Tygr napsal:
Jo dyť to je zaklad.Já mam taky vzducháče a furt ji mam radši
A já se pořád premlouval at to nekupuji az me premluvili
Na začátku jsem byl naštvaný na to ovládání ze se musí vse přes displey jak v autě
Že kdyz pripojis navi už se nemůžeš připojit s moto atd.
To vse mi časem zevšednělo a už jsem to začínal mít rád
I jak to jede ze je to tvrdší jak 1250 ze do jízdy kecá radar atd.
A takto me to začalo dělat naschvály
A to nemluvím ze jsem čekal 5 hodin na odtah a pak ani nevěděli jak to naložit
BMW asistence uplne k ničemu
Já sem měl 1250 adv a je pravda,že ta 13tka je tvrdší,ale za mě je to lepší než 1250 adv.Mě ta motorka sedí a vyhovuje mi.Radary nemam.Objednal sem jen trible black adapt.zvýsení a zlaty kola.Nic víc nepotřebuju.Temp. a vyhř. prde.le to má
Tygr napsal:
A nemam ještě kufry,tak sem ji takhle naložil
Tak to já jediný nedával mam 192cm
Je dobrá o tom není pochyb proto jsme na ni za dva měsíce natočili 13tisic
Uz i gumy jsme museli prezout
Ale kvalitativně asi na 1250 mít nebude nebo aspoň me se to tak zda
Radek_S napsal:
Kamarádovi zase vytekl zadní tlumič. Má to už 14 dní v servisu. Najeto cca 4t km.
Cartec v Praze měl den otevřených dveří, grilování, ... a na showroomu stojící nová R12 G/S měla tekoucí zadní tlumič. Neříct jim to, tak si toho nevšimli a neutřeli to. Na kyvce byla louže oleje, ne jen mastná mapa.
Upravil Francis dne 13.08.2025 23:45
Radek_S napsal:
Kamarádovi zase vytekl zadní tlumič. Má to už 14 dní v servisu. Najeto cca 4t km.
Cartec v Praze měl den otevřených dveří, grilování, ... a na showroomu stojící nová R12 G/S měla tekoucí zadní tlumič. Neříct jim to, tak si toho nevšimli a neutřeli to. Na kyvce byla louže oleje, ne jen mastná mapa.
už jen proto bych na grilování příště nešel.. úplně by mi to zkazilo chuť voňavé krkovice..
Vendelin_odjinud napsal:
Vyzkoušel jsem předváděčku a děkoval osudu a prodejci, že mi to umožnil poznat předem a nekoupit. Cuká to jak kráva. Jako fakt nechutně, přitom když je to v manuálu, tak to řadit umí sametově...nevím, v každém případě jsem koupil manuál a tam mi při akceleraci a řazení nahoru na 5 st 2x vypnulo zapalování. Což mě skoro vysadilo. A taky chčije kardan. Najeto 1000km
Tak taky přidám své zkušenosti
Nejdříve se mi zamkli řídítka a moto nešla odemknout kdyz to odemkli
Tak moto nekomunikovala bylo to měsíc v servisu
Dalo se to dohromady jezdím měsíc a při vymačknuti spojky zvuky jako ze soustruhu tak nejspíš prevodovka se poroučela
Mám najeto 13 tisic
Tak nejspíše nový model půjde z domu
Mám stejný problém. Možná spojka, tlumič kmitů, ... nejde s tím jezdit, rachtá to jak Ducati