Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování na nich
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování
  • · BMW GS
  • · Fórum
  • · Články
  • · Zprávy
  • · Galerie
  • · Naše fotografie
  • · Odkazy
  • · Ke stažení
  • · Inzerce
  • · Hledat
Reklama
Kalendář akcí
<< Září 2025 >>
Po Út St Čt Pá So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
Číst diskusi
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování :: Ostatní :: Volná diskuze
Strana 2 z 2:   1    2  

Sekačka nejde do otáček
Hrabe_X
Přidané 21.04.2016 08:19

Registrace: 31.10.07
tomtom napsal:
Hlavu shazovat nemusíš..asi bych znovu mrknul na karbec a pročistil všechny trysky.

Když by byla ucpaná tryska, bude spíš směs chudá než bohatá (kontroloval jsem včera trysky 3x, čistější už není ani operační sá Grin
Asi bude něco blbě s regulací vzduchu nebo jeho přívodem.
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /

PetrAT
Sekačka nejde do otáček
Přidané 21.04.2016 08:47

Registrace: 27.05.10
noo, hmm, něco podobného mi dělala pila
nemohl jsem na to přijít
nakonec to bylo zapalování
.
ale raději pátrej dál

tomtom
Sekačka nejde do otáček
Přidané 21.04.2016 20:34

Registrace: 13.07.11
To nevypadá dobře.... hmm! nebo snad něco nového? Hlavně pevné nervy Smile To by bylo abys na to nepřišel comfort
Upravil tomtom dne 21.04.2016 20:35

Hrabe_X
Sekačka nejde do otáček
Přidané 21.04.2016 21:08

tomtom napsal:
To nevypadá dobře.... hmm! nebo snad něco nového? Hlavně pevné nervy Smile To by bylo abys na to nepřišel comfort

Tak jsem dnes prodal auto,abych mel misto v garazi na rozborku a sel na to. :-D

Zacal jsem karbecem,kterej jsem procistil a spesl odmastovadlem prostrikal vsechny dirky,ktery jsem tam nasel a vse zkontroloval a sesadil zpatky. Nepomohlo to a motor jel zase jak uchlastany.

Napadlo me tedy odpojit benzin, kdyz zmetkovi nekostuje. Kdyz to prdlalo bez privodu,po chvilce to slo jak vino dokud nedosel benzin v karbeci uplne. Kdyz jsem napojil privod benzinu,zase se to uchlastalo a zacalo kuckat.
Plovak nastavit nejde. V plovaku je navlecena do drazky 1cm dlouha plastova jehla,ktera ma na opacnem konci na plastove kulicce navlecenou gumovou cepicku ve tvaru kuzelu. Ta zastavuje privod paliva a seda do mosazneho kuzelu. Asi pres zimu ztvrdla nebo co, sice zastavuje benzin,ale uz pozde a zustava v karbci vyssi hladina a uchlastava se to bohatou smesi. Zkusil jsem tedy na opacny konec jehly tavnou pistoli nalepit asi 1mm plastu,aby jehla dosahla vys a zavrelo to drive s nizsi hladinou.
A sekacka se tvari, ze jede! Sice nestartuje tepla,musi se nechat tak minutu vydejchat. Po kazdem startu prdla uchlastana,takze ji musim proturovat samostelem,pak se chyti a uz jede.
Vzhledem k tomu, ze hladina benu nejde stelovat, musim sehnat novou tu jehlu...snad se to prodava, jinak jsem v haji. Budu doufat, ze to vyresi zavadu. Neveril bych, ze milimetr hladiny ma takovej vliv na bohatost smesi za vsech provoznich podminek. Nikdy bych neveril, ze to reknu,ale:"Zlata nesmrtelna strikacka!!!" Smile
V priloze fotka jehly a plovaku,ale fotil jsem blbym pristrojem v blbych podminkach,tak omluvte kvalitu.
Hrabe_X přiložený následující obrázek:

[211Kb]
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /

barborina
Sekačka nejde do otáček
Přidané 21.04.2016 21:50

Registrace: 13.12.10
kurnik Hrabě ty nás zase zkoušíš, dyť ti to píšu ... benzín=dobře nastavený plovák, uzavírací ventil nepropouští ? tohle mě hned napadlo, přesně tyhle ventilky se ku....ly u Uazu, tam to bylo podobný akorát že tam byl jakoby o-kroužek a časem jak se ze starého benzínu stal aceton tak se jakoby rozpustil, ALE po bitvě je ........ ,si zpravil a hurá chalupa je hra

Hrabe_X
Sekačka nejde do otáček
Přidané 21.04.2016 22:08

Barborina napsal:
kurnik Hrabě ty nás zase zkoušíš, dyť ti to píšu ... benzín=dobře nastavený plovák, uzavírací ventil nepropouští ? tohle mě hned napadlo, přesně tyhle ventilky se ku....ly u Uazu, tam to bylo podobný akorát že tam byl jakoby o-kroužek a časem jak se ze starého benzínu stal aceton tak se jakoby rozpustil, ALE po bitvě je ........ ,si zpravil a hurá chalupa je hra

Mel jsi pravdu chlape. Wink. Ja zkousel vcera plovak s jehlou i profouknout a on fakt nepropousti. Jen zavre malicko pozdeji.
U standartniho karbece si pak pomuzes doladenim, ale tady neni co. Tak me ani nenapadlo, ze to vyrobili tak citlive na chod motoru, kdyz tam neni co ladit. Smile
Hlavne ze to neni zapalkem, ventilama nebo jinej vylagros...
H.

Hrabe_X
Sekačka nejde do otáček
Přidané 21.04.2016 22:27

A diky vsem za tipy! Obcas se hodi kazdej napad.... thumbs up

H.

Marianos
Sekačka nejde do otáček
Přidané 06.04.2017 10:33

Registrace: 25.06.16
Nám se stalo,že lanko sytiče se přiseklo.Koupil se celý lanovod s lankem a bylo po problému.

Kubrt
Sekačka nejde do otáček
Přidané 06.04.2017 10:34

Registrace: 24.09.07
Rok starej prispevek! Jako ty ostatni, na ktery reagujes...
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.

Slavek-xxx
Sekačka nejde do otáček
Přidané 06.04.2017 10:42

Registrace: 18.06.07
kubrt> presne tak, uz jsem ho upozornoval v jinym vlaknu, ale asi je to marny...
ex. R850GS 1999
ex. F650GS Dakar 2004
ex. R1150GS 1999

Pitbull
Sekačka nejde do otáček
Přidané 06.04.2017 10:45

Registrace: 02.10.11
Ještě 5 takových příspěvků a bude mít splněnoFrown
PITBULL
4ever

Strana 2 z 2:   1    2  
Přejít na fórum:
Motorky BMW GS - diskuse :: Ostatní :: Volná diskuze :: Více v diskusním fóru
Přihlášení
Jméno

Heslo

Zaregistrovat se
Zaslat zapomenuté heslo
Kdo je on-line
Hosté on-line: 102
Členové on-line: 1
Hrabe_X

Registrováno: 8,731
Nejnovější člen: masilkov

Poslední návštěvy
Reklama
Vygenerované za: 0.25 sekund
Copyright © 2006 BAWORAK.CZ | Kontakt | Časté dotazy | Pravidla portálu | Hosting poskytuje CGI