Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování na nich
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování
  • · BMW GS
  • · Fórum
  • · Články
  • · Zprávy
  • · Galerie
  • · Naše fotografie
  • · Odkazy
  • · Ke stažení
  • · Inzerce
  • · Hledat
Reklama
Kalendář akcí
<< Červenec 2025 >>
Po Út St Čt Pá So Ne
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      
Číst diskusi
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování :: Doplňující :: Připomínky a informace k webu BMWGS.CZ
Strana 2 z 2:   1    2  

viry ze stránek BMWGS ??
bmwgsa
Přidané 04.01.2019 18:44

Registrace: 16.10.13
Mr GS napsal:
já myslím, že hrozně dlouho přemýšlel, jak adekvátně vyjádřit vděčnost tvojí pomoci a pak se smířil s tím, že to je nemožný, tak to ani nezkoušel secret

V cem tu vidis argumentaci?

Já jsem neřekl že je hloupej, naopak, myslím si taky že má hodně dobrých názorů. Jen potřeba lézt do každý diskuze i když o tématu třeba nic neví nebo jeho příspěvek není k tématu a urážet lidi co mají jiný názor přebijou jeho přirozenou inteligenci.
Upravil bmwgsa dne 04.01.2019 18:47

Mr GS
viry ze stránek BMWGS ??
Přidané 04.01.2019 18:48

Moderátor
Registrace: 18.12.08
bmwgsa napsal:
vysvětleno a krásný je jak to vždycky mají potřebu komentovat ty furt stejný osoby dokola (ještě by se k tobě mohl přidat ten přiblblej policajtík z Brna resp. z Velatic) který o tom vědí úplný ho.vno.. Grin ale sami si o sobě myslí že jsou nejchytřejší.. Jenže my si to s hixem vysvětlíme a tyhle lidi pořád vykřikují pomateně do tmy bláboly který nemají ani hlavu ani patu.. Wink vlastně jim nerozumí ani oni sami.. Viď Petře.. tak teď zas napiš něco chytrýho a urážejícího.. Wink ale bohužel, je mi to u pr.dele.. zdar

to byl vtip naopak proti Kubovi, že jeho pomoc nestojí za řeč... Wink
Já si to k němu můžu dovolit, protože vím, že to pochopí... ale ty ses předvedl krásně secret
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 776602104)
http://www.youtub...er/PETRGSA

bmwgsa
viry ze stránek BMWGS ??
Přidané 04.01.2019 18:49

Registrace: 16.10.13
Mr GS napsal:
hicks napsal:
ja uz vim co to je kikoti...

a já už myslel, že jde o promyšlený hackerský útok nějakého ruského překonvertovaného kátémáka, který chce posílit pozici Miloše Zemana secret

například mi teda vysvětli v čem je přínos tohoto duchaplného výkřiku..? Jako že si sám o sobě myslel že je vtipnej? Tak to jedině.. a takových je plný forum. Nechám tě mít poslední slovo. jsi mi totiž u zadku.. Ono se stačí podívat do tvých diskuzí jak v jednom kuse někoho urážíš.. takže na mě jsi moc chytrej soupeř a na tebe nemám.
Upravil bmwgsa dne 04.01.2019 18:56

Mr GS
viry ze stránek BMWGS ??
Přidané 04.01.2019 18:52

Moderátor
bmwgsa napsal:
Mr GS napsal:
hicks napsal:
ja uz vim co to je kikoti...

a já už myslel, že jde o promyšlený hackerský útok nějakého ruského překonvertovaného kátémáka, který chce posílit pozici Miloše Zemana secret

například mi teda vysvětli v čem je přínos tohoto duchaplného výkřiku..? Jako že si sám o sobě myslel že je vtipnej? Tak to jedině.. a takových je plný forum.

No, mám rád si s Kubem zavtipkovat, ale ty seš dobře v haj.zlu člověče thumbs up
Vůbec mě nezajímáš a nic z toho tady nebylo mířeno ani v náznaku k tobě, natož na tebe. Stačí, abys nebyl tak sebestřednej...

Mr GS
viry ze stránek BMWGS ??
Přidané 04.01.2019 19:08

Moderátor
to, že to Hicks vyřešil, jsem považoval za zdárný ukončení tohoto vlákna a dovolil jsem si s ním trochu zavtipkovat. Možná sis nevšiml, že do tý doby jsem se k tomu nevyjadřoval, protože jak jsi sám podotkl, vím o tom ho.vno a je mi to u prd.ele, protože na fórum na mobilu nelezu.
Ale naprosto jsem nepochopil tvoji asociaci a už vůbec ne, jak tě to mohlo vytočit... každopádně slušná práce, to se musí nechat thumbs up Je vidět, že máš pořád nabito... akorát střílíš do křa secret

Strana 2 z 2:   1    2  
Přejít na fórum:
Motorky BMW GS - diskuse :: Doplňující :: Připomínky a informace k webu BMWGS.CZ :: Více v diskusním fóru
Přihlášení
Jméno

Heslo

Zaregistrovat se
Zaslat zapomenuté heslo
Kdo je on-line
Hosté on-line: 76
Členové on-line: 1
Pivos

Registrováno: 8,714
Nejnovější člen: Mickey313

Poslední návštěvy
Reklama
Vygenerované za: 0.11 sekund
Copyright © 2006 BAWORAK.CZ | Kontakt | Časté dotazy | Pravidla portálu | Hosting poskytuje CGI