hmm, ja ju na malom GS ani nemam. ziadny srob ziadna rolna
kde by to malo byt chytene, nenasiel som ani zavit kde by som ju pripadne po dokupeni uchytil..
t0mas napsal:
hmm, ja ju na malom GS ani nemam. ziadny srob ziadna rolna
kde by to malo byt chytene, nenasiel som ani zavit kde by som ju pripadne po dokupeni uchytil..
Na první stránce máš fotky tak ti to snad pomuže v hledání
... servis a diagnostika BMW Motorrad
Taky jsem to podle toho obrázku hledal dokonce jsem si obrázek ztáhnul abych to mohl srovnat přímo s ním a nic jsem nenašel z toho mi vyplynulo, že tam není a nic jsem neřešil, ale když to sem T0mas napsal, tak proč bych se nepřidal, taky mě to zajímá proč to Dakarka má na GS ne
Kluci, když se podíváte na schémata ND pro Dakara a pro malý GS, zjistíte, že pro položku č. 17-rolna a č. 18-šroub je u malého GS napsáno NOT FOR VEHICLES WITH NATIONAL VERSION COMMONWEALTH (CODE: Y731A).
Upravil xHackerM dne 13.05.2012 20:40
t0mas napsal:
ze by boli nase GSa z krajin Commonwealthu?
To asi ne, ale tenhle text je tam místo popisu čísel 17 a 18... Ale překvapuje mě to, že by neměli stejný rám pro Dakara i malé GSo... Uložení té rolny je totiž součást rámu (pokud si dobře vybavuju)... Určitě to tam budete mít, dvě oka mezi které se zasune rolna a prošroubuje... Schválně se na to zaměřím, až uvidím nějaké malé GS...
Tomyz napsal:
nezkoušel to někdo vytočit ze silonu?
Chtěl jsem to zkusit, ale když jsem viděl cenu nového neoriginálního dílu, tak jsem toho nechal...
Obyč GS nemá sice tuto dolní rolnu, ale má horní rolnu nad řetězem, je vidět při podledu zezadu mezi řetězem a nádrží. Pokud ji už máš zničenou tak při jízdě v terénu může jít řetěz chvílemi na kov a to by mohlo dělat ty zvuky
Pete1427 napsal:
Obyč GS nemá sice tuto dolní rolnu, ale má horní rolnu nad řetězem, je vidět při podledu zezadu mezi řetězem a nádrží. Pokud ji už máš zničenou tak při jízdě v terénu může jít řetěz chvílemi na kov a to by mohlo dělat ty zvuky
Právěže mi připadalo, že to ani není v závislosti na terénu, prostě to začne chvílemi chrastit a to i na rovince na silnici ve velmi pomalém a opatrném tempu beze cukání... Ale juknu na to..
| BMW F650GS | 2000 |
Pete1427 napsal:
taky mám tu horní
když jsem ale jel za dakarkou, tak ten řetěz i na silnicí dost lítal nahoru a dolu, takže by to nemuselo bouchat jenom v terenu
Upravil DAGR dne 30.08.2012 11:13