Čekal jsem, že se nějaký kutil ozve. Prostě jsme národ šikovnej.
Je to nějaká prodejna autopříslušenství. Bohužel si nevzpomenu na název. Je to v Záběhlicích a ulice je to Záběhlická. Když pojedeš od Kauflandu v Michli směrem do Záběhlic, tak je to cca 500 metrů vpravo za podjezdem Jížní spojky. Taková přízemní betonová krychle.
Čekal jsem, že se nějaký kutil ozve. Prostě jsme národ šikovnej.
Je to nějaká prodejna autopříslušenství. Bohužel si nevzpomenu na název. Je to v Záběhlicích a ulice je to Záběhlická. Když pojedeš od Kauflandu v Michli směrem do Záběhlic, tak je to cca 500 metrů vpravo za podjezdem Jížní spojky. Taková přízemní betonová krychle.
Jěště se vrátim k těm Wund.,jsou za 99Euro i s držákama, kabelem,spínačem atd. Přidělávají se na držáky pod blinkry,až je budu mít, tak rozsvítím,nafotím a pošlu...
Mikes
Nově s KTM... :-)
Mikes napsal:
Jěště se vrátim k těm Wund.,jsou za 99Euro i s držákama, kabelem,spínačem atd. Přidělávají se na držáky pod blinkry,až je budu mít, tak rozsvítím,nafotím a pošlu...
Nechápu proč je tam napsaný že Grog přiložil obrázek dyš to vložila Kačka a já sem jí radil. Grogu,eště dvojitý světlo touratech by to chcelo aby to ladilo...Kupredu spatki ni krok...
bohumil napsal:
Nechápu proč je tam napsaný že Grog přiložil obrázek dyš to vložila Kačka a já sem jí radil. Grogu,eště dvojitý světlo touratech by to chcelo aby to ladilo...
Bonzáku,voškubu tě jako kačenu!(teda kačera.....)BMW R 1100GS vzor kačer
Zdravím ,nemužu se pořád rozhodnout jaká přídavná dálková světla máte někdo zkušenos s led světly , našel jsem tyto , prosím o radu , svítivost , životnost ... dík