Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování na nich
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování
  • · BMW GS
  • · Fórum
  • · Články
  • · Zprávy
  • · Galerie
  • · Naše fotografie
  • · Odkazy
  • · Ke stažení
  • · Inzerce
  • · Hledat
Reklama
Kalendář akcí
<< Září 2025 >>
Po Út St Čt Pá So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
Číst diskusi
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování :: Ostatní :: Volná diskuze
Strana 2 z 2:   1    2  

BMW Moto Brno Renocar
Milan V
Přidané 17.05.2014 19:10

Registrace: 04.06.09
fero napsal:
Milan V napsal:
Tak jsem dnes byl v Renocaru Smile Přijel jsem první lol a to se mi ráno moc nechtělo. Vyplatilo se clap Super přístup a komunikace thumbs up a svezl jsem se na novém ADV yummy

A co jake dojmy ?

Nemohu nijak moc soudit, bylo to moc krátké svezení hmm! Měl jsem na delší dobu "vodníka" R 1200 GS http://www.tourde...vodnikovi/ a byl to pro mě zážitek a to celkově clap Nový R 1200 GS ADV mě zaujal hned po sednutí, na první dojem je to "lehounká" motorka až to snad není možné Smile a to si myslím, že tam velký rozdíl oproti mému ADV není hmm! hledat se mi kolik to váží teď nechce Smile Krapet na mě víc fučelo, ani ne tak na hlavu ale nějak se mi zdálo že fučí na "celé" ruce od zápěstí až po ramena..ale berte to s rezervou Wink No jinak samozřejmě svezení parádní a ten "DYNAMIC" to je nářez lol Je to prostě úplně "jiná" motorka a líbí se mi. Za mě pokud bych měl peníze, stejně bych si asi koupil posledního ADV vzducháče thumbs up
Upravil Milan V dne 17.05.2014 19:12
Bramborundum kardanrundummusic
http://www.tourde....banda.cz/

kim
BMW Moto Brno Renocar
Přidané 18.05.2014 07:06

Registrace: 12.10.08
Letošní den ot.dv. v Renocaru hodnotím z hlediska přístupu personálu jako excelentní.Sami přišli nabídli diagnostiku,mladí borci na dílně komunikativní,ochotní, zrovna tak K.Kovář; za mě včerejšek v Re.thumbs up

Strana 2 z 2:   1    2  
Přejít na fórum:
Motorky BMW GS - diskuse :: Ostatní :: Volná diskuze :: Více v diskusním fóru
Přihlášení
Jméno

Heslo

Zaregistrovat se
Zaslat zapomenuté heslo
Kdo je on-line
Hosté on-line: 140
Členové on-line: 1
Hrabe_X

Registrováno: 8,733
Nejnovější člen: mikyjawak

Poslední návštěvy
Reklama
Vygenerované za: 0.08 sekund
Copyright © 2006 BAWORAK.CZ | Kontakt | Časté dotazy | Pravidla portálu | Hosting poskytuje CGI