Radek_S> Mám podobné zkušenosti, předchozí Note20Ultra5G i současný S23Ultra na dovolené nevydrží dva dny. Zrcadlit navigaci, to by musel být dopovaný externím zdrojem.
Upravil Francis dne 26.05.2025 12:04
Zase když ale jedu na motorce, nezapínám tolik displej, (v kapse není displej zapnutý), neposílám maily, sms, apolikace apod..., tedy opravdu vydrží jako každý jiný den (když jej furt zapínám a něco řeším). Jsem nadmíru spokojen.
Vasco napsal:
Zase když ale jedu na motorce, nezapínám tolik displej, (v kapse není displej zapnutý), neposílám maily, sms, apolikace apod. ...
Na motorce při zastávkách fotím panoramata, památky, ... a při té příležtosti fotky zveřejním, na web kouknu, ... a mám větší obavu z vybití než v běžném dni, kdy dojdu domů i po slepu, kdežto na cestovní dovolené denně objednávám a v podvečer dohledávám ubytko, což vybitý telefon může dost znesnadnit.
Ve zkratce, i když je za jízdy v kapse, o to víc je v činnosti mezi jízdami.
Brali jste Carpuride přímo z offiko stránek se zasláním z číny? Byly účtovány nějaké další poplatky u nás (DPH, Clo)? Docela se mi zamlouvá i cenově, ale v Evropě jsou ceny o dost vyšší a tak nevím, jestli mi to pak nedoúčtují u nás v celním řízení.
Díky
Já kupoval Carpuride přímo ze stránek výrobce a vše v pohodě. Cesta do ČR cca 10 dní a pak mi to tu česká pošta 3 týdny posílala z jednoho depa na druhý... Jsem psal číňanovi, co se děje a ten mi za hodinu odpověděl: Přepravní služby v ČR nemají ve světě obdoby Jinak na Brněnský depo jsem se ani nedovolal, a když už jsem začal panikařit, protože to poslali do Ostravy s označením "vracíme odesilateli" tak nakonec číňan vše vykomunikoval a dorazilo mi to domů. A pošta se vymlouvala na špatně označený balíček. Tak jsem si jen tak pro kontrolu sloupnul štítek pošty, abych viděl co tam má číňan a kromě rozsypanýho čaje tam měl moje jméno, ulici, město, PSČ i telefoonní číslo. Co k tomu víc dodat...
Jinak Carpuride je kvalitativně dost průměr, moc od toho nečekejte. ta obrazovka je bídná, ale svůj účel to splní. Já to teda bral do auta. Takže vodotěsnost a rukavice neřeším...
bulda napsal:
Brali jste Carpuride přímo z offiko stránek se zasláním z číny? Byly účtovány nějaké další poplatky u nás (DPH, Clo)? Docela se mi zamlouvá i cenově, ale v Evropě jsou ceny o dost vyšší a tak nevím, jestli mi to pak nedoúčtují u nás v celním řízení.
Díky
Než nakoupíš, nahoď třeba chatGPT ať ti na to najde slevový kódy a dosnaneš se na relativně příjemnou cenu. Já clo neplatil.
Díky, našel jsem funkční MOTO35 a s ním to při současném kurzu vyjde na 6 tisíc.
Co je teda TOP, když tohle je průměr? Roky přibývají a zrak na blízko se horší a Nav V mi je už dost malý. Je něco cenově podobné, co by komunikovalo s kolečkem a má těch 7"?
Ahoj, neváhej a ber. Je to pecka. Mám s tím 5tis km a super. Nic podobného v 7" není.
bulda napsal:
Díky, našel jsem funkční MOTO35 a s ním to při současném kurzu vyjde na 6 tisíc.
Co je teda TOP, když tohle je průměr? Roky přibývají a zrak na blízko se horší a Nav V mi je už dost malý. Je něco cenově podobné, co by komunikovalo s kolečkem a má těch 7"?