Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování na nich
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování
  • · BMW GS
  • · Fórum
  • · Články
  • · Zprávy
  • · Galerie
  • · Naše fotografie
  • · Odkazy
  • · Ke stažení
  • · Inzerce
  • · Hledat
Reklama
Kalendář akcí
<< Září 2025 >>
Po Út St Čt Pá So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
Číst diskusi
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování :: Motorky BMW :: BMW R850GS, R1100GS, R1150GS a R1150GS Adventure
Strana 2 z 2:   1    2  

BRISK - skusenosti
pavelpv
Přidané 05.03.2008 21:37

Registrace: 18.02.07
desperado napsal:
basto, kde koupim Brisk DOR 14LGS za 180,- ?

Tak dnes jsem kupoval 2 ks za 264 káčé.Autocentrum Vinklárek Přerov

www.pavelpv.estranky.cz
desperado
BRISK - skusenosti
Přidané 22.03.2008 20:32

Registrace: 18.10.07
tak jsem koupil Brisk DOR 14LGS. Dneska jsem je namontoval a po 18km se motorka zastavila SadSad skubani, cukani, fuuuuuj.
Ale mam dotazek. Po vymontovani je leva svicka na pohled uplne normalni, ale prava je uplne zacouzena ( 18km ) jako by mela za sebou 5 sezon.
A prave, kdyz jsem vracel puvodni NGK, vsiml jsem si, ze je jedna zase krasne cihlova a ta prava taktez ocouzena. Puvodni NGK slapou i nadale.
Nemuze to "ocouzeni" znamenat nejakou zavadu, poruchu, problem???? ShockShockShock
Hrosik je cerstve po serizeni.
Pan z Brisku ( na MOTOCYKL 2008 ) mi rikal, ze svicky jsou vetsinou indikatorem nejake "nemoci".
Resil nekdo neco podobneho????????

holubbb
BRISK - skusenosti
Přidané 22.03.2008 20:45

Registrace: 16.03.07
desperado napsal:
tak jsem koupil Brisk DOR 14LGS. Dneska jsem je namontoval a po 18km se motorka zastavila SadSad skubani, cukani, fuuuuuj.
Ale mam dotazek. Po vymontovani je leva svicka na pohled uplne normalni, ale prava je uplne zacouzena ( 18km ) jako by mela za sebou 5 sezon.
A prave, kdyz jsem vracel puvodni NGK, vsiml jsem si, ze je jedna zase krasne cihlova a ta prava taktez ocouzena. Puvodni NGK slapou i nadale.
Nemuze to "ocouzeni" znamenat nejakou zavadu, poruchu, problem???? ShockShockShock
Pan z Brisku ( na MOTOCYKL 2008 ) mi rikal, ze svicky jsou vetsinou indikatorem nejake "nemoci".

se ftom nešťourej a kup zase NGK http://www.youtub...AjUFUGRkfg

lysak
BRISK - skusenosti
Přidané 22.03.2008 20:49

Registrace: 05.02.08
Ja ted taky menil a pravou jsem mel taky ocouzenou a leva nic,tak nevim.....dal jsem NGK,nemma potrebu zkouset jiny.

BIGR
BRISK - skusenosti
Přidané 23.03.2008 09:04

Registrace: 30.12.07
desperado napsal:
.

NEŘEŠÍM,protože nekupuju BRISK. Do Jawy jsou bobrý,ale na novější motorky prostě někdy nestačí. NIKDY jsem nepoužíval jiný svíčky než NGK nebo DENZO. Nemá cenu šetřit za každou cenu.
Jen si člověk přidělá starosti a ušetří pár korun... Wink

Pepe
BRISK - skusenosti
Přidané 23.03.2008 09:50

Registrace: 10.02.08
desperado napsal:

Měl jsem stejní problém,práva svíčka (bosh)byla očouzená a levá jak nová najeto 24tis,ale problém jsem žádný neměl asi to je normální.Svíčky jsem dal NGK a po 500km jsem to překontroloval pravá očouzená nebyla, uvidím co to bude dělat po 5tis.Brisk DOR 14LGS jsem nedával nějak jim nevěřím. 1150ADV r.02

desperado
BRISK - skusenosti
Přidané 23.03.2008 11:21

Registrace: 18.10.07
NEŘEŠÍM,protože nekupuju BRISK. Do Jawy jsou bobrý,ale na novější motorky prostě někdy nestačí. NIKDY jsem nepoužíval jiný svíčky než NGK nebo DENZO. Nemá cenu šetřit za každou cenu.
Jen si člověk přidělá starosti a ušetří pár korun... Wink[/quote]

neslo mi o to setrit, ale jako "patriot" GrinGrin, chtel jsem dat Brisku sanci. Kdyz jsem daval na VFR retez ČZ (Xkrouzek), borec mi ho v servisu nechtel ani znytovat, ze mi to naliska atd. Ten retez jsem mel 20 000km bez jedinecho problemu a to jsem to neprehanel s mazanim CoolCool. Pak VFR slo dal do sveta. Tos tak

BIGR
BRISK - skusenosti
Přidané 23.03.2008 11:42

Registrace: 30.12.07
desperado napsal:
Jen si člověk přidělá starosti a ušetří pár korun... Wink

neslo mi o to setrit, ale jako "patriot" GrinGrin, chtel jsem dat Brisku sanci. Kdyz jsem daval na VFR retez ČZ (Xkrouzek), borec mi ho v servisu nechtel ani znytovat, ze mi to naliska atd. Ten retez jsem mel 20 000km bez jedinecho problemu a to jsem to neprehanel s mazanim CoolCool. Pak VFR slo dal do sveta. Tos tak[/quote]

Já neříkám,že český věci jsou sračka. To v žádným případě,ale prostě něco je vyzkoušený a tak nemá cenu experimentovat. Proč se tedy dává z výroby do většiny motorek NGK,BOSCHnebo DENZO? Wink

basto
BRISK - skusenosti
Přidané 23.03.2008 12:22

Registrace: 01.09.07
tak nevím ale problemi takového tipu mě nák na štěstí nepodkávajíGrin a to na nich jezdím už nekolik sezooonGrin mám 1100gs tak třeba na novějším gs holt nesedíGrinGrinGrinGrin ale já jsem bez jediného problémuGrin tak doufám že jsem to nezakřikShock

Strana 2 z 2:   1    2  
Přejít na fórum:
Motorky BMW GS - diskuse :: Motorky BMW :: BMW R850GS, R1100GS, R1150GS a R1150GS Adventure :: Více v diskusním fóru
Přihlášení
Jméno

Heslo

Zaregistrovat se
Zaslat zapomenuté heslo
Kdo je on-line
Hosté on-line: 93
Členové on-line: 0

Registrováno: 8,729
Nejnovější člen: ilicz

Poslední návštěvy
Reklama
Vygenerované za: 0.16 sekund
Copyright © 2006 BAWORAK.CZ | Kontakt | Časté dotazy | Pravidla portálu | Hosting poskytuje CGI