Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování na nich
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování
  • · BMW GS
  • · Fórum
  • · Články
  • · Zprávy
  • · Galerie
  • · Naše fotografie
  • · Odkazy
  • · Ke stažení
  • · Inzerce
  • · Hledat
Reklama
Kalendář akcí
<< Září 2025 >>
Po Út St Čt Pá So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
Číst diskusi
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování :: Ostatní :: Obecné doplňky na motorku
Strana 2 z 3:   1    2    3  

zkusenosti s kufry trax / opravdu velke zklamani
Peacemaker
Přidané 05.06.2009 13:15

Registrace: 25.05.07
krocan80 napsal:
uz sem se lekl ze je nejakej novej model Shock

je. ta 55ka co ma jara na varanovi. ja jsem si ale na ni jeste nezvykl, takze maxia je u me porad ta puvodni 52ka.

desperado
Přidané 05.06.2009 14:10

Registrace: 18.10.07
Peacemaker napsal:
krocan80 napsal:
uz sem se lekl ze je nejakej novej model Shock

ta 55ka co ma jara na varanovi.

jesteze znam jaru a jeho varana CoolGrin

krocan80
Přidané 05.06.2009 14:13

Registrace: 27.02.08
to Desperado: Jj, vypada to ze maxia by zavazet nemela. A kdyby nahodu jo, tak ze neco nekde zkrati nebo prida Grin

to peacemaker: napsal si to tak pekne dvojsmyslne s tu 52 na jarovym varanovi hilarious

www.revarakvice.cz
Peacemaker
Přidané 05.06.2009 23:12

Registrace: 25.05.07
kluci, nechapu?
jsou 3 maxie.
jedna stara hranata, co mel zdena tusim na vfr (nebo ja ji tehda koupil).
druha, ta "klasicka", co mate tedka.
a je treti, uplne nova, co ma jara na novym varanovi.

desperado
Přidané 22.06.2009 13:47

Registrace: 18.10.07
kufry trax jsem nakonec koupil.
zda to byla velka chyba to zatim jeste nevim, ale zklamani urcite.
kufry jsem nakoupil za opravdu zajimave penize vcetne vsech serepeticek, ktere je mozne k temto zavazadlum poridit.
prvni rozpaky prisly po namontování na motocykl. kdy jsme s kolegou slavnostne montaz dokoncili a zjistili, ze kufry jdou sejdrem tzn. nejdou soumerne s motorkou.
dalsi "pruser" nastal, kdyz jsem kufry potreboval oplachnout hadici. oplachnu, otevru a ejhle voda v kufru. nebudu rikat jak to dopadlo, kdyz kufry plavaly v baznu.
vrchol prisel po zjisteni, ze ram ( drzak kufru ) je opaleny od splodin z vyfuku, respektive lak je naprosto znehodnoceny.
fcil premyslam esi je mam vratit, nebo co ...
toz asi tak ...

Rico
Přidané 22.06.2009 13:59

Registrace: 23.04.08
Fakt? Ajaj, tak Traxy škrtám ze seznamu a zůstává mi tam Husky a Hepco Becker (alu standart).
www.motoreport.cz
..Dakar is Dakar..

bluesbery
Přidané 22.06.2009 14:07

Registrace: 01.06.08
desperado napsal:
kufry trax jsem nakonec koupil.
zda to byla velka chyba to zatim jeste nevim, ale zklamani urcite.
kufry jsem nakoupil za opravdu zajimave penize vcetne vsech serepeticek, ktere je mozne k temto zavazadlum poridit.
prvni rozpaky prisly po namontování na motocykl. kdy jsme s kolegou slavnostne montaz dokoncili a zjistili, ze kufry jdou sejdrem tzn. nejdou soumerne s motorkou.
dalsi "pruser" nastal, kdyz jsem kufry potreboval oplachnout hadici. oplachnu, otevru a ejhle voda v kufru. nebudu rikat jak to dopadlo, kdyz kufry plavaly v baznu.
vrchol prisel po zjisteni, ze ram ( drzak kufru ) je opaleny od splodin z vyfuku, respektive lak je naprosto znehodnoceny.
fcil premyslam esi je mam vratit, nebo co ...
toz asi tak ...

Já jsem se u Traxů nasetkal ani s jednou z uvedených závad a to jsem ještě na straně výfuku zkrátil držák kufrů o 5 cm a příblížil ho tak stěnu kufru k výfuku na cca 2 cm a žádné opálení barvy se nekonalo( cca 7 000 km).. Leda by začali používat v poslední době nějaký nový (čínský) typ barvy..hmm!

www.temax.cz
Thomasson
Přidané 22.06.2009 14:22

Registrace: 10.03.08
Rico napsal:
Fakt? Ajaj, tak Traxy škrtám ze seznamu a zůstává mi tam Husky a Hepco Becker (alu standart).

A co od Bystřickýho? Tady je na něj jen chválaWink
Jinak já mám BigHusky EVO2. Moc jsem s nima zatím nenajel, ale doposud spokojenost Wink
----- Ať se práší za kočárem !!! :-) ----- www.bmwgs.cz/images/smiley/lol.gif

mysaccek
Přidané 22.06.2009 17:49

Registrace: 07.12.08
Nezbývá než říct JÁ TO ŘÍKAL Cool
700 GS, 1100 GS

xHackerM
Přidané 29.10.2009 20:38

Registrace: 22.05.09
Ahoj,
nebudu číst celé vlákno, ale podle nadpisu to sem asi patří...

Koukal jsem na kufry Trax v prodejně Louis... Musím říct, že od myšlenky koupit si je jsem hodně rychle odstoupil... Sváry - hnus, silikonování - hnus, utěsnění víka - nepřilepená guma, takže "žádné"... Musím říct, že za ty prachy bych to nikdy nekoupil...

Toť můj názor a nechci tím naštvat nikoho, kdo je s nimi spokojen... Mohla to býti třeba jen špatná várka, ale pochybuji o tom...

Hezký den!

slonci
Přidané 29.10.2009 22:28

Registrace: 31.08.08
Já traxy mám včetně topcase a jsem naprosto spokojený. Sundání a nndání na držáky - 10s včetně zamknutí zámků. Do kufrů mi neteče a už jsme na nich s bramborou i leželi,ale nevím už na jaké straně,bo to není vidět. Každý má nějaké +-,myslím si,že nejde zavrhnout. Někdo má a je spokojený,někdo má jiné a také spokojenost. Všechny hliníkáče jsou super a náklad odvozou! jde jen o cenu a reklamu.

bystricke
Přidané 29.10.2009 22:36

Registrace: 04.11.07
já mám kufry Begr a sem snima naprosto spokojen a žádné jiné bych nechtělSmiledíval sem se i na jiné kufry,ale žádné lepidlo nebo plast nevydrží tolik co svárcomfort
Hliníkové kufry BEGR - www.begr.cz

www.begr.cz
slonci
Přidané 29.10.2009 22:41

Registrace: 31.08.08
bystricke napsal(a):
já mám kufry Begr a sem snima naprosto spokojen a žádné jiné bych nechtělSmiledíval sem se i na jiné kufry,ale žádné lepidlo nebo plast nevydrží tolik co svárcomfort

V tom s tebou souhlasím,ale já mám Traxy nýtované a svařovanéhmm!

milosch
Přidané 30.10.2009 08:59

Registrace: 05.12.08
Já mám taky Traxy komplet i s top case. Jsou jen nýtovaný a lepený po sváru tam není ani stopa. Zpracování nic moc, ale už jsem s nima odjezdil asi 25 000km a jsem spokojenej. Teklo do nich a musel jsem dotěsnit nějaký maličkosti, ale mám snad na to abych si teď koupil nějaký jiný? Navíc si nedovedu představit jak bych přemístil veškerý oblíbený nálepky na nový kufryShock Vždycky jsem odvezl co bylo potřeba i s vaky na kufrech cca 20kg na každé straně a bez problémů.Smile Kdybych se teď rozhodoval tak jdu do Begru, i když nemám moc rád skrytou reklamuGrin

Tom_Brno
Přidané 27.12.2010 23:15

Registrace: 28.04.10
Nazdar lidi, máte někdo zkušenost s TraX EVO kufry ?
Tom

Ivan
Přidané 28.12.2010 09:45

Registrace: 10.02.07
Nevím jaké byly Traxy před rokem, já je mám půl sezóny a najel jsem s nimi relativně málo, takže je nemohu odpovědně hodnotit. Mám černé, 41 litrů. Kdysi jsem na 1100GS začínal s origo plasťáky, nic proti nim ale se začátkem off-road dovolených přestaly vyhovovat. Měl jsem Šerpy, hranaté, později zkosené, bez výhrad, fungovaly spolehlivě, po havárii šly jednoduše opravit i v lese. Jsou zde vychvalovány Begry, beru, já ale proti Traxům nic nemám, neprší do nich, papírové nejsou určitě, zpracování excelentní. A jejich montáž za 5 sekund mi ujasnila, že kufry s puky už nechci...

Ivo Bohuslav
Přidané 28.12.2010 10:41

Registrace: 28.08.07
Chlapci, Ivanovi nesmíte hned všechno věřit, on je hroznej blafoun. secret Ivan má totiž originál Adventure kufry a jak je rád, že je má!!! hilarious

Tom_Brno
Přidané 28.12.2010 11:43

Registrace: 28.04.10
Tak teď fakt nevím, chci objednat komplet sadu TraX EVO (top, oba boční, nosiče, plotnu a klíče). Kufry předělali - mají jiný rožky apod.
Tom

Ivan
Přidané 28.12.2010 11:57

Registrace: 10.02.07
Jo jo Ivo, mám dilema. Dáša mi na černou 1100GS koupila nádhernou sadu černých Traxů, opravdu jsem jimi nadšen, ale teď bude Adventure s origo kufry, které tam nechám, té motorce prostě sluší originály. Naštěstí to není žádný Puk-systém a lze je rychle odejmout i když ne tak snadno jak Traxy. Tak přemýšlím jestli Traxy prodat nebo si je nechat pro strýčka příhodu...:-)

Ivo Bohuslav
Přidané 28.12.2010 20:38

Registrace: 28.08.07
Tak s tím Ti asi neporadím. helpless Mě Traxy nezaujaly vůbec ničím a jako kufry je v podstatě ignoruji. Shock

Strana 2 z 3:   1    2    3  
Přejít na fórum:
Motorky BMW GS - diskuse :: Ostatní :: Obecné doplňky na motorku :: Více v diskusním fóru
Přihlášení
Jméno

Heslo

Zaregistrovat se
Zaslat zapomenuté heslo
Kdo je on-line
Hosté on-line: 94
Členové on-line: 0

Registrováno: 8,729
Nejnovější člen: ilicz

Poslední návštěvy
Reklama
Vygenerované za: 0.26 sekund
Copyright © 2006 BAWORAK.CZ | Kontakt | Časté dotazy | Pravidla portálu | Hosting poskytuje CGI