Čau Petře, pro mě bohužel špatný termín... druhého v pátek se jedu do Pragy pokochat uměním Joe Bonamassy a asi se tam zdržím do soboty... držim pěsti, ať se akce vydaří.
Upravil Woodman dne 25.03.2025 14:49
...songs from the wood make you feel much better...
Čau Peťo, rád bych dojel zatím ale nemůžu účast potvrdit na 100%, během 14 dní budu chytřejší. Byl by problém kdyby se mnou případně dojel kámoš na TA 750?Tu jednu hondu přežijete ne BMW R 1200 GSA r.v. 2013, 90 jahre
Woodman napsal:
Čau Petře, pro mě bohužel špatný termín... druhého v pátek se jedu do Pragy pokochat uměním Joe Bonamassy a asi se tam zdržím do soboty... držim pěsti, ať se akce vydaří.
Zdarec, tak to mě sere... Nechceš dorazit aspoň v sobotu? Že bys na Bonamassu přijel na moto a v sobotu pokračoval na východ. Kdyžtak cinkni a domluvíme se na parkování moto u mě.
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Kuba89 napsal:
Čau Peťo, rád bych dojel zatím ale nemůžu účast potvrdit na 100%, během 14 dní budu chytřejší. Byl by problém kdyby se mnou případně dojel kámoš na TA 750?Tu jednu hondu přežijete ne
Jasný, není problém. Aspoň to zdrbneme, co je na tom špatně Servis motocyklů BMW Praha- východ
Ahoj Petře. Diskuzi bedlivě sleduji, ale zatím neumím odpovědět natož něco slíbit.
Alespoň na pátek by to zatím teoreticky šlo, ale nikam si ně nepiš.
Dám "na tuty" info až cca týden dopředu. Děkuji za pochopení.
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Woodman napsal:
Zdarec, tak to mě sere... Nechceš dorazit aspoň v sobotu? Že bys na Bonamassu přijel na moto a v sobotu pokračoval na východ. Kdyžtak cinkni a domluvíme se na parkování moto u mě.
Ahoj, kámo, děkuji za nabídku, vážim si toho, ale fakt to nedám... mám to v současný době době "všechno" trochu náročnější. Někdy to proberem... ...songs from the wood make you feel much better...
Zdar Petře, já jsem na tom asi jako mistr Hrábě. Rád se zajedu podívat a poválet od pátka do neděle, ale zatím ještě neumím potvrdit termín. Mám momentálně lehce turbulentní období co se obživy a tělesné konstituce týká.... Pokud pořád bude nějaká postel volná a vyjde mě to, oblažím vás chrápáním a libím hláskemLepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Medik napsal:
Zdar Petře, já jsem na tom asi jako mistr Hrábě. Rád se zajedu podívat a poválet od pátka do neděle, ale zatím ještě neumím potvrdit termín. Mám momentálně lehce turbulentní období co se obživy a tělesné konstituce týká.... Pokud pořád bude nějaká postel volná a vyjde mě to, oblažím vás chrápáním a libím hláskem
Ok. Uvidíš, jak ti to vyjde Servis motocyklů BMW Praha- východ
chtěl bych Tě poprosit o zapsání na 1 den - 02. 05. - 03. 05. 2025. Budu spát ve stanu, od lůžka v chatě opouštím, neb krapátek chrápu a nechci obtěžovat ostatní.
Večeře 2. 5. - ano
Snídaně 3. 5. - ano
děkuju,
Radek
Zdarec, rád tě uvidím po dlouhé době
Ahoj Petře, taky Tě rád uvidímLítám pomalu a nízko..
Tak u mě to vypadá tak že bych přijel v sobotu ráno než pojedete na vyjížďku ubytoval bych se tu výšku bych projel s vámi večer pivo přespat a v neděli domů. Budu sám manželka má bohužel službu v práci a ten pátek večer já nedám protože tam mám odpolední. Velmi orientačně v kolik tak plánujete vyrážet na tu vyjížďku?
zucastnim se, od patku do nedele s polopenzi, idealne do baraku, jen s tim, ze bohuzel hrozne chrapu, viz nas tel.hovor. spat s nekym kdo chrape mi nevadi..treba to pujde nejak nakombinovat. Diky.
zucastnim se, od patku do nedele s polopenzi, idealne do baraku, jen s tim, ze bohuzel hrozne chrapu, viz nas tel.hovor. spat s nekym kdo chrape mi nevadi..treba to pujde nejak nakombinovat. Diky.
Uvažuji o podobném schématu, ale zatím nemám jisté volno. No, když to vyjde, tak nás oba můžou šoupnout někam za zeď. Máme společný "problém" Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Waltr napsal:
Ahoj. Dobrá volba.
Snad už budu mít na čem.
Pak sem dej vědět kvůli jídlu. Tomáš to sleduje a bude podle toho zařizovat zásoby.
Servis motocyklů BMW Praha- východ
Bedabanjo napsal:
Tak u mě to vypadá tak že bych přijel v sobotu ráno než pojedete na vyjížďku ubytoval bych se tu výšku bych projel s vámi večer pivo přespat a v neděli domů. Budu sám manželka má bohužel službu v práci a ten pátek večer já nedám protože tam mám odpolední. Velmi orientačně v kolik tak plánujete vyrážet na tu vyjížďku?
To není organizovaný, jak jsem psal... Dostanete buď přesný itinerář nebo jen tipy a každý si pojede jak chce. Proto jsem psal, že lepší je větší plán a každý si to zkrátí dle potřeb. Kdyby někdo vyloženě chtěl doprovod, tak se může přidat ke mě... Ale jedu na starý vráně, tak abych někoho nebrzdil Servis motocyklů BMW Praha- východ
Tak se hlásím taky.Jeden pípl jeden stan jedna večeře jedna snídaně jedna noc.Bohužel v sobotu nejdýl ve dvě musím bejt doma.Pivo se asi nerezervuje,esi jo tak asi šest
Já dojedu s kamarádem 2x moto, 2 x stan, žrádlo full pátek - neděle. Kdyby bylo joo hnusně někam nás kdyžtak uklidite BMW R 1200 GSA r.v. 2013, 90 jahre