bylo to pekny doufam ze narocnost se uz moc zvysovat nebude. Sice sme nebrodili ale nektery ty louze byly vyzivny
moje fotky: https://plus.goog...6003/posts
Kam může kamzík, tam může GSo
Já bych náročnost nezvedal, ale příště doufám bude víc času tak bych někde v klídku zastavil pokecal....opek buřty nebo tak něco.....vyvali se chvíli na sluníčko...prostě relax.
Kali napsal: priste budu vozit kus masa pro jistotu s sebou
tak ti držim palce a těšim se na další setkání, Míšov je fajn :-) a kolem se dá taky pěkně řádit po lesích :-))
Nežiju proto abych byl, ale proto abych žil!!
MilKal napsal:
Také se těším na Míšov.
Rám už se řeší(Tomasíno je skvělej)
offroudu zdar
Milane jsem rád, že to budeš mít vyřešený.Měl jsem trošku výčitky, že jsem na tom měl podíl, ale pak mi došlo že to fakt muselo bejt už načatý...
Doufám, že to neznamená konec Offíku, zeptej se mladýho bylo to super a myslím že tentokrát by sis to rozhodně užil vzhledem k tomu, že jsi měl dobře obuto...
mám ji pořád za vzor. Chystám se vyrazit s Váma, ale musí se najít čas mám to trochu dál. Pořád nevím na co to nazout. Chci něco v kombinaci silnice off vypadá to na karoo 3, ale fakt nevím BMW 1250 GSA - Hééééén vole hééééén
xHackerM napsal:
Jinak mě zarazilo, jak ji pěkně povalil a nezůstala ležet na válci... Hodně měkký podklad nebo to byl slušný odhoz motorky...
Ono to bylo víc faktorů najednou, leží z kopečka a bylo to v tom místě opravdu měký no a zahodil sem jí taky pěkně .
Nežiju proto abych byl, ale proto abych žil!!
jinak to misto kde upadl Marcel to bylo spis kluziste nez co jineho kdyz sem se snazil odrazit ze stojanku vubec sem se nemohl odrazit nakonec mi musel Tom pomoct jinak bych vubec neodjel
moje fotky: https://plus.goog...6003/posts
Kam může kamzík, tam může GSo
xHackerM napsal:
No jo no... Nemrzet mě případné újmy na zdraví motorky, tak bych i přezul na špunty a projel si i bahno s Váma, ale nějak nemám to srdce...
Ale protože si jí docela cenním a šperkuju, tak se zdržím a jedu jen na suchu... Popř. jen kontrolovaný mokrý přejezdy...
Nejdřív se ale musím zbavit těch sraček AIII.
No já byl docela překvapenej, jak ty Karoo T drží na silnici, bral sem za to, protože sem na ně zapoměl a drží to perfektně a nehučej, teda možná trochu jo, ale neslyšel sem to přes řvoucí vejfuk Nežiju proto abych byl, ale proto abych žil!!