YouTube Video Transylvánští koně jsou ještě rychlejší než vlkodlak. Všechno ostatní je na vás.
„Joo, svět je plnej podivnej krás a jeden život na to nestačí.“
taky přisolím polívčičku YouTube Video
Upravil Pizzy Bender dne 27.02.2009 21:26
BMW R 1100 GS k dvacetiletému výročí prodáno
Jawa 250/590 SPORT - na uklidnění
Jawa 350 Californian r.v.2014 na zakázku
Hm,nic moc,takový chaotický mi to přišlo ale proti gustu,žádnej dišputát...
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Tož já když si ráno čistím kelčáky tak vydávám podobné zvuky, ale ona nemá kartáček a pastu ...trošinka z jiného soudku, ale mazec "METAL"!!! YouTube Video když jsem ju viděl jak valí tak jsem si málem cvrknul...
Upravil mencas dne 28.02.2009 18:37
bude to GS 1XXX velebnosti...jen nevím kdy......
mencas napsal:
Tož já když si ráno čistím kelčáky tak vydávám podobné zvuky, ale ona nemá kartáček a pastu ...trošinka z jiného soudku, ale mazec "METAL"!!! YouTube Video když jsem ju viděl jak valí tak jsem si málem cvrknul...
Když se mluví o těch ruských lidových, tohle je mazec, jednou jsem na nich byl naživo, všechno naprosto dokonale vypilovaný, když se v hokejové areně rozezní 100 těhle hlasů plus hlas pana Kalinky, tak máte pocit že musí spadnout kostka nad vámi. Vše pochopitelně naživo bez aparatury. Zajímavé to bylo...
YouTube Video Transylvánští koně jsou ještě rychlejší než vlkodlak. Všechno ostatní je na vás.