Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování na nich
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování
  • · BMW GS
  • · Fórum
  • · Články
  • · Zprávy
  • · Galerie
  • · Naše fotografie
  • · Odkazy
  • · Ke stažení
  • · Inzerce
  • · Hledat
Reklama
Kalendář akcí
<< Červenec 2025 >>
Po Út St Čt Pá So Ne
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      
Číst diskusi
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování :: Cestování :: Cizina
Strana 11 z 19:   1  ...  8    9    10    11    12    13    14  ...  19  

On road Albánie v září?
rick
Přidané 02.09.2014 15:28

Registrace: 29.04.12
No když to dá někdo se mnou jdu do toho. Ale to je samej bojínek. Omluvu jen pro Romana.
oranžová dvanáctka

www.kuchynekoupelny.eu
namork1
On road Albánie v září?
Přidané 02.09.2014 16:19

Registrace: 16.04.13
Tak každému vyhovuje něco jiného a že má někdo starost o motorku (navíc když je drahá) plně chápu. Mě šotolina nevadí, ale v rozumné míře, dejme tomu pomalým tempem pár kilometrů k nějakému místu když to nejde jinak ale abych se pouštěl do nějakých větších akcí .... to neee. Taky nehodlám vézt RTčko v bednách domů. Proto jsem i do názvu vlákna dal to ON. Chápu že po asfaltu to pro někoho s GS může být nuda ale ....... jedině se rozdělit jak už padl návrh ( je mi jasný že tím riskuju že taky možná budu jezdit sám Grin)

fero
On road Albánie v září?
Přidané 02.09.2014 16:46

Registrace: 05.01.13
namork1 napsal:
Tak každému vyhovuje něco jiného a že má někdo starost o motorku (navíc když je drahá) plně chápu. Mě šotolina nevadí, ale v rozumné míře, dejme tomu pomalým tempem pár kilometrů k nějakému místu když to nejde jinak ale abych se pouštěl do nějakých větších akcí .... to neee. Taky nehodlám vézt RTčko v bednách domů. Proto jsem i do názvu vlákna dal to ON. Chápu že po asfaltu to pro někoho s GS může být nuda ale ....... jedině se rozdělit jak už padl návrh ( je mi jasný že tím riskuju že taky možná budu jezdit sám Grin)

Myslím si ze je to napsáno v nazvu jasne. Rozhodne mi nebude vadit nejakej kratší přejezd po takovéto cestě , ale určitě nebudu novou motorku někde triskat na silničních pneumatikách a ji valet po zemi tak jak je Rick zvyklej valet ten jeho Starej vehikl, se kterým se vali kudy jezdí.
Az to bude aktualni a budu mít vehikl jako má Rick , pak hurá do toho. Mužem potom i po prkne do rybníka aby byla prdel. Grin

www.kartonmat.cz
rick
On road Albánie v září?
Přidané 02.09.2014 16:46

Nebudeš,neboj,Fanda a Pavel jsou tvýma spolujezdcema.Wink
To co je na obr.projede myslím každej,ale ukáže se až na místě.
Co se týče Srbska,tak mám typ na cestu ,jen to musím hodit na papír,jedná se vlastně o hranice s BiH.Ležím v tom denněWink

oranžová dvanáctka

www.kuchynekoupelny.eu
PavelDR
On road Albánie v září?
Přidané 02.09.2014 16:48

Registrace: 13.06.11
namork1 napsal:

Neboj se,nebudeš sám.Minimálně já s Fandem jedeme s tebou.
.

. . BMW R 1200 GS Adventure . . . . . http://sosnapavel....idnes.cz/ . .

rick
On road Albánie v září?
Přidané 02.09.2014 16:49

fero napsal:
namork1 napsal:

Myslím si ze je to napsáno v nazvu jasne. Rozhodne mi nebude vadit nejakej kratší přejezd po takovéto cestě , ale určitě nebudu novou motorku někde triskat na silničních pneumatikách a ji valet po zemi tak jak je Rick zvyklej valet ten jeho Starej vehikl, se kterým se vali kudy jezdí.
Az to bude aktualni a budu mít vehikl jako má Rick , pak hurá do toho. Mužem potom i po prkne do rybníka aby byla prdel. Grin

To říkám furt,to je naclaque
Ono se ukáže,kdo s tím tříská viz.padla mi ze stojánku.
oranžová dvanáctka

www.kuchynekoupelny.eu
fero
On road Albánie v září?
Přidané 02.09.2014 16:53

A pak to všude jeste Pobleje Čuňák jeden zatracenej. Frown

www.kartonmat.cz
rick
On road Albánie v září?
Přidané 02.09.2014 17:00

No kdybych se měl ještě někdy poblít,i když já teda zvracím,což se mi nestalo tak min.20 let,tak vím na čí stan volečku vymýšlivá,ba až drzá!!!
oranžová dvanáctka

www.kuchynekoupelny.eu
fero
On road Albánie v září?
Přidané 02.09.2014 17:11

No kluci a jak se těšíte ? už balite a nakupujete ?

www.kartonmat.cz
namork1
On road Albánie v září?
Přidané 02.09.2014 19:47

fero napsal:

Něco jsem už nakoupil, ještě navštívit lékárnu a nějaké železné zásoby jídla na cestu...... a pak to zkusit všechno zabalit Smile

parukar
On road Albánie v září?
Přidané 02.09.2014 19:58

Registrace: 17.04.12
No pánové, ja tou stránkou vůbec nic nemyslel. Jen jsem mel radost, ze jsem objevil takovou šotolinovou stránku ... Tak jsem se o ni chtěl podělit. Platí primárně ON,, to je jasny ,,, Smile

fero
On road Albánie v září?
Přidané 02.09.2014 20:00

namork1 napsal:
fero napsal:

Něco jsem už nakoupil, ještě navštívit lékárnu a nějaké železné zásoby jídla na cestu...... a pak to zkusit všechno zabalit Smile

Jaké jídlo berete ?? Nejaké instantní ?? Já bych navrhoval 1 jídlo denně v restauraci bud oběd nebo večeři
At toho nemusíme táhnout tolik, jo a koupil jsem si stan pro jednoho tak ze bude snazší balení thumbs up

www.kartonmat.cz
PavelDR
On road Albánie v září?
Přidané 02.09.2014 20:03

Registrace: 13.06.11
fero napsal:
namork1 napsal:
fero napsal:

Jaké jídlo berete ?? Nejaké instantní ?? Já bych navrhoval 1 jídlo denně v restauraci bud oběd nebo večeři
At toho nemusíme táhnout tolik, jo a koupil jsem si stan pro jednoho tak ze bude snazší balení thumbs up

To chci vidět jak se tam teď s Rickem vyspíte.
.

. . BMW R 1200 GS Adventure . . . . . http://sosnapavel....idnes.cz/ . .

fero
On road Albánie v září?
Přidané 02.09.2014 20:09

PavelDR napsal:
fero napsal:
namork1 napsal:
fero napsal:

To chci vidět jak se tam teď s Rickem vyspíte.

Ten spí s Otou Grin

www.kartonmat.cz
rick
On road Albánie v září?
Přidané 02.09.2014 20:33

Houby,beru si plyšáka,jídlo mám a- meny,oběd teplej,večeře jak kdy,a malou šotolinu snad dáme.
oranžová dvanáctka

www.kuchynekoupelny.eu
namork1
On road Albánie v září?
Přidané 02.09.2014 20:35

Parukar napsal:
No pánové, ja tou stránkou vůbec nic nemyslel. Jen jsem mel radost, ze jsem objevil takovou šotolinovou stránku ... Tak jsem se o ni chtěl podělit. Platí primárně ON,, to je jasny ,,, Smile

Jasně já to taky nemyslel nijak zle, vím kam tě to primárně táhne ale to je jen o domluvě. Když to půjde tak není problém aby jste se třeba s Rickem někam ztratili vyřádit. Wink........... A v budoucnu bych byl rád kdybys trochu potahal po šotolinách i mě. No zatím jsem to sem nechtěl psát ale musím se pochlubit blushing Tak jste mě těma GS nakazili že jsem přešel od úvah o změně k činům a pořídil jednu starou vránu www.rajce.net/a42...

fero
On road Albánie v září?
Přidané 02.09.2014 20:37

namork1 napsal:
Parukar napsal:

Jasně já to taky nemyslel nijak zle, vím kam tě to primárně táhne ale to je jen o domluvě. Když to půjde tak není problém aby jste se třeba s Rickem někam ztratili vyřádit. Wink........... A v budoucnu bych byl rád kdybys trochu potahal po šotolinách i mě. No zatím jsem to sem nechtěl psát ale musím se pochlubit blushing Tak jste mě těma GS nakazili že jsem přešel od úvah o změně k činům a pořídil jednu starou vránu www.rajce.net/a42...

Jak starou je pekna , tak ze jedeš na ni ??
Upravil fero dne 02.09.2014 20:37

www.kartonmat.cz
namork1
On road Albánie v září?
Přidané 02.09.2014 20:40

fero napsal:
namork1 napsal:
fero napsal:

taky to tak vidím, nechci sebou tahat moc jídla, jen takovou nouzovku, jak se nenažeru tak neusnu blushing, hlavně chci vyzkoušet tamní kuchyni

parukar
On road Albánie v září?
Přidané 02.09.2014 20:41

Registrace: 17.04.12
No paráda... To se to vyvíjí.... clap

Za jídlo jsem primárně pro teplou večeři, kdyz to vyjde i oběd, snídaně vlastní výroby, pokud nebude součásti odhmyzovaci noci v penzionu Cool

namork1
On road Albánie v září?
Přidané 02.09.2014 20:42

fero napsal:
namork1 napsal:
Parukar napsal:

Jak starou je pekna , tak ze jedeš na ni ??

Je to 99" jedenáctka. Uvažoval jsem o tom že by to na ní bylo asi jednodušší ale mám ji od včerejška a vůbec ji neznám, to si nelajznu. RT na tu cestu připravuju už víc jak půl roku Smile

Strana 11 z 19:   1  ...  8    9    10    11    12    13    14  ...  19  
Přejít na fórum:
Motorky BMW GS - diskuse :: Cestování :: Cizina :: Více v diskusním fóru
Přihlášení
Jméno

Heslo

Zaregistrovat se
Zaslat zapomenuté heslo
Kdo je on-line
Hosté on-line: 56
Členové on-line: 0

Registrováno: 8,714
Nejnovější člen: Mickey313

Poslední návštěvy
Reklama
Vygenerované za: 0.80 sekund
Copyright © 2006 BAWORAK.CZ | Kontakt | Časté dotazy | Pravidla portálu | Hosting poskytuje CGI