bystricke napsal(a):
při pravidelném brouzdání po netu jsem narazil na toto: http://www.kupsit...&katnazev=
rozhodně si kufry neobjednávejte a už vůbec tam neskládejte nějaké zálohy,ani já je neberu,vůbec otom nic nevím,psal jsem tam zkušební mail,zprávu přijali jinak nic,ještě jednou vás důrazně upozorňuji,je to nějaký druh PODVODU
jestli to tu bude číst majitel stránek,snad mi podá nějaké vysvětlení
ještě počkám a pak to rozešlu po všech možných fórech
no vidíš chlape se to kokám vyřešilo
co máš z teho taky si určitě vyrazil chlapcum z mnichova dech když sptřily na netu tve kufry které jakoby desingem z oka vypadly těm origošům na 1200GSA o nosiču nemluvě tak to ber tak že každý děláme něco dobře něco špatně . Muj názor znáš ja jsem vybaven na to abych si kufry i nosiče vyrobil sám není problém ale mám rád originalitu tak že než bych skopčil tebe nebo jinéh tvůrce radši si to koupím až mě napadne ten správnej vzhled a tvar který zaujme pak to pustím do světa ale prvně proběhne registrace nejakého užitného vzoru aby se nikdo nepřiživoval ) ale to je hudba budoucnosti . i když letos už asi s jedním kouskem do ulic vyrazím ještě musím udělar formu a vylisovat jisté tvary z BMW GS vedou 2 cesty bud to to zabalit a nebo KTM , tak sem to NEZABALIL !!!
milan enduroskola napsal(a):
no v touratechu taky o tom nic nevíme a naše zboží tam je, ale Štěpán je dost v pohodě, takže to jistě vysvětlí, třeba je to jen pokus o vytvoření webshopu nebo něco podobného a nemá to být pro veřejnost.
ja ja,je to vysvětleno,stránky slouží pro školní výuku,vtom případě je to v pohodě jen stím rozdílem,že tam štěpán musí doplnit text-pouze pro školní účely
to štěpán:tomáš marný bylo zvoleno záměrně,musel jsem nejdřív zjistit vo co go
Hliníkové kufry BEGR - www.begr.cz
no v touratechu taky o tom nic nevíme a naše zboží tam je, ale Štěpán je dost v pohodě, takže to jistě vysvětlí, třeba je to jen pokus o vytvoření webshopu nebo něco podobného a nemá to být pro veřejnost.
ja ja,je to vysvětleno,stránky slouží pro školní výuku,vtom případě je to v pohodě jen stím rozdílem,že tam štěpán musí doplnit text-pouze pro školní účely
a proc pises teda ze svyho emailu?
mne tohle pripomina "Jak jsem vyhral valku"...
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
a proc pises teda ze svyho emailu?
mne tohle pripomina "Jak jsem vyhral valku"...
musel jsem nějakým způsobem rychle zareagovat abych mohl ochránit případné své zákazníky a taky snad dobré jméno
teď už to vypadá jinak,ale vem si to,že třeba jednám s nějakou firmou ,která má zájem o tyto výrobky,dohodnem se na nějakých podmínkách a najednou se někde objeví e-šop s mými kufry,pro mě je to vtu ránu pěstí přímo do čuničky.nebo si vem,že bych otom vůbec nevěděl,někdo přijímal objednávky a vybíral zálohy na objednané zbožía pak se třeba stratil neznámo kam
někomu to možná může připadat jako blbnutí z dlouhé zimy,mě ne,nikoho jsem neobvinil a věřil jsem že se to vysvětlí,nebo se dohodnem o odstranění z e-šopu
Hliníkové kufry BEGR - www.begr.cz
Souhlas s tebou. Taky mě to nepřijde jako blbost nad kterou by jsi měl mávnout rukou. Ještě, že se to takhle komicky vysvětlilo. Aspoň se je čemu zasmát. BMW R 1150 GS kombi
MERCEDES Benz 123 240 TD kombi
TRABANT 601 kombi
AUDI A6 2.5TDi Quattro Kombi
petr_t napsal(a):
Bo kdyby f tym mjely prsty čyňaňy ,byl by bystřa f řyťy.
su klidné,bo na bambusové ohýbačce toho moc neohneš,maksimálně kolegyňu
aby ses nedivil šikmoočka dnes umí takový stroje že se o nich ani v tosce nikomu nezdá co jsem slyšel od dovozce těchto křápů tak už i prý litiny zvldají mnohdy lépe než evropští výrobci
kdyby to někoho napadlo udělá formu a nalisuje takovejch kufříků pár tisíc za týden posvařuje automat a věřím že by si i naflákali plastový rožky a podobný doplnky a celý bys to kopil ta za litr až 2 za kus a nezabráníš ničemu kdy ses na hlavu stavěl tyhle asiaty nezajímajéí ani patenty - zkus se soudit v číně z BMW GS vedou 2 cesty bud to to zabalit a nebo KTM , tak sem to NEZABALIL !!!
petr_t napsal(a):
Bo kdyby f tym mjely prsty čyňaňy ,byl by bystřa f řyťy.
su klidné,bo na bambusové ohýbačce toho moc neohneš,maksimálně kolegyňu
aby ses nedivil šikmoočka dnes umí takový stroje že se o nich ani v tosce nikomu nezdá co jsem slyšel od dovozce těchto křápů tak už i prý litiny zvldají mnohdy lépe než evropští výrobci
kdyby to někoho napadlo udělá formu a nalisuje takovejch kufříků pár tisíc za týden posvařuje automat a věřím že by si i naflákali plastový rožky a podobný doplnky a celý bys to kopil ta za litr až 2 za kus a nezabráníš ničemu kdy ses na hlavu stavěl tyhle asiaty nezajímajéí ani patenty - zkus se soudit v číně
Přesně tak podívej se na tohle video je to fakt mazec!
no zrovna DECKEl MAHO nejsou číňani MAHO dělá stroje už min 50 let ale jsou jiní výrobci přimo v číně a umijou i 20ti tunovej karusel na kterým fakčí i mnoho strojírenských firem v ČR
z BMW GS vedou 2 cesty bud to to zabalit a nebo KTM , tak sem to NEZABALIL !!!
petr_t napsal(a):
Kde se ty ludry šykmooke dozvěděli že Bystřa dělá kufry ?
no ale zas nadruhou stranu by mu je mohli dělat a on by je jen překupoval a jak by to valilo aspon by zteho něco měl pač jak oni něco čornou tak už z teho nemáš nic .
no ale to asi zatím nehrozí ledy by ťamani vyrobily velké cestovní enduro jooo to by pak jistě osadily příslušným kufříkem .
tuším že mo-tech taky nejsou uplně evropská tvorba
z BMW GS vedou 2 cesty bud to to zabalit a nebo KTM , tak sem to NEZABALIL !!!
Frajeřina není nespadnout...frajeřina je zvednout se a pokračovat....
In Greece since 1988 BMW R1200GSADV
Volvo XC90 2.9 T6 Biturbo
Audi A3 Sportback 1.8 TSFI Tiptronic
[/quote]
někomu to možná může připadat jako blbnutí z dlouhé zimy,mě ne,nikoho jsem neobvinil a věřil jsem že se to vysvětlí,nebo se dohodnem o odstranění z e-šopu [/quote]
Ne e, tak jsem to nemyslel. Máš recht a je dobře, že ses bránil.
Ale poslední dobou pozoruju i v těch na první pohled nejnevinnějších tématech takový adrenalinový úlety (nebo testosteronový ???), že už by to asi fakt chtělo změnu počasí... Tož proto jsem reagoval.
A na Tvoje kufry se chystám, ale až někde před dovolenou. Nejdřív musím bejt doma víc hodnej ...
Čest (a) buch, Old K.