vojta napsal:
u tohodle je ale nekolik nevyhod, flaska se ti nescvrkne jak vak, takze se tam musi nekudma dostat vzduch, kdyz uz tam je, tak se ti tekutina vevnitr pohybuje a obcas si nasajes naprazdno. Ja jsem byl zvyklej davat do camelbacku jen vodu a nikdy to nebylo spinavy nebo smradlavy. Musi se to holt jednou za cas proplachnout nebo vycistit. No a jelikoz me stve mit cokoliv na spocenych zadech, tak radej vzdy nekam na masinu hodim PETku a je vyreseno.
Vidím to také tak. Petka je vždy k dispozici a nemusíš ju čistit. A navíc - když se potřebuješ napít, tak zastavíš, protáhneš se, případně vykonáš potřebu (platí hlavně u kuřáků).
"Když hodíš kamenem do hejna hus, vždycky se nějaká ozve...."
pavelgs napsal:
Několik let používám tenhle http://www.army-s.../2705.html a funguje výborně.Akorát jsem si poškodil ventil (nechtíc na něj stoupl,ale je opraveno,takže funguje) Nic se nepárá,netrhá,vše těsní.Předtím jsem používal výrobky určené přímo pro moto a to byla jednolitá řada reklamací a problémů s těsností...
To vypadá dobře, objednal jsem v černé barvě. Jsem zvědav jestli bude tak dobrý jak píšeš. A jestli ne, najdu si Tě a budu Ti chodit v noci bouchat na dveře!!!