Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování na nich
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování
  • · BMW GS
  • · Fórum
  • · Články
  • · Zprávy
  • · Galerie
  • · Naše fotografie
  • · Odkazy
  • · Ke stažení
  • · Inzerce
  • · Hledat
Reklama
Kalendář akcí
<< Září 2025 >>
Po Út St Čt Pá So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
Číst diskusi
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování :: Ostatní :: Volná diskuze
Strana 2 z 2:   1    2  

Rada ohledně myčky
rick
Přidané 16.01.2017 18:30

Registrace: 29.04.12
Milda_Km napsal:
rick napsal:
Pro J A K - Za sebe bych vybíral něco z AEG nabo Electrolux.

Bosch,Elektrolux,i AEG ok,ale originály,nejlíp z ofiko zastoupení.

Právě Bosch a Elektrolux se sem tahá dost z Polska.Přijde servisák,koukne na čárovej kód,a řekne ať to opraví,kdo to prodal.
a já když kupoval electrolux tak jsem to řešil, a servis mi řekl že jim je prdel jestli je to z maďarska,polska,německa. V roce 2014. Byla mi řečena že tam záruka v rámci unie nebo co říkali. Ověřoval jsem si před koupí na servise.

U toho servisu je to takhle.Každá značka,mimochodem většina záruk se řeší hlášením přes webovky ti nabídne servis nejbližší k bydlišti.U nás konkrétně Bosch fa Bekl.Ten opravdu přijede,přečte kód - první číslici a zákazník je rád,že mu nenaúčtuje dopravu,protože řeší jen ofiko síť.U Elektroluxu se mi stalo to samý v Písku a bylo to málem na soud. Protože všichni chtějí spotřebiče za internetový ceny a málokdo řeší odkuď to je.A já jako prodejce řeším neustále reklamace,takže jsem přešel na systém - kup co doporučuju já a za čím si stojím,nebo si kup svoje a zaplatíš za montáž,když není v ceně od dodavatele,což třeba u vestaveb - lednice,odsavač málokdy.
oranžová dvanáctka

www.kuchynekoupelny.eu
Alda
Rada ohledně myčky
Přidané 17.01.2017 07:40

Registrace: 20.10.07
Zetore v ceně kolem 14k určitě AEG.

vorel
Rada ohledně myčky
Přidané 17.01.2017 08:14

Registrace: 03.05.07
a aby to mělo horní šuplík na příbory
říkám si hurikán

Labus01
Rada ohledně myčky
Přidané 17.01.2017 08:49

Registrace: 28.04.12
My máme dva roky Siemens z elektrowordu, zatím bez jediného problemu. Byla dražší, asi 19t, ale manželka je maximálně spokojená. Myje opravdu dobře. I pripalenou hrnec po gulasiSmile

Určitě kup se šuplíkem na příbory, jak píše Vorel. Nebudeš mít špinavý ruce, než když to dáváš do košíku a je tam víc mista.

Trochu mimo tema... Dneska bych kuchyň řešil pro dvě myckySmile do jedny dáváš špinavý nádobí a z druhý si bereš rovnou čistý Wink sice musíš mít dost nádobí, ale ta pohoda že nemusíš vyndavat myčku, kvůli jednomu spinavymu talíři je k nezaplaceniCool
www.spotreby.cz/sigs/ico_2_43826.gif

hicks
Rada ohledně myčky
Přidané 17.01.2017 09:04

Registrace: 09.07.08
Labus01 napsal:
Trochu mimo tema... Dneska bych kuchyň řešil pro dvě myckySmile do jedny dáváš špinavý nádobí a z druhý si bereš rovnou čistý Wink sice musíš mít dost nádobí, ale ta pohoda že nemusíš vyndavat myčku, kvůli jednomu spinavymu talíři je k nezaplaceniCool

to neni uplne špatná nápad! Cool
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2

WanChuan
Rada ohledně myčky
Přidané 17.01.2017 11:19

Registrace: 12.03.14
hicks...

Holt Válka a Lenost

Jsou dvě věci co ženou lidstvo v před --))
Otázkou je kam, vlastně -)))

Wan-Chuan
KRLESS!!!
Upravil WanChuan dne 17.01.2017 11:20
KRLESS!!! lidi KRLESS!!!

hobr
Rada ohledně myčky
Přidané 17.01.2017 13:39

Registrace: 29.12.10
První "myčku" jsem pořídil před 32 lety. České výroby. Je fakt, že jsem do ní vrazil hodně peněz, ale nádobí umývá na výbornou, spotřebuje málo vody, umí i dobře vařit, prát, žehlit a zašívat. Navíc mi dovolila koupit si motorku...clap
Bylo by možná lepší ju vyměnit za mladší, ale už jsem si zvykl...helpless
Upravil hobr dne 17.01.2017 13:39
"Když hodíš kamenem do hejna hus, vždycky se nějaká ozve...."

LukyGs
Rada ohledně myčky
Přidané 17.01.2017 13:50

Registrace: 25.08.11
Za mě jdi v této cenové do Beka. Když se do 14dní od nákupu registruješ na jejich webu, tak máš 7letou záruku. Beko montujeme i zákazníkům a reklamace prakticky nejsou žádné a když už, tak servis je super....aspoň tady v OL kraji. Doma mám taky myčku od Beka a ta se nám po dvou letech bohužel kousla(odešla hřídelka na čerpadlu), dojel servisák do 3dní a odvezl si ji. Za týden byla myčka doma s vyměněným čerpadlem a i elektronikou, kterou to čerpadlo vytopilo a i ji zpět zabudoval.
http://www.zednic...
http://luky2.rajc...

www.zednictvilukas.cz
vorel
Rada ohledně myčky
Přidané 17.01.2017 14:02

hicks napsal:
Labus01 napsal:

a ušetříš za nějaký ****ní skříňky
říkám si hurikán

aron
Rada ohledně myčky
Přidané 17.01.2017 14:22

Registrace: 31.03.12
vorel napsal:
hicks napsal:
Labus01 napsal:

anebo tři, ale nevím jak se pak vlezeš do těch 15t

micrak
Rada ohledně myčky
Přidané 17.01.2017 14:25

Registrace: 23.04.10
LukyGs napsal:
Za mě jdi v této cenové do Beka......

Vždy jsem měl spotřebiče Siemens / Bosch.
Než dostavíme jsme v pronájmu a tady jsou spotřebiče BEKO (komplet)
Jsem rád, že jsem si to mohl vyzkoušet = už nikdy víc.

Moje zkušenost s myčkou.
Neskutečně hlučná, část displeje nefungoval již po prvním zapnutí, většina nádobí je mokrá, nedokáže jej vysušit.
Komentovat ostatní spotřebiče radši nebudu.

Zkus se podívat na https://www.dtest...cek-nadobi

Takže za mě do BEKA určitě nejdi - konkrétní model DIN28320
Upravil micrak dne 17.01.2017 14:31

micrak
Rada ohledně myčky
Přidané 17.01.2017 14:31

Registrace: 23.04.10
A ještě malé reakce na zmíněný Bosch, který i se Siemensem drží celoevropskou záruku.
Nevím jak ostatní výrobci, ale servis drží záruku i na produkty koupeny v rámci celé EU!
Viz podmínky: http://www.siemen...i-podminky které jasně určují, co máte splnit, ale žádné omezení na zemi původu nemají.
To jen pro doplnění špatně podaných informací....

Pavel GS vyletnik
Rada ohledně myčky
Přidané 17.01.2017 14:34

Registrace: 19.11.07
Přidám taky.
Mám AEG, cca 13 let.Zatím jsem si opravil vše. Netěsnící kousek hadice a u košíku na příbory prolámaný spodek jak se tam občas pustí něco těžkýho. Jinak stále šlape.
Teď jsem koukal že začíná korodovat šuplík na nádobí. Poškodila se něčím ochraná vrstva a už to kvete ...
Jo a na doporučení vodáků jsem dal regulátot tlaku vody na vstupu do domu.

Pračka Whirpool taky jde, u tý opět netěsnící hadice. Občas se "počůrala" . Opraveno svépomocí.

Sušička s tep. čerp AEG - Ta mě pozlobila zatím nejvíc. Blbě vyřešený fitr odsávaného vzduchu z bubnu- občas se tam chytí menší kus oblečení a přicpe vstup.
Vyrobil jsem tam zábrany z 2,5 cyky drátu. Už je to výrazně lepší.
Pak se mi rozlomil vůbec ten odsávací filtr. Nějakého inteligenta napadlo udělat plastový ohebný pant - samo že se to odláme.
No a naposledy se přicpal kanálek odvodu kondenzátu a vytékala voda.
Vyřešeno - bylo tam podle mě ku...ítko v podobě velice zůženého místa.

Máme to teď všechno dost vytížené - 2 malé děti. Doufám že to ještě nějaký pátek vydrží. I když junioři celé dny intenzivně pracují na likvidaci všeho co je v dosahu.

No a nejdřív ze všeho odešly bojlery. Jeden začal téct ve spoji a u druhého topení

Kamarád teď vybavil celý dům od Miele - a že by z toho byl úplně v rauši to teda neni.
Upravil Pavel GS vyletnik dne 17.01.2017 14:36
Kochač GS Pavel -- jezdím tak abych dojel vcelku.
www.diodky.cz

www.diodky.cz
Slavek-xxx
Rada ohledně myčky
Přidané 17.01.2017 14:44

Registrace: 18.06.07
Labus01 napsal:Dneska bych kuchyň řešil pro dvě myckySmile do jedny dáváš špinavý nádobí a z druhý si bereš rovnou čistý Wink sice musíš mít dost nádobí, ale ta pohoda že nemusíš vyndavat myčku, kvůli jednomu spinavymu talíři je k nezaplaceniCool

Dve mycky. A neni to malo, Antone Pavlovici? Grin
ex. R850GS 1999
ex. F650GS Dakar 2004
ex. R1150GS 1999

xavier
Rada ohledně myčky
Přidané 17.01.2017 14:51

Registrace: 29.07.07
U nas jedeme Siemens, meli jsme ji v byte 10 let a bez problemu, do baraku jsem kupil teda taky Siemens a 4 roky taky bez problemu. Hlavne meje opravdu perektne. Vetsinou staci kratkej program 33 min. Stala asi co mas rozpcešt 13 tis. v nejaky akci,ma oplach, stavitelnej vrchni suplik atd. jediny co nema je ten vrchni suplik na pribory, ale s nim ty mycky o dost drazsi a nemel jsem ho ani v predchozi mycce tak nam to neprijde. Mam od Siemense i ostatni spotrebice a zatim tedy bez problemu a se vsim spokojenost.
Aktualne 1250 GSA HP

vorel
Rada ohledně myčky
Přidané 17.01.2017 15:10

aron napsal:
vorel napsal:
hicks napsal:
Labus01 napsal:

anebo tři, ale nevím jak se pak vlezeš do těch 15t

stačí jen 2, jedna z nich by byla atrapa, ani nemusí umět mejt, jen aby měla šíny pro košeSmile
říkám si hurikán

Medik
Rada ohledně myčky
Přidané 17.01.2017 15:10

Registrace: 04.05.08
Podle mé zkušensti - Siemens, hned potom AEG a jeho levnější odnož Elektrolux. U zbytku jsem bral to nejlevnější funkční (na chalupu) - třeba lednici s mrazákem, co měla fungovat jen na stavbě a tu úspěšně přežila a jede pořád už cca 9 let. Ani si nepamatuju značku, fagor a nebo nějaká podobná šitka, co byla se šrámem na boku ve slevě na 5 litrů nová na webu.
Co se bojlerů týká, tak po zkušenost už jen Dražice. Tatramat mě proreznul opakovaně po 5 letech, co skončila záruka na kotel a zbytek jsou nesmysly a vějičky na lamy. Boljer 120l za 3700,- nebude žádnej držák na dlouhá léta. A taky dost záleží, jak je udělanej uvnitř, izolace....je spousta levných bojlerů, kterejma se v pohodě vytopí koupelna a jako bonus dají i teplou voduGrin Jen žerou jak polskej zájezdGrin Zlatý dražice, kde je všechno mimo vodu a oprava je sranda. A zatím mě neprorezly žádný. tedy až na estetiku a ty jejich víčka, to je pro zlost, ale naštěstí to nemá vliv na funkci, jen se z bojleru musí čas od času vykydat naplavenej sajrajt. V Praze po 4 letech provozu celej kýbl a to je měkká voda.....
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem"Wink
www.elektrorv.cz

www.elektrorv.cz
hicks
Rada ohledně myčky
Přidané 17.01.2017 16:00

Registrace: 09.07.08
my mame vestavny IKEA... vetsinou tu vyssi radu ... a zadnej zazrak to ouplne neni. Ale ani vylozene spatny a hlavne ti to slozi najednou.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2

zetor
Rada ohledně myčky
Přidané 24.01.2017 10:14

Registrace: 09.11.10
Takže nejspíš rozhodnuto pro BEKO https://www.e-bek...8330#u1461

vorel
Rada ohledně myčky
Přidané 24.01.2017 11:14

bych zvážil ten horní koš na příbory, je fakt fajn
říkám si hurikán

Strana 2 z 2:   1    2  
Přejít na fórum:
Motorky BMW GS - diskuse :: Ostatní :: Volná diskuze :: Více v diskusním fóru
Přihlášení
Jméno

Heslo

Zaregistrovat se
Zaslat zapomenuté heslo
Kdo je on-line
Hosté on-line: 104
Členové on-line: 0

Registrováno: 8,730
Nejnovější člen: Stepan2

Poslední návštěvy
Reklama
Vygenerované za: 0.56 sekund
Copyright © 2006 BAWORAK.CZ | Kontakt | Časté dotazy | Pravidla portálu | Hosting poskytuje CGI