randolf napsal(a):
1) Super predni kufry.. vyborny napad.
2) Proc tam ma to 21'' TKC??
Protože Jawa 21 Tak k tomu 21 TKC ladíLepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Bohužel ty Fotky nejsou moje Byli my taktéž poslány neb Každej RoCk pořadám s kolegou Jawa Sraz Vrábče Který se Koná 30.7až1.8 již to bude mám dojem 7 ročmík a cesta k Bohoušovi z Bajernu musela vest jako u každého čecha přes Jawa či Čz takže mě cokoliv takle krasně dokonale ujety potěší vic možna než Touratechovej Bohouš ale určitě bych ho uvítal jako Bonbonek na našem srazu Byl by jistě Guru Srazu Každej motorkář se složí ,jinak není motorkář , leč vždy de o to JAK se složí
https://www.autoskolacb.cz
Supééér,bohužel já dyš jedu na dachlovi tak su uš na hranici jeho možností se svíma 120 kg takže dyš vezu spět košík s hubama tak mám ščestí že jedu s kopca Kupredu spatki ni krok...
bohumil napsal(a):
Supééér,bohužel já dyš jedu na dachlovi tak su uš na hranici jeho možností se svíma 120 kg takže dyš vezu spět košík s hubama tak mám ščestí že jedu s kopca
Tak to já ho kupovat nebudu, se svýma 130kg bych byl v pr...