Aktualizace vlákna: Ode dneška viz reklama v TV mají v Lídlu Wapky. Nebyl sem líný a ráno jsem tam zajel. Vypadá to celkem slušně komplet balení s navíječem, kartáčem, včetně integrovanénádobky na jar a kompresoru z kovu . Cena cca 2700. Tak jsem jednu na ozkoušení vzal. No konec konců je to kryté zárukou. Na takové to domácí šplíchání by to mělo stačit. Jinak dle bedny záruka 3roky. Tak uvidíme.
Upravil vlada-adv dne 07.03.2011 14:25
R1200GSA>>KTM 990 LC8 ABS-R>>KTM1290SA-R
vlada-adv napsal:
Aktualizace vlákna: Ode dneška viz reklama v TV mají v Lídlu Wapky. Nebyl sem líný a ráno jsem tam zajel. Vypadá to celkem slušně komplet balení s navíječem, kartáčem, včetně integrovanénádobky na jar a kompresoru z kovu . Cena cca 2700. Tak jsem jednu na ozkoušení vzal. No konec konců je to kryté zárukou. Na takové to domácí šplíchání by to mělo stačit. Jinak dle bedny záruka 3roky. Tak uvidíme.
Včera jsme se o ní bavili s tátou...Asi do toho taky možná pujdem.Já si každopádně dojdu,až to bude aktuální,koupit nepromoky na boty.
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Sencor ma wapku za necely 2000,-. Akorat teda bez navijeni. Ale klasika, tlak 120 baru. Umrel mi Karcher za 6500,-, tak jsem koupil toho Sencora a je to naprosto stejny, nemuzu si ji vynachvalit.
Taky sem si pro ni dojel(wapku). Pokud vim,tak Lidl je s reklamacema v pohode, tzn ze pokud ji za ty penize po zaruce(3roky) zahodim, tak to i preziju. R1100GS
jo ty sou dobry-mam taky.koupil loni, vozil sebou, z bot vyleval vodu a co mysliš-nandal jsem je nebo ne.ale zas na druhou stranu-aspon dyl vydrzi
Upravil holubbb dne 08.03.2011 18:47
Z LIDLu mám triko a letos si určitě koupím spodky, triko tahám všude s sebou, na zimu na lyže suprová věc, kam se na něj hrabe nějaký ICEBREAKER, dobře odvádí pot a zahřeje, fakt spokojenost, takže letos spodky.Kubass
ty návleky sou dobrý. Koupil jsem je loni před albánií. 5 dní nonstop v dešti a nohy naprosto v suchu. Ke konci se začli trochu trhat od stupaček, ale byl jsem moc rád že sem je měl. Na rozdíl od jinejch ( viď Vodníku )
Za ty prachy sqělíhlavně, že je pivo ftlamě
holubb: ty sis beztak strcil nohavice od nepromoku do tech naveleku na boty:-D
Ja si zatim na kramy z lidlu nestezuji... kupuje se tam za pusu neco k cemu se musi clovek chovat ultraslusne a extraopatrne, zasadne kupuji veci, co pouziju jednou za cas a nemusi byt urovne profesionalni kvality na kazdodenni pouzivaniBMW R 1150 GS
ICQ # 16951836
taky mám spadeno na ty návleky na boty... a rovnou koupim dva páry .
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Navleky jsem mel... je to shit nejvetsiho kalibru. Pokud to jsou ty same, co prodvali loni, tak doporucuju nekupovat. Nemaji patu a tudy nahoru vzlina voda, takze pri delsim desti vzdy promoknou. Navic zespod maji jakous gumu a ta se zachytava o stupacku - dost nebezpecna vec....
Jak sem psal. Mě vydržely celých 5 dní v dešti. S enduro botama a zubatýma stupačkama. A nohy naprosto suchý. V zadní části u paty jsou otevřeny myslim právě proto, aby voda která se uvnitř sráží mohla pryč. Ale ja měl boty vždy suchý.
S tou gumou dole s váma souhlasim, občas se chytla za stupačku
hlavně, že je pivo ftlamě
petrs napsal:
Navleky jsem mel... je to shit nejvetsiho kalibru. Pokud to jsou ty same, co prodvali loni, tak doporucuju nekupovat. Nemaji patu a tudy nahoru vzlina voda, takze pri delsim desti vzdy promoknou. Navic zespod maji jakous gumu a ta se zachytava o stupacku - dost nebezpecna vec....
petrs napsal:
Jo jo, tak s tímhle naprosto souhlasím, návleky šly pěkně do popelnice. Přítel zastavil na červené, chtěl sundat nohu dolu a nic.. nakonec je silou přerval, jinak by ležel jak širokej tak dlouhej... já je radši ani neodzkoušela po téhle jeho zkušenosti šly origo zabalené za těma jeho.
To je presne to, co se stalo me... Zasekly se do stupacky kdyz jsem zastavil na cervene.... Nastesti je to opravdu sunt a kdyz jsem padal na bok, podarilo se mi je pretrhnout a na posledni chvili dat nohu na zem...
Ty moje se stejnou gumou jsem kdysi hodil do koše pod Eiffelovkou poté, co jsem málem ležel na každém semaforu. Teď mám návleky s podrážkou na celé ploše a zezadu zipem + suchým zipem po celé délce, od té doby mám konečně pocit sucha a bezpečí...