Myslím si,že líp nekoupíš.Kupoval jsem na obě svoje 1200 a jinde to nejde.Byl tady někde odkaz na někoho kdo to dělá do aut,jen nevím jestli to tam někdo zkoušel nechat vyrobit na 1200.
.
To jsem pročetl. Díky.
Mě přijde ten Heiler, že je stejný s originálem a píšou že propouští podsvícení, jen tam kde má. Nerad bych z toho udělal barevnou pouťovku
Pokud ti to bude svítit jako origo,tak super.Já jsem to musel podlepit černou samolepkou,aby to v noci moc nesvítilo.Teď mám na Výročce ty plakety bílé a bez podlepení to nešlo.
.
Chtěl jsem sem dát taky fotky po výměně a rozsvícené.Teď mám motorku rozebranou a bez baterky,tak to nejde,ale budu na to myslet a dám to sem.Když jsem namontoval ty bílé plakety,tak jsem si uvědomil,že ty bílé rafiky nebudou úplně nejlepší,tak jsem z nich sundal bílou barvu a natřel to bílou lihovou fixu.Bohužel to vydrželo jen dva měsíce,tak jsem to pak nechal od kamaráda natřít červenou barvou na modely aut a je to perfektní.
.
Tak od toho Heilera to vypadá opravdu dobře, nikde nic neprosvítá kde nemá, jako originál Mohu jen doporučit.
Původní :
Petr gs přiložený následující obrázek:
Ahoj, diky tvemu prispevku jsem se rozhodnul plaketu vymenit taky, diky ;-) Nicmene ten vyrobce ma v nabidce plakety pro rok 2008, 2010 a Adventure. Netusite nahodou nekdo zda mi bude pasovat plaketa treba prave z rocniku 2008 na tacho z roku 2005?
Martin S.
bmw01 napsal:
Ahoj, diky tvemu prispevku jsem se rozhodnul plaketu vymenit taky, diky ;-) Nicmene ten vyrobce ma v nabidce plakety pro rok 2008, 2010 a Adventure. Netusite nahodou nekdo zda mi bude pasovat plaketa treba prave z rocniku 2008 na tacho z roku 2005?
Martin S.
Řekl bych na 90%,že bude,ale počkej určitě ti to sem napíše Milan,nebo Tonda ti to budou vědět 100%ně.
.
Mam koupene jine terciky budiku. Jak to nejsnaze vymenit na ADV s Desiertem? V tom cockpitu je dost komponent, rad si necham poradit krok za krokem. Díky!