Tonda napsal:
Chose - děcka jsou fakt zvědavé. Jinak tranzit z GR přes AL na pohodu i na R1
bluesbery - jo,jo asi to byl "těžkej" problém - kde jen jsem tu veselou historku z předchozího dne slyšel?
Jo, a tu veselou SMS odeslanou od tebe z pastevcova obydlí, o tom, jak jste "na kaši" a Milosch se asi bude ženit s pastevcovou dcerou, které chybí zuby, mám myslím v mobilu uloženou dodnes
Tondo, to byl náš černý den, totiž večer na naší cestě s Miloschem.. A hlavně ráno..
Tonda napsal:
Chose - děcka jsou fakt zvědavé. Jinak tranzit z GR přes AL na pohodu i na R1
bluesbery - jo,jo asi to byl "těžkej" problém - kde jen jsem tu veselou historku z předchozího dne slyšel?
Jo, a tu veselou SMS odeslanou od tebe z pastevcova obydlí, o tom, jak jste "na kaši" a Milosch se asi bude ženit s pastevcovou dcerou, které chybí zuby, mám myslím v mobilu uloženou dodnes
Tondo, to byl náš černý den, totiž večer na naší cestě s Miloschem.. A hlavně ráno..
Bluesbery, vůbec to tady nepiš, měl jsem být s vámi, ale slepák je svině, byl jsem nasranej dost dlouho, než mě to pustilo.
Upravil Mesky dne 25.01.2011 23:00
Silnice asfaltová a poměrně dobrá.
Akorát před Vlore pár desítek km stojí za
Co se pobřeží a krajiny tam týče tak vršek je totálně hnusnej a pěkný to začne bejt právě až asi od Vlore.
Možná najdu ještě nějaký fotky
Tady je naše mapka
JardaFGS přiložený následující obrázek:
[121.31Kb]
Upravil JardaFGS dne 26.01.2011 15:14
jardajerman@seznam.cz
Jinak co se týče trasy 2 jeli jsme před 2 lety z Řecka přes Makedonii ...
Tak alespoň pohled na prespanské jezero
JardaFGS přiložený následující obrázek:
[121.94Kb]
Upravil JardaFGS dne 26.01.2011 15:29
jardajerman@seznam.cz
Nevim jestli je trasa 1 rychlejší ale projedeš se víc po Albánii a to rozhodně stojí za to. My chtěli jet původně taky do Řecka, ale nakonec sme zůstali 2 tejdny v AL
Na DVOJCE je hezkej přejezd z Elbasanu do Tirany jinak nic moc, ale vzhledem k tomu, že pojedeš víc Řeckem, bude to možná rychlejší.
jardajerman@seznam.cz
To horac : mluvim jenom o silnici "po pobřeží", řekněme od Skadaru na jih
přejezdy hor ve vnitrozemí už asfaltovy tolik nebyly
Upravil JardaFGS dne 26.01.2011 15:38
jardajerman@seznam.cz
to JardaFGS: až tak vás Albánie okouzlila, že jste nedorazili do Řecka? Kde jste spali, kempy, nebo někde na divoko? A jak to tam vůbec chodí, pocity z té země?
Pocity jsou jednoduché: celkem fajn lidi a tam kde jich je víc, všude šílený bordel...jinak přírodá krásná
"Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."
Chose napsal:
to JardaFGS: až tak vás Albánie okouzlila, že jste nedorazili do Řecka? Kde jste spali, kempy, nebo někde na divoko? A jak to tam vůbec chodí, pocity z té země?
Asi tak jak pise Vjetrnik.
Puvodne jsme planovali recke ostrovy Lefkada, Kefalonia a nakonec nase rozhodnuti zustat v albanii podnitila i informace o stavce dodavatelu PHM v Recku.
Do Albanie jsme vyrazeli taky s pomerne malem informaci, (dostupnost jidla, phm...) a tak sme s sebou vezli i dost zasob, coz se ukazalo naprosto zbytecnym.
V kempu jsme spali jednou, hned prvni noc, v jednom ze tri holandskych kempu v AL, o jinejch nevime. Pak jednou hotel u Ohridu a jinak vesmes na divoko.
Vetsinou sme se upichli u nejakyho kiosku atd., vecer tam neco pojedli, pokecali s mistnima, prespali a rano sme jeli dal.
Nejlepsi kempovani urcite na ty plazi pod Vlore, tam sme vydrzeli vic dni.
Co se tyce lidi, zadny problemy sme nemeli...
Upravil JardaFGS dne 26.01.2011 21:03
jardajerman@seznam.cz