thomasson:když to někde nahraju,qalita jde do háje a obraz se trochu zhorší,mámtu ještě jedno video z podvečeru,ale když sem ho nechal projet pinnaclem je to černý,v lese černý,obloha ještě navečer modrá,ve skutečnosti co mám originál,tak bez problémů
o kritice nevím,určitě se najde,ale za ty prachyslušný video,něco jinýho je XC 2009,tu jsem vracel hodně rychle
Hliníkové kufry BEGR - www.begr.cz
Lepsie video ma urcite ContourHD (1280x720) 269€ a este lepsie ContourHD 1080p. (1920x1080) 349€ uplne v pohode staci ContourHD a je lacnejsia na mojej stranke su aj videa. Predavam aj Tachyon XC (640x480) ale kazda jedna kamera ma ine parametre nahravania. Samozrejme zakaznik ma 1ks tam to nespozna ale ja to vidim , ked mi zakaznik posle surove video. Chcel som poslat zopar surovych videi na porovnanie ale padol mi HDD*pissed*, tak som poprosil zakaznikov aby mi poslali tie videa znova len to bude trvat . CoutourHD videa poslem aj ja len ked sa vyliecim potom nahram .
Tu davam nieco z Tachyon 2009 z Grossglockneru YouTube Video
bolo po mrakom miestami slniecko akurat po dazdi. Nemam surove video ako som pisal vyssie, len to co som daval na youtube a to je v horsej kvalite. Kde je ten velky rozdiel ja mam aspon neprepalenu oblohu co sa neda povedat o novych 2010 kde kvalita isla dole na ukor rychlosti senzoru svetlo - tma . Jasne ked je sero je to horsie alebo pri prudkej zmene svetla je to pomalsia reakcia. Zajtra sa dostanem autom von tak nieco nahram Contourkou dam to sem . Rad by som videl tvoje video v noci ako ti ta 2010 nahrava .
Upravil bubak99 dne 06.11.2009 00:29
problém je vtom,když to dám na jotube,kvalita se zhorší,navíc musím počkat až mi mladej nahraje do pinnaclu mpge 4,nebo tak nějak,bo ty starší programy mi ubírají na qalitě
už sem to někde psal,2009 dobrá jen za dobrých světelných podmínek,přechod světla problém,natáčení za šera=tma
ku koncu videa je vidno aky ma vyznam senzor na prepalovanie pri 2009 pekne vidno biely dom. Pri 2010 dom je prepaleny ani nevidno ze tam nejaky dom je a nehovoriac o farbach ktore su krajsie na 2009 na tvojom mieste by som celu 2010 vratil dosetril na ContourHD a budes ovela spokojnejsi aj s ostrostou obrazu Tachyon ma neostry obraz.
Upravil bubak99 dne 06.11.2009 00:47
dyď to celou dobu píšu,co se mi nelíbilo na 2009 a na tom videu je to vidět úplně přesně,2009 má velký problém při špatném světle a za šera už na filmu nevidíš nic,2010 si stím umí poradit,navíc bez problémů se dívá do stínu,09 hledí do černa,možná má 09 lepší barvy ale oto mi zas tak nešlo,ty se stejně dají upravit.
měl sem zato,že kupuji 2010,prodejce sem se ptal několikrát,jestli je to 2010,nebyl schopen mi to říct,nevěděl,nakonec domluva zněla,pokud to bude 09 veme mi ju zpět,slovo dodržel,a protože 2010 neměl,koupil sem obratem jinde
Ale ja stale pisem o tom ze 2010 nevie nahrat bielu farbu a ani nic svetle aby to nebolo prepalene do biela a tym aj nici farby okolia . A to uz neupravis ziadnym softom leda ak by vyrobca upravil korekciu (expoziciu) na kamere ! tak ako sa to da na fotoaparatoch ale to by uz nebola taka dobra v sere. Ten kto foti vie o com tu pisem. Ja viem ze 2009 nevie sero ty si si vybral 2010 OK bud spokojny uzivatel.
Ja len poukazujem na to ze 2010 neni bohvie co. Firma spravila v niecom krok spet preto som skoncil s predajom, lebo prave to ze nevie nahrat blede farby a prepali ich (a tiez ostrost obrazu) vadilo vela zakaznikom , tak ako tebe ze nevie nahrat sero a tmu 2009.