Já mám už druhou geneaci bot od Gearne. Tyhle jsou víc plastový a pevnější. Vrzaly,ale to spravilo WD40 do koubu. Jinak jsem s nima spokojenej. Teče do nich asi jako do každejch přaskáčů. Tedy kromě těch z nevyšší a nejdražší řady (TECH10 a pod.) I když si nejsem jistej jak by to s nima bylo na GS,protože mi jde voda spodem po nádži rovnou vrchem do boty. Takže tomu asi nezabrání asi ani nejdražší bota. Za to může nějakej Ing. v Německu.
[img][/img]
BIGR přiložený následující obrázek:
[163.96Kb]
Upravil BIGR dne 05.12.2009 09:43
Dokud nepoznáš BMW,nechybí...
BMW R1200GS
itchy napsal(a):
Zdar jake pouzivate boty na 1200 GS ,uvazuji o koupi novych bot ,tak pokud nekdo mate skusenosti s konkretni znackou tak to sem pisnete.Dik
BMW Santiago... imho velmi oblibene (a osvedcene zde):
jo a jeste dobre dodat, do Santiag NETECE... nebo alespon nevim o nikom, komu by tam teklo.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
U me zvitezily po dlouhem vybirani Dainese Virunga. Dalsi ve hre byly Santiago od BMW a Oxtar Infinity, ale zadna z nich me nepresvedcila natolik.
Na cestovani sou super, maji memmbranu a da se v nich i obstojne chodit. Do lesa ale budu muset sehnat neco pevnejsiho.
itchy napsal(a):
Zdar jake pouzivate boty na 1200 GS ,uvazuji o koupi novych bot ,tak pokud nekdo mate skusenosti s konkretni znackou tak to sem pisnete.Dik
itchy napsal(a):
jo a jeste dobre dodat, do Santiag NETECE... nebo alespon nevim o nikom, komu by tam teklo.
Taky jsem od jara spokojenym uzivatelem Santiag..A spokojenost!
tak
A k BMW motorce se prece hodi BMW boticky, ze
17 cm
Já jezdím Probiker Scout. http://www.mtt-brno.cz/probiker-scout Lehká bota, vyztužená holeň, což se občas u motororu boxer hodí Na cestování pohoda, ani jízda ve stupačkách není problém a hlavně se v nich dá v klidu chodit celý den.
kačeR1100GS
servisak napsal(a):
Přesně taak když BMW tak komplet všechno! Atˇ je vidět že nato máme ne sakra!
mne to prijde stylove.. navic BMW to ma i myslim pekne sladene.
17 cm
...
Upravil hicks dne 05.12.2009 16:21
17 cm
servisak napsal(a):
Jo ,to sice jo,ale někteří z nás jsou obyčejní smrtelníci
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
servisak napsal(a):
Jo ,to sice jo,ale někteří z nás jsou obyčejní smrtelníci
ja nemam pocit, ze by BMW vybaveni bylo nejak radikalne drazsi, nez je prumer...
pokud navic vychytas slevy, da se nakoupit DOST slusne.
Pokud vezmu v uvahu provozni naklady motorky, neprijde mi to jako uplne zasadni castka.
17 cm
Záleží co s nimi hodláš dělat a co od nich očekáváš. Většina Ti napíše a poradí ty boty které sami vlastní. Takže být tebou napíšu si takový malý seznámek s konkrétními fakty: chci jen jezdit, min. chůze, použití cesta terén atd....nebo koupit měké kožené boty a v prvním brodu je v nich jaro a zase naopak asi nepůjdeš někam na hrad v tvrdých krosových botách...Dá se jezdit ve všem ale....
Vjetrnik napsal(a):
to Hicks: já bych si třeba BMW wear NIKDY nekoupil...vždy najdeš za stejné peníze minimálně stejně dobré, né-li lepší......ale to je věc vkusu
hele krepelko nerikal jsi mi nahodou... docela nedavno.. ze by sis Rallyecko koupil kdyby delali i samiččí variantu (pro ostatni -- tentokrat to nechtel pro sebe, ale fakt pro zenu
17 cm
to Hicks: je fakt, že na válení do pískovny by to nebylo špatné...
Staré, ještě to červené bylo pěkné...to černé už tolik né, navíc černá na sluníčko nic moc, bez úpravy proti pohlcování...a ten model 2010 se mi nelíbí už vůbec...
A tím, že se nedělá v samičím, vypadlo z případného výběru dosti rychle. A to logo leda že bych přešil logem KTM...
Vjetrnik napsal(a):
to Hicks: je fakt, že na válení do pískovny by to nebylo špatné...
Staré, ještě to červené bylo pěkné...to černé už tolik né, navíc černá na sluníčko nic moc, bez úpravy proti pohlcování...a ten model 2010 se mi nelíbí už vůbec...
A tím, že se nedělá v samičím, vypadlo z případného výběru dosti rychle. A to logo leda že bych přešil logem KTM...
koukam, ze mas nejak moc energie..
2009 bylo sedivocerne, nebo sedivomodromonterkove (to ma BOB
17 cm