Jestli řešíš kvalitu obrazu, tak kamera Contour HD 1080 ti ji dopřeje i vyšší. Je mi jasné že na YT se to v plné palbě nedává. Pokud myslíš sestřih, tak ten je dobrý. Dá to strašné práce, protože člověk neví co má vybrat. Zážitky jsou tak silné, že se mu zdá všechno perfektní a důležité. Výsledkem je dlouhé video, které už od půlky začne nudit a všechna námaha padne vniveč. Zkušenost říká 15 max 20 minut. A určitě hudba, bo ten vítr se dlouho poslouchat nedá.
Dobrá práce kluci.
Taky díky za tip, Albánii plánuju a Turecko taky ale jako samostatnou akci až bude víc času. Hezoučký offroad, pěkný jak se ta motorka snažila jet blátem uprostřed mezi kolejema...:-) Jak mi kdysi někdo vtloukal do hlavy - louže a nejhlubší kolej jsou Tví přátelé, z nich už to nemá kam sklouznout...
Co to svítilo kameramanovi v Istanbulu na palubce - ABS? Nějaký problém?
Zrychlený to určitě není. Na budíku má tak 70 - 80 a pokud je kamera na přilbě, tak to vypadá na pěknou palbu(ona to palba vcelku je). Mám taky pár záběrů z Tuniska a je to stejné.
...za mě jen asi to, že nadchlo mě tu několik cestopisů (Jarda Dingo, Doc a další...), totiž dobrej cestopis na sobě poznám tak, že se mi chvilama ježí chlupy na rukách, ale u tohoto no nevím....jsem byl celý naježený jak dykobraz ....bylo to hlavně tema videama, dodalo to tomu neskutečnou šťávu ...za mě hoši bude to GS 1XXX velebnosti...jen nevím kdy......