to Abbe: na Yamaze mám LEDkové blinkry z Louise, svítí výrazně lépe než klasická žárovka, přesto že jsou o dost menší a mají homologaci...hlavně nezapomenout na odpor...a dělá se i provedení s ohebným napojením, na enduro asi vhodnější...v nabídce je má jak Louis, tak Polo i Hein Gericke...
BIGR: s Bikerscrownem mam taky vynikajici zkusenost.
Pritelkyni (v cervnu 2008 manzelce) jsem tam koupil k Vanocum boty. Dohodli jsme se, ze kdyz nesednou, vymenime velikost.
V lednu (utery) jsem tam zavolal, ze potrebuju vetsi. Sdelil jsem jim presnej typ a pozadovanou velikost. Skladem tedy maji, zadny problem. Nechal jsem si je rezervovat, aby byly, kdyz tam dorazim v sobotu a pojedu 150km.
V sobotu rano, nez jsem vyjel, jsem tam zavolal znovu, abych se ujistil, ze boty maji. Ano, samozrejme tam pro me byly schovany.
V sobotu odpoledne tam dorazim - boty nejsou. Uz mesic nejsou a nebudou!!!!!
Po tom co jsem malem vyrostl o pul metru, odesel jsem to ven rozdejchat a sel se zkusit dohodnout.
Boty, ktery chci maji prej v druhy prodejne v Chlumci. 20 minut jsem se jim snazil vysvetlit, ze neni nic jednodussiho, nez ze ja jim tam necham ty co nechci a z Chlumce mi postou poslou ty spravny.
Nepodarilo se, proste to nebylo mozny. Takze jsem jel jeste do Chlumce.
Takze az se nekdo budete nudit a bude se vam chtit najezdit stovky zbytecnych kilometru, chtejte neco resit s Bikerscrownem.