Vědecké pojednání o pití: https://www.youtu...RtAtEgz1tM
Doufám, že to pomůže při "utužování kolektivu"...
Upravil hobr dne 18.01.2020 17:26
"Když hodíš kamenem do hejna hus, vždycky se nějaká ozve...."
Ahoj, tak prosím noclehárnu na sobotu já +1ks (právě sedím u piva s Lukášem HD) a prej se na ty divný motorky přijede na svým mnohem podivnějším enduru taky podívat. H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Dorazíme taky jen nevím jak to bude s miminem ale studenej odchov zvládá dobře tak možná i přespíme v transporteru Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.
Přesně tak, zachovej se jako chlap, ženu nech doma nebo dítě dejte babičce případně do babyboxu a cestou zpátky ho zase vyzvednete. ;-)
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Ahoj, letos mám už na čem přijet, tak si také zamlouvám jedno místečko mezi prostým lidem v noclehárně. Pokud se ovšem někde uvolní místo v chatce, nepohrdnu jím.
díky Nikos
Doc-brother
Náš táta říkával,že rozumný člověk to pochopí a názor blbce mě nezajímá!!!
Podle té sestavy se začínám bát o játra :-) Leda by už většina měla chlastšlus a sám to nezachráním :-D
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
V pátek beseda s účastníkem Dakaru 2020 v pozici mechanika týmu MGR Roberta Pokorného (výfuky RP)
Sobota - posezení :-) s hudebním doprovodem uskupení TOWN BAND Testovací jezdec f. Mitas Když asfalt nedrží, Mitas tě podrží
joe napsal: V pátek beseda s účastníkem Dakaru 2020 v pozici mechanika týmu MGR Roberta Pokorného (výfuky RP)
Sobota - posezení :-) s hudebním doprovodem uskupení TOWN BAND
Škoda že mi kytara a banjo nevleze na motorku.. Hned bych se přidal
joe napsal: V pátek beseda s účastníkem Dakaru 2020 v pozici mechanika týmu MGR Roberta Pokorného (výfuky RP)
Sobota - posezení :-) s hudebním doprovodem uskupení TOWN BAND
Škoda že mi kytara a banjo nevleze na motorku.. Hned bych se přidal
Pokud máš pevnej futrál na minimálně jeden ten nástroj, tak se na motorku vleze - na záda. Benžo v pohodě. Už jsem na hrbu a na motorce vezl horší věci :-)
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz