To je všechno?
Omlouvám se tedy všem,kdo chtěli vézt diskuzi formou pochvalnýho přitakávání jak je to BMW super,že se u nás trochu rozšoupne po krajině.
Vikec napsal:
Myslíš ten druholigovej folcvágen pro víchodní plebs za západní prvoligové peníze,no to je terno. Kde končí výdělek toho zázraku? Voni to němci dělali především pro naše dobro,vo ně jistě vůbec nejde.
Fšechno je to o uhlu pohledu.
IMHO jsi uplne vyignoroval tech cca 15 let od revoluce do dejme tomu.. 2005.
Jeden z nejvetsich zlocinu komunistu (a rusaku po 68mem) podle mne byl, ZE NAS ODNAUCILI PODNIKAT.
Museli jsme se to proste naucit znova. To mas DVE GENERACE od 48meho do 89teho, ktery neprisly do kontaktu s byznysem, jeho vyvojem, proste vubec.
Tj. ted uz bychom asi zvladli automobilku sami, ALE V DEVADESATYCH LETECH ROZHODNE NE.
Upravil hicks dne 18.12.2017 07:52
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
No nebude, dyk sem to taki tak mislel...
Ale pozooor, uz se nam to zacina natahovat.zachvilu na novi rok oslepici krok to je mislim dulezitejsi nez nejaka autodraha kam se stejne nigdy nepodivam...
Kupredu spatki ni krok...
no já koukám, že tam mají v plánu i enduro areál. to by bylo hezký. Ale obávám se, že pro normální smrtelníky to přístupné nebude, podobně jako enduro koutek na okruhu v Brně...
pod trvalým dohledem
Ve Skoda Auto jsem 6 let pracoval a o tom, jak se (naprosto legalne) vyvadeji penize do VW mam docela dobry povedomi. To jen tak na okraj,..
ex. R850GS 1999
ex. F650GS Dakar 2004
ex. R1150GS 1999