Kuba89 napsal:
Já vám nevím pánové, mitasky jsem sjel snad všechny a vždycky to byl průser. Únik tlaku na 07,i 09. Terra Force cestou na nordkapp zahorela úplně nejvíc. Ať si každý, obuje co chce ale mě už mitaska na motorku nepachne. Jsou to gumy na traktor, rozhodně ne na mašinu.
hm tak ja som dal 1 sadu E-09 a za mna dobre
E-10 bol pruser - spominany unik tlaku
E-07 bola pre mňa najlepšia dual purpose guma
live fast, die young be wild, have fun
Vysral bych se na celej mitas a obul něco jinyho, me se osvědčila od conti tkc 70 rock, je pravdou ze vydrží cca 4,5 t. Špatny zkusenosti nemam ani z turkama https://www.anlas...en/capra-x
Ale zní to o de mě teď blbe když mám obuto na silnici.Musim se šetřit, rodina se rozrostla, tak žádný pixoviny
Jinak peknej zetor Tygře
Upravil Kuba89 dne 10.01.2026 19:00
BMW R 1200 GSA r.v. 2013, 90 jahre
raptor napsal: rohlik727 - vďaka, a pre inšpiráciu čo jazdíš teraz, resp máš nejaký dobrý typ na ozajstnú dual purpose pneu čo sa len netvári že je do off ale aj niečo zoberie... presne tak ako bola povodna E-07
Jak sem už psal.
Hledal sem náhradu za 07, prvně sem jezdil dvě sady Dunlop Raid, ale ty sou moc drapák, to už se na silníci hodně vlní, a dost na silnici vodí.
Ted jezdím Pirelli scorpion str, ona do terenu jak 07 moc není, ale na zadku má vzorek
na záběr, kterej docela funguje. Na silníci sou supr, do terénu předek nic moc, zadek rovně zabírá, chce tu gumu vidět naživo, vypadá uplně jinak než na obrázku. najedou v pohodě 10 tis km.
ALE, dival sem se po Pirelli scorpion Rally, to vypadá hodně zajimavě, kdyby drželi na silnici jak pirelli str, tak by to mohla být hodně dobrá náhrada za 07.
heidenau sa vyraba este stale v nemecku? Mal som jednu sadu scoutov cca pred 15 rokmi ale nebol som spokojny lebo za 2-3tkm sa zacali robit trhliny pozdlz figúr na zadnej pneu
takisto ani v zákrutách som si nebol na nej uplne istý, potom som dal Mitas E-09 a to som čumel čo tie štuple znesú
kua zlatý Mitas vyrabaný v zlatými českými ručičkami...
Upravil raptor dne 11.01.2026 13:00
live fast, die young be wild, have fun