Spea napsal:
Kua, tak desatyho mam snad jedinej termin ve skole, kterymu nemam sanci se vyhnout. No nic.
Tak prijedes aspon vecer.Treba bude serednej vikend a posune se to.Ale kdyz to udelam na konci rijna a bude seredne,tak uz nebude kam odsouvat a doufat v lepsi pocasi.Pokud se vsak nespokojencu ozve hodne,tak to samozrejme posunu.Me je to opravdu jedno,ale drivejsi termin dava na lepsi pocasi vetsi sanci.A prvni tyden v rijnu to kvuli nekterym lidem,kteri nemohou,delat nechci.
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
Jasan, me neres. Je pravda, ze skolu mam jen sobotu, ale delam ji na slovensku, tudiz zabitej celej den, kdy prijizdim az pozde v noci. A to uz tam najdu asi jen mrtvoly. Sak to nejak dopadne a ukazu se u tebe tak jako tak. Jen asi prijdu o sobotni ejchuchu. ... a to by me mrzelo nejvic.R 1100 GS r.v. 1995 www.tomphotos.eu
Hoj hoj Na jare jsem se v Machove ukazal jenom na chvili, ale tentokrat mi to snad vyjde a moc rad bych se zucastnil na celej vikend, konecne i vcetne vecerniho kulturniho programu ..a mozna pro me bude mit vevis i oranzovy bmw tricko, ktery jsem si jeste nejak nevyzved Kazdopadne, jen velmi predbezne, bych mohl nabidnout ucastnikum mensi enduro vlozku v blizkem okoli, okoukam, do jake miry by vedla trasa skrz CHKO, kazdopadne jde o lesni cestu a v soucasnosti totalne rozdrbanou od tezaru, takze skoda maximalne vyplasenyho zajce ..neni nejdelsi, ale pekna a terenni urcite joo
tak zatiim,
Ludek
Lullu,to triko samozrejme mam a budu rad,kdyz ho konecne predam.S tou enduro vlozkou uvidime.Kdyz bude mit nekdo zajem,proc ne.
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
joni napsal: 09.-11.10. máme "zatím" volno i my - BATMANI!!!
Machove - TĚŠ SE!!!
Neuveritelne! V to jsem ani nedoufal.Nedavno na vas Ivobmw vzpominal a i po te dobe se musel smat.Vysazeni okna na zachod domluvim predem!Jen ted netusim jak je tam to okno velky? Odhaduju tak 25*25cm.Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
Kua,tak tenhle termín se mi vůbec nehodí ,cí fix.To se akorát vracíme ze cvičení*pissed* Kdyby to bylo o tejden dýlejc,to by bylo super.
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
starosta napsal:
Kubrte tak tam přijedeš s tatrou a aspon si projedeš s klídkem ten Of.
jo kámo s tahačem a podvalníkem bych se tam crcal tak den,ono to celkem hoven jede mrcha jedna líná,nehledě na to,že se na tom během každý dlouhý štreky něco vysereKaždou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Kubrte,jak rikam,treba tenhle vikend vubec nevijde pocasi a posune se to.Ale prvni termin chci co mozna nejvic vepredu at je kam posouvat.Aspon jeden vikend v rijnu by se mohl povest.A do listopadu to tahat nechci,protoze uz 5 km pred Machovem konci soleni,tak aby si jeste nekdo na snehu nepotloukl motorku.Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
vevis napsal:
Kubrte,jak rikam,treba tenhle vikend vubec nevijde pocasi a posune se to.Ale prvni termin chci co mozna nejvic vepredu at je kam posouvat.Aspon jeden vikend v rijnu by se mohl povest.A do listopadu to tahat nechci,protoze uz 5 km pred Machovem konci soleni,tak aby si jeste nekdo na snehu nepotloukl motorku.
Však jasný... když to nestihnu,hovno zle.Vás uvidím někdy jindy a někde jinde.Budu sledovat počasí a vláknoKaždou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.