Taky si tak nejak rikam, ze motorka ma delat radost a ne starots s moznym opotrebenim laku.
Hodnota, kterou ztrati kazdym rokem je vyrazne vetsi, nez co zachrani folie na laku.
Bagster bych resil asi jen kvuli designu, muze to totiz pomoct i poskodit.
A vzhledem k tomu, ze se mi to nelibi, tak se tim nezaobiram.
Logiku mi dava akorat folie na pradnim svetle, to je vystaveno poniceni porad a vsude, navic je to hodne draha sranda.
Pak je ale otazka, jak moc zhorsi svitivost a za jak dlouho se poskrabe a svitivost se vyrazne jeste zhorsi.
Bagster musí příšerně smrdět, když se s ním vyválíš v blátě nebo ho namočíš v brodu...
Upravil Klasika dne 18.01.2008 08:38
Nevadí mi žít v mužském světě, pokud v něm mohu být ženou.
Klasika napsal:
Bagster musí příšerně smrdět, když se s ním vyválíš v blátě nebo ho namočíš v brodu...
a kdyz ho pokapes benalem z pistole tak se clovek musi citit pak jako na fechtlu... wow
Upravil ChipGS dne 18.01.2008 11:35
BMW R 1150 GS
ICQ # 16951836
Alda napsal:
Logiku mi dava akorat folie na pradnim svetle, to je vystaveno poniceni porad a vsude, navic je to hodne draha sranda.
Pak je ale otazka, jak moc zhorsi svitivost a za jak dlouho se poskrabe a svitivost se vyrazne jeste zhorsi.
Na 1200 je světlo plastový? U 1100GS mám skleněný,tak se nepoškrábe a když dostane šutrem takovou pecku, aby se vysypalo, asi mu fólie nepomůže a možná ani mřížka,která by zase urvala šrouby uchycení. Za 11let motorky je světlo stále jako nové a když bych ho rozmlátil,myslím že polskej fiat má stejný a taky Bosh.
Je proti tomu jedna dobrá obrana - jezdit v terénu hodně vzadu nebo první.
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
cizak napsal:
počkej počkej sedlo ti taky nesmrdí ? měl by to být stejnej matroš .
Nezkoušela jsem, jen předávám dál info, které mi dal kamarád s bagsterem jeden čas jezdící.
Prach, bláto, voda atd. udělá prý pod bagsterem a následně i z něj služnou tlející vazelínu. A stačí na to i jen mít bagster na motorce stabilně a jezdit v každém počasí.
Jak jsem koupila, tak prodávám.
Nevadí mi žít v mužském světě, pokud v něm mohu být ženou.
Ne, je skleněný ale má tloušťku tak 5mm. Viděl jsem jich rozbitých několik, jedno máme vystavený ve výloze (stačilo najet s motorkou do křoví, kdy jí vytáhl, ze světla mu trčela větev). Proti 1150 to je opravdu fórový. Asi kvůli váze - sklo je těžký
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...
cizak napsal:Nezkoušela jsem, jen předávám dál info, které mi dal kamarád s bagsterem jeden čas jezdící.
Prach, bláto, voda atd. udělá prý pod bagsterem a následně i z něj služnou tlející vazelínu. A stačí na to i jen mít bagster na motorce stabilně a jezdit v každém počasí.
Jak jsem koupila, tak prodávám.
Hm něco na tom bude , stejně jsem ten bagstr ale nikdy nepochopil i když je zajímavý že i na Afriku ho uměli udělat přesně v barvách těch blesků na nádrži a tak jsem se na něj trochu zadíval a zeptal se prodejce na cenu 5500,- kč, zavrtěl jsem hlavou , šel dál a přemýšlel jak si to někdo může koupit když nový lak na nádrž stojí cca 2000,- i když něco nějaká nálepka z plotru .
Upravil cizak dne 18.01.2008 18:01
Líbí se mi "zkušenosti" všech, kteří ho na motorce nikdy neměli
Měl jsem Bagster na Varaderu - nikdy mi lak nepoškrábal, nesmrděl a nic pod ním nehnilo...
To samé na BMW. Naopak je příjemné opírat se o vypolstrovanou nádrž, tankvak nasazovat nacvaknutím na háčky a když se někde vyválím, chrání nádrž od podření...
fotka tady:
Alda napsal:
Na 1200 je světlo plastový? U 1100GS mám skleněný,tak se nepoškrábe a když dostane šutrem takovou pecku, aby se vysypalo, asi mu fólie nepomůže a možná ani mřížka,která by zase urvala šrouby uchycení. Za 11let motorky je světlo stále jako nové a když bych ho rozmlátil,myslím že polskej fiat má stejný a taky Bosh.
A nebo u Tomáše TT pořídit slušivé "brejličky" proti kamení.
BIGR přiložený následující obrázek:
[quote]Hovez napsal:
Líbí se mi "zkušenosti" všech, kteří ho na motorce nikdy neměli
Měl jsem Bagster na Varaderu - nikdy mi lak nepoškrábal, nesmrděl a nic pod ním nehnilo...
To samé na BMW. Naopak je příjemné opírat se o vypolstrovanou nádrž, tankvak nasazovat nacvaknutím na háčky a když se někde vyválím, chrání nádrž od podření...
fotka tady:
Pěkný gsa kde jsi sehnal ty nosiče na padáky, jsou dělaný nebo koupený?
R1150 GS Adventure
Alda napsal:
Neni plastovy, ale to jeste neznamena ze se neposkrabe.
Kdyz vidim jak mam treba dobity svetla na dodavce, ktera ma najeto 110tis. km... od sutru odletavajicich z aut..