálce. Když prodáváš moto taky dáváš sveza.
já to pochopil tak, že si je chce vyměnit na delší dobu, ne na 10 min.
Ze všech možných motorkářských diskuzních for, které jsem kdy navštívil, se na bmwgs.cz shlukují ti největší ubožáci. Myslím že i na motorkari.cz takoví nejsou k vidění, a to už je co říct. Jak to děláte hoši?
Nabídka pořád platí, kdo má zájem zkusit 70kw závodní čtyřvál v náháčovi, ať se ozve, výměna za F650GS, možno i něco jiného
Po tomhletom si myslíš,že se za tebou někdo požene se svým mazlíkem?Nedej bože Advikem.Já určitě neee
Petr89 napsal:
Ze všech možných motorkářských diskuzních for, které jsem kdy navštívil, se na bmwgs.cz shlukují ti největší ubožáci. Myslím že i na motorkari.cz takoví nejsou k vidění, a to už je co říct. Jak to děláte hoši?
Nabídka pořád platí, kdo má zájem zkusit 70kw závodní čtyřvál v náháčovi, ať se ozve, výměna za F650GS, možno i něco jiného
70kw závodní čtyřvál?
Taky si myslím,že si zde někdo děla srandu.
Adventure Sport&Superbike&Pure Enduro.Make Life a Ride.
Já si myslím že si nedělá srandu .... bohužel. Ale nebuďte na něj zlí nebo zahořkne jako JurassMo co jste mu nechtěli přivézt zadarmo baworáka z německa a teď je z něj odborník přes BMW na motorkari.cz viz http://www.motork.../?t=178811
Tady asi někdo nezná: MOTORKY a ženy se NEPŮJČUJÍ pokud se chceš povozit na pořádné motorce tak doporučuji kontaktovat dealera BMW a zamluvit si testovací jízdu já jedinou motoru kterou jsem ochoten půjčit je závodí enduro.. Tam by jsi teprve poznal co je ti závodní motorka je totiž zvyklá na tvrdé zacházení a není na ni co zničit... Lestenku ti opravdu nikdo nepůjčí
Magmar napsal:
Tady asi někdo nezná: MOTORKY a ženy se NEPŮJČUJÍ pokud se chceš povozit na pořádné motorce tak doporučuji kontaktovat dealera BMW a zamluvit si testovací jízdu já jedinou motoru kterou jsem ochoten půjčit je závodí enduro.. Tam by jsi teprve poznal co je ti závodní motorka je totiž zvyklá na tvrdé zacházení a není na ni co zničit... Lestenku ti opravdu nikdo nepůjčí
Nechtěl jsem se účastnit,ale Magmar to napsal výstižně,prostě moto se nepučuje,co mě asi řekneš,když s tím lehneš?promiň
Upravil Bob dne 08.10.2015 09:57
Petr89 napsal:
No, vzhledem k tomu, co jsi toho navštívil, se asi nikdo na tvůj "ubohý" návrh nenašel, když to musíš zkoušet u nás "ubožáků".
... a jak už bylo řečeno, važ slova!
Petr89 napsal:
Zase jsem se ujistil,že Ing.od IT žijí ve svém světě ,vrať se na m.cz a tam diskutuj s vrstevníkama a neurážej nás místní ubožáky,máme se tu rádi
Upravil Bob dne 08.10.2015 11:00
Ja si nemyslim, ze vsichni Ing. do IT jsem spadli z kosmu. Manik je trochu chytlavej, tak kdyz jste mu nevybirave nazacili, ze za tu jeho rejzovou plecku svuj baworsky vdolecek nevymenite, tak jste se nejspis dotkli jeho citu... Proto nas tu nazval ubozaky. Me to teda neurazilo, kazdopadne zajem o vymenu nemam a musim tuto nabidku s diky odmitnout. Možná, že jsem krásnej jako anděl, ale anděl rozhodně nejsem!
To je prostě naprosto bez komentáře, co jste tady za nabídku půjčení motorky za F650(gs) předvedli. Navíc ji ani jeden nemáte uvedenou v profilu, nevím tedy, proč tu vůbec reagujete. Honit si tu vzájemně ega klidně můžete, ale normální lidi, kteří si to zde budou číst, vás budou stejně mít za bandu ***** (doplňte si sami).
Hornet má motor z CBR, jen trochu jinak naladěný.
Upravil Petr89 dne 08.10.2015 11:26
Petr89 napsal:
To je prostě naprosto bez komentáře, co jste tady za nabídku půjčení motorky za F650(gs) předvedli. Navíc ji ani jeden nemáte uvedenou v profilu, nevím tedy, proč tu vůbec reagujete. Honit si tu vzájemně ega klidně můžete, ale normální lidi, kteří si to zde budou číst, vás budou stejně mít za bandu ***** (doplňte si sami).
Hornet má motor z CBR, jen trochu jinak naladěný.
Naprosto bez komentáře je jedině to, že tu "nabídku" myslíš naprosto vážně... ...songs from the wood make you feel much better...