Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování na nich
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování
  • · BMW GS
  • · Fórum
  • · Články
  • · Zprávy
  • · Galerie
  • · Naše fotografie
  • · Odkazy
  • · Ke stažení
  • · Inzerce
  • · Hledat
Reklama
Kalendář akcí
<< Září 2025 >>
Po Út St Čt Pá So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
Číst diskusi
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování :: Ostatní :: Volná diskuze
Strana 2 z 2:   1    2  

Firma na pár facek
trautumberk
Přidané 07.08.2009 08:40

Registrace: 30.06.09
Hicks napsal:
trautumberk napsal:
Já mám taky problém a co? Mám to tady napsat aby to tady za mě vyřešil web to nechápu. Jinak trošku jsem přemýšlel není založen třeba jiný web protože tady těch BMW GS už je moc (já jen že už sem nechodí starý členové )GrinGrinGrin

tvuj pohled na "komunitni web" se nejspis dost podstatne lisi od meho Wink

Jo tak v poho tak si tady řešte baterky do počítačeGrinGrinGrinhelpless

Maris
Firma na pár facek
Přidané 07.08.2009 08:48

Registrace: 14.04.09
Hicks napsal:
Maris napsal:
Já měl předtím Asus,sice servis v pořádku-odešla grafika a jedinej autorizovanej servis byl v Ostrave - musel jsem notebook posílat PPLkou,pak zas být doma až notebook přivezou..
Trvalo to 14 dní a náhradní notebook nemám..Tak taky proto jsem se rozhodl pro Dell..Jediný,nad čím bych případně uvažoval by bylo Lenovo (IBM).Nic jinýho bych v dnešní době nebral..IBM (hlavně Tčková řada (nevim jestli se pořád ještě dělají)) jsou velmi bytelný stroje a Dell to zase zachraňuje tím servisem..

a neni lepsi si dat vedle 15k do kasicky?

Kdyz se vysype, koupis novy.

Ten puvodni po oprave predhodis hladove rodine... vsad se, ze se novy veelmi stastny majitel se rychle najde Wink spis mi to pripomina krmeni piraňí

tak to delam ja.

Hladová rodina už jeden notebook zdědila a stávající bych si rád ještě rád nějakej ten pátek ponechal.. Smile

Pivos
Firma na pár facek
Přidané 07.08.2009 08:56

Registrace: 17.08.07
No já jsem například dal k O2 mobil(originál koupený v O2) na reklamaci. Po dvou týdnech volali, že si ho mám opravený vyzvednout. Přišel jsem tam a vraceli mi stejný typ mobilu, ale s logem T-mobile a trošku vykvedlanou klávesnicí....helplesshmm!
5.10.1842
www.bmwgs.cz
Vlak by měl jet jen takovou rychlostí, aby motýli mohli otevřenými okny volně létat dovnitř a ven

W
Firma na pár facek
Přidané 07.08.2009 09:13

Registrace: 06.03.08
Tenhle zlořád je asi dosti rozšířený..bohužel i jinde. Před 2 roky se mi na videokameře Sony zničehonic otočil obrázek na LCD displeji hlavou dolú. Jen tak, sám od sebe. Byla v záruce, tak sem jí odnesl do krámu, kde jsem jí kdysi koupil. Velká baterka a nikde ani škrábaneček. Po měsíci jsem si jí vyzvednul, tzv opravenou. V krabici chyběl kabel, co jsem s ní přibalil, v kameře byla malá standartní baterka a ne veliká a výklopný displej byl zvenku poškrábaný a celý ošuntělý na rozích, i když vlastní tělo kamery bylo moje. Neboli na opravu použili výklopný displej z jiné rozbité kamery, s jinou závadou.... Odmítl jsem to převzít a udělal celkem prúvan, tak mi dali jinou na výměnu, ale naštvaný jem byl v míře ne malé.Shock

Strana 2 z 2:   1    2  
Přejít na fórum:
Motorky BMW GS - diskuse :: Ostatní :: Volná diskuze :: Více v diskusním fóru
Přihlášení
Jméno

Heslo

Zaregistrovat se
Zaslat zapomenuté heslo
Kdo je on-line
Hosté on-line: 114
Členové on-line: 1
equir

Registrováno: 8,730
Nejnovější člen: Stepan2

Poslední návštěvy
Reklama
Vygenerované za: 0.10 sekund
Copyright © 2006 BAWORAK.CZ | Kontakt | Časté dotazy | Pravidla portálu | Hosting poskytuje CGI