magoss napsal:
Ivoši taky jsme dříve střílel,, ale tahle sklopka není zas až tak na přesnou střelbu vhodná ne,?nebyla by lepší pevná pažba??
..tu mám samozřejmě taky, je to na jednom šroubu, koupil jsem kompletní sadu nového pažbení na Aukru, cca 300,- Kč., ale sklopka se mně líbí víc a jak je známo, frajeřina nezebe, :-).
Ivoš.
magoss napsal:
jj se sklopkou je opravdu hezkej.taky jsem ho tak měl...
jinak to jezdíš do HK na Mlejnek??a nebo jinám??
Ano, tam je náš klub, jinak na závody se samopalem do Přelouče, Čestic a podobně. Střílím hlavně krátké kulové zbraně a to v SBTS, KVZ, ČSS. IPSC jsem už vypustil.
Ivoš.
Ivoši,tak to jsme se tam někdym ožná potkali dříve.já jezdil xx let do HK na odstřelovačku a pár ceností jsem vám tam ukořistil.-) ale teď už x let nejezdím:-( slad letos bych se chtěl podívat jak se to střílí
magoss napsal:
jj se sklopkou je opravdu hezkej.taky jsem ho tak měl...
jinak to jezdíš do HK na Mlejnek??a nebo jinám??
Ano, tam je náš klub, jinak na závody se samopalem do Přelouče, Čestic a podobně. Střílím hlavně krátké kulové zbraně a to v SBTS, KVZ, ČSS. IPSC jsem už vypustil.
Ivo ty jsi zkušenej ostrostřelec.
Ted mám CZ75B v nerezu (lesklej mazel), ale uvažuji ji vyměnit za Berettu 90 two.
Měl jsi obě někdy v ruce a dokážeš je hodně zhruba mez sebou porovnat?
(Nosit je nehodlám, jen si občas prásknu na střelnici jako relax).
Díky za info.
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
http://www.youtub...tube_gdata
Tohle by se mělo šířit jako osvěta.Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
jen se bude muset dát ke známému na servis a štelung 2009-2012 Bmw F650GS DAKAR 2000
2012 - ? ? ? Bmw R 1150 Gs Adventure 2002
2021 - ? ? ? Tenere 700 2021
2024 - ? ? ? Exc 450 F - 2023
Koupil jsem ho v Uh. Brodě a je to nová zbraň, po novu je to Tactical 858 a střílí jako puška samonabíjecí, tudíž po jednotlivých ranách, prodávají i na střelbu dávkami, ale to je pouze na výjímku, ale to nepotřebuji, s tímto se střílí soutěže, jezdím po závodech, jsem ve třech střeleckých klubech a je to opravdu přesná zbraň, já říkám, že doposud nepřekonaná. Prodávají to jako nové, v papírové krabici se dvěma 30ti rannými zásobníky a s čištěním za cca 5800,- Kč. Je to postaveno nové ze skladových součástek s nástřelným listem.
Ivo, tak už jsi ho trošku potunil? Díval jsem se na http://www.sa58.cz/ a mají tam moc pěkný věci. Hlavně ten duralový kryt závěru, ale ta cena......kurnik zas můžeš namotovat kolimátor na kryt závěru a nepřijdeš tak o kus zorného pole oproti kolimátoru na předpažbí. F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
Hned si to stáhuji a posílám všem kamarádům ve zbrani. Potěší, když se někdo řídí zdravým rozumem a to podotýkám, že mám zbraně hlavně kvůli sportu. Když je špatné počasí, tak jezdím po střeleckých závodech a když je hezky, tak na motorce Ivoš.
Koupil jsem ho v Uh. Brodě a je to nová zbraň, po novu je to Tactical 858 a střílí jako puška samonabíjecí, tudíž po jednotlivých ranách, prodávají i na střelbu dávkami, ale to je pouze na výjímku, ale to nepotřebuji, s tímto se střílí soutěže, jezdím po závodech, jsem ve třech střeleckých klubech a je to opravdu přesná zbraň, já říkám, že doposud nepřekonaná. Prodávají to jako nové, v papírové krabici se dvěma 30ti rannými zásobníky a s čištěním za cca 5800,- Kč. Je to postaveno nové ze skladových součástek s nástřelným listem.
Ivo, tak už jsi ho trošku potunil? Díval jsem se na http://www.sa58.cz/ a mají tam moc pěkný věci. Hlavně ten duralový kryt závěru, ale ta cena......kurnik zas můžeš namotovat kolimátor na kryt závěru a nepřijdeš tak o kus zorného pole oproti kolimátoru na předpažbí.
Ani ne, jen jsem si dokoupil pevnou pažbu, mám na něm sklopku, abych mohl lépe mířit. T
Teď zase cpu peníze do motorky, opět ji strojím k obrazu svému. Je fakt, že už jsem to jednou dělal, ale teď to bude u mého Advenčra konečná.
Ivoš.